Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε την αλλαγή αυτή που μας θύμισε τον πρώτο χρόνο στον ΣΚΑΙ

Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε την αλλαγή αυτή που μας θύμισε τον πρώτο χρόνο στον ΣΚΑΙ

Πολλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό για την επιστροφή της Ιωάννας Μαλέσκου στην τηλεόραση. Η ίδια συνεχίζει να γυμνάζεται εντατικά μετά τον ερχομό της κόρης της και στα σενάρια απαντά με ένα νέο λουκ που μας θύμισε το ξεκίνημά της. 

Από τον Μάιο μέχρι σήμερα, η ζωή της Ιωάννας Μαλέσκου έχει αλλάξει οριστικά μετά τον ερχομό της κόρης της. Πιο ήρεμη και πιο γλυκιά από ποτέ, η παρουσιάστρια και νέα μαμά βιώνει όλες εκείνες τις αλλαγές που σηματοδοτεί ο πρώτος χρόνος στη ζωή ενός παιδιού.

Και μπορεί να πέρασαν μόνο πέντε μήνες από τον ερχομό της κόρης της, όμως η Μαλέσκου, έχει αρχίσει να βρίσκει ξανά την Ιωάννα. Πρώτο βήμα στην επιστροφή στις παλιές της συνήθειες είναι και η επιστροφή στο γυμναστήριο, πιο εντατικά και πιο δυναμικά από ποτέ.

Το πιλάτες άλλωστε η παρουσιάστρια δεν το απαρνήθηκε ούτε στην περίοδο της εγκυμοσύνης κι ας άκουγε πολλά από τις fans της στο Instagram που στα σχόλια απορούσαν γιατί γυμνάζεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

«Πάντα γυμναζόμουν στη ζωή, ειδικά την περίοδο αυτή και μιας και μιλάμε για την πρώτη μου εγκυμοσύνη - και πάντα με τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού μου- συνεχίζω να κάνω Pilates και θεωρώ την άσκηση υγεία. Με βοηθάει και σωματικά και ψυχικά και η δασκάλα μου είναι διαρκώς από πάνω μου. Υπάρχουν και τα σχόλια εκείνα που δεν με αφορούν, θα ήθελα πάντως να μπορώ να γυμνάζομαι μέχρι και το τέλος της εγκυμοσύνης μου», είχε πει η Ιωάννα στο QUEEN.GR ενώ διένυε τον 8ο μήνα κύησης.

Η επιστροφή και στα πολύ ξανθά μαλλιά

Μετά λοιπόν την επιστροφή στο γυμναστήριο (παρέα με τη δική μας blogger Ιωάννα Λαουμτζή) η Μαλέσκου επέστρεψε και στο κομμωτήριο και θυμήθηκε το ξεκίνημα στον ΣΚΑΙ με το πολύ ανοιχτό χρώμα επί κεφαλής.

«Ήθελα ανανέωση, ναι τέτοια είμαι», έγραψε η παρουσιάστρια ενώ μας έδειξε το πλατινέ χρώμα στα μαλλιά της και στην δημοσκόπηση που έκανε όλοι την προτιμούν ακριβώς έτσι, όπως την γνώρισαν!

maleskou1.jpg

Και επειδή μιλάμε για την πρώτη γνωριμία με την Ιωάννα, μέχρι και τον Αύγουστο τα σενάρια επιστροφής της στην τηλεόραση ήταν πολλά με επικρατέστερο εκείνο της επιστροφής στην τηλεόραση από τη συχνότητα του OPEN.

Μπορεί ακόμα να μην έγινε η επιστροφή αυτή, αλλά λένε πως το ανοιχτό ξανθό μαλλί γράφει καλύτερο στην οθόνη! Μήπως η Μαλέσκου μας στέλνει μήνυμα;

Η ίδια ξέρει άλλωστε πως η ζωή είναι όλο αλλαγές, σαν τα rollers που έκανε πρόσφατα και έγραψε σχετικά:

«Εκεί που νομίζεις ότι πατάς σε σταθερο έδαφος, τσουπ σε μια στιγμή όλα μπορεί να αλλάξουν και η γη να χάνεται κάτω από τα πόδια σου. Η γοητεία (η μαγκιά) και η επιτυχία, είναι στο πώς εσύ θα ανταποκριθείς σε αυτή την αλλαγή. Θα κάτσεις κάτω να σκας και να μεμψιμοιρείς, να σου κάνουν τη ζωή πατίνι; Ή μήπως θα ρολάρεις και θα απολαύσεις τα νέα δεδομένα, τη νέα σου σελίδα, τον νέο σου πιο δυνατό εαυτό;; Αυτά που λέτε».

Μόνη σταθερά πάντως αυτή τη στιγμή στη ζωή της Ιωάννας είναι η σχεδόν έξι μηνών κόρη της και ο αγαπημένος της Κωνσταντίνος Δανιάς.

7883_IOANA_MALESKOY_KONSTANTINOS_DANIAS_1072022.jpg