Η Δανάη Μιχαλάκη περιμένει κορίτσι & η αποκάλυψη ήρθε από τον πατέρα της -Πώς κρύβει την εγκυμοσύνη

Η Δανάη Μιχαλάκη περιμένει κορίτσι & η αποκάλυψη ήρθε από τον πατέρα της -Πώς κρύβει την εγκυμοσύνη
NDP photo agency

H Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου μετρούν αντίστροφα για τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού. Οι φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά και οι αναρτήσεις που έκρυψαν την εγκυμοσύνη της ηθοποιού.

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια στον χώρο της υποκριτικής. Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε τον Αύγουστο του 2021, στην γενέτειρα της ηθοποιού, την πανέμορφη Σύρο, έχοντας στο πλευρό του ελάχιστους συγγενείς, στενούς φίλους και συνεργάτες.

Μετά τον γάμο, οι ηθοποιοί απολαμβάνουν τη νέα τους καθημερινότητα και πλέον μετρούν αντίστροφα για τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού, το οποίο αναμένεται να γεννηθεί σε λίγους μήνες.

Το φύλο του μωρού που κυοφορεί η Δανάη Μιχαλάκη

Πριν λίγα 24ωρα ο πατέρας της εγκυμονούσας, Γιώργος Μιχαλάκης σχολίασε την εγκυμοσύνη της κόρης του και δεν δίστασε να αποκαλύψει το φύλο του μωρού στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day».

«Παππούς θα γίνω. Όλοι λένε ότι του παιδιού σου το παιδί είναι δυο φορές παιδί σου και ότι θα είμαι ακόμα πιο εκδηλωτικός. Αυτό το φοβάμαι γιατί της κόρης μου της έχω αγάπη και δεν το έχω κρύψει ποτέ», ανέφερε ο ηθοποιός και πρόσθεσε: «Κάλεσε και τις δύο οικογένειες δήθεν για να μας προσφέρει τσάι. Εγώ δυο μέρες πριν είχα αρχίσει να νιώθω κάπως περίεργα. Και πήγε το μυαλό μου ότι μπορεί και να είναι έγκυος. Όταν μας το ανακοίνωσε δεν ένιωσα έκπληξη αλλά πολύ μεγάλη χαρά!».

Η αποκάλυψη για το φύλο του μωρού ήρθε λίγο αργότερα με τον μπαμπά της 28χρονης να τονίζει: «Κορίτσι θα είναι, δεν ξέρω αν το ξέρετε, το ανακοίνωσα εγώ τώρα».

https://www.instagram.com/p/CwhiUs5q2Vd/

Μιχαλάκη και Παπαγεωργίου κάνουν διακοπές στη Σύρο και μας χάρισαν το πιο τρυφερό κλικ

Αξιοσημείωτο είναι πως σε λίγους μήνες θα δούμε τη Δανάη Μιχαλάκη να κυοφορεί και στην TV αφού οι εξελίξεις στην σειρά «Η παραλία» αναμένονται καταιγιστικές. Η ηθοποιός υποδύεται την Υπατία Αρχοντάκη και λόγω της εγκυμοσύνης της οι δημιουργοί προσάρμοσαν το σενάριο με αποτέλεσμα να μένει έγκυος, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε αν το παιδί είναι του Χάρι (Δημήτρης Μοθωναίος) ή του Γιώργου (Γιάννης Κουκουράκης).

Όλες οι φωτογραφίες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης & πώς η ηθοποιός έκρυψε την φουσκωμένη κοιλίτσα

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Η παραλία» κατάφερε να κρατήσει κρυφό το ευτυχές γεγονός για μήνες, επιλέγοντας φαρδιά, αέρινα ρούχα που δεν τόνιζαν την περιοχή της κοιλιάς.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών με τον σύζυγό της, η Δανάη Μιχαλάκη πόζαρε με γυρισμένη πλάτη ή με oversized ρούχα που έκρυβαν επιμελώς την εγκυμοσύνη της.

H ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Πριν από περίπου ένα μήνα η Δανάη Μιχαλάκη αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της με μια ανάρτηση στο Instagram και δέχθηκε αμέτρητες ευχές από συναδέλφους και fans.

https://www.instagram.com/p/CvpdBBWKcS5/

Το σπίτι του ζευγαριού στο Παγκράτι είναι ένας urban παράδεισος

Το ερωτευμένο ζευγάρι ζει στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Παγκράτι, όπου διατηρούν ένα υπέροχο, cozy διαμέρισμα.

«Η Αθήνα δεν είναι ακριβώς πατρίδα αλλά την νοιώθω τόπο μου, δεν είναι οι ρίζες μου αλλά είναι σπίτι μου. Μένω στο Παγκράτι με το οποίο έχω συναισθηματική σύνδεση με το παρελθόν καθώς η γιαγιά μου από την πλευρά του πατέρα μου ήταν από εδώ, στο σπίτι της μένω, οπότε με ηρεμεί», έχει αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

https://www.instagram.com/p/B-rY7WGlUdk/

Οι δύο ηθοποιοί είναι ιδιαίτερα ενεργοί και δημοφιλείς στο Instagram και δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύουν φωτογραφίες από το σπίτι όπου μένουν μαζί με τον σκύλο τους, Rocky.

Το σαλόνι είναι αρκετά φωτεινό και στο κέντρο του βρίσκεται ένας ευρύχωρος γκρι καναπές. Οι πίνακες ζωγραφικής, μια μεγάλη βιβλιοθήκη και οι ρετρό πολυθρόνες συμπληρώνουν επιτυχώς την διακόσμηση του σπιτιού, την οποία έχουν επιμεληθεί οι δύο ηθοποιοί σύμφωνα με την αισθητική και το γούστο τους.

https://www.instagram.com/p/Clj4Du5Kb-B/

Το τζάκι κάνει ακόμη πιο ζεστή την ατμόσφαιρα και αποτελεί πόλο έλξης για τις κρύες ημέρες του χειμώνα. Αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει κατά καιρούς στα προφίλ τους οι ηθοποιοί, ο χώρος τους είναι αρκετά μοντέρνος και ιδανικός για χαλάρωση.

Τα έντονα χρώματα δίνουν έναν πιο pop χαρακτήρα, με το μπλε, το μπεζ και το κίτρινο να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο σπίτι. Τα φυτά εσωτερικού χώρου ταιριάζουν απόλυτα με τα υπόλοιπα στοιχεία και μας χαρίζουν έμπνευση σε θέματα deco.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι του ζευγαριού.

Πηγή κεντρικής: ndp