Προνοητικός ο Ed Sheeran! Έχει ήδη έτοιμο τον τάφο του και μάλιστα βρίσκεται στην αυλή του

Γεωργία Βλαχοπούλου
Προνοητικός ο Ed Sheeran! Έχει ήδη έτοιμο τον τάφο του και μάλιστα βρίσκεται στην αυλή του

Παράξενη έχει φανεί η είδηση στους πιο πολλούς πως ο γνωστός τραγουδιστής έχει ήδη έτοιμο τον τάφο του και μάλιστα στην αυλή του, όμως υπάρχει εξήγηση.

Παράξενη έχει φανεί η είδηση πως ο Ed Sheeran έχει ήδη έτοιμο τον τάφο του. Ο γνωστός τραγουδιστής συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως ο τάφος βρίσκεται μέσα σε ένα διώροφο ιδιωτικό παρεκκλήσι αξίας 5,5 εκατομμυρίων δολαρίων, στην αυλή του σπιτιού του.

Musician Ed Sheeran Attends Court In New York
Musician Ed Sheeran leaves federal court in New York, US, on Tuesday, April 25, 2023. Sheeran will have to convince a New York federal jury that his 2014 hit song "Thinking Out Loud" didn't copy from Marvin Gaye's classic soul groove "Lets Get It On," the latest trial in an increasingly litigious music industry. Photographer: Yuki Iwamura/Bloomberg via Getty Images

«Είναι μια τρύπα που είναι σκαμμένη στο έδαφος με λίγη πέτρα πάνω της, οπότε όποτε έρθει η μέρα και πεθάνω, μπορώ να πάω εκεί μέσα» αποκάλυψε ο τραγουδιστής.

Ο λόγος που έχει ήδη έτοιμο τον τάφο του

Ο Ed Sheeran εξήγησε πως ενώ χτιζόταν το παρεκκλήσι, σκέφτηκε ότι θα ήταν ωραίο για την 3χρονη κόρη του Lyra Antarctica και την 1 έτους Jupiter, να μπορέσουν να τον επισκεφτούν εκεί όταν έρθει εκείνη η μέρα.

«Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι πραγματικά παράξενο και πραγματικά νοσηρό, αλλά είχα φίλους να πεθαίνουν χωρίς διαθήκη και κανείς δεν ξέρει τι να κάνει» ανέφερε σε άλλη δήλωσή του ο τραγουδιστής.

Ο 4 φορές νικητής των Grammy έχτισε το παρεκκλήσι στο σπίτι του, αφού η σύζυγός του, Cherry Seaborn, διαγνώστηκε με όγκο το 2022 και μετά τον θάνατο από υπερβολική δόση του καλύτερου φίλου, του Jamal Edwards σε ηλικία 31 ετών. Έτσι, ο Sheeran χρησιμοποιεί το παρεκκλήσι για να θρηνήσει και τα εκλιπόντα αγαπημένα του πρόσωπα, συμπεριλαμβανομένης της γιαγιάς του, την πρόσφατη κηδεία της οποίας αναγκάστηκε να χάσει λόγω της δίκης του για πνευματικά δικαιώματα στη Νέα Υόρκη.

O Ed Sheeran «αποχαιρέτησε» την γυναίκα που τον ενέπνευσε να γράψει το τραγούδι «Nancy Mulligan»

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @hollywoodlife