Η Στικούδη απάντησε στο αν θα δουλεύει σε όλη την εγκυμοσύνη και μίλησε για το φύλο του μωρού

Η Στικούδη απάντησε στο αν θα δουλεύει σε όλη την εγκυμοσύνη και μίλησε για το φύλο του μωρού

Η Κατερίνα Στικούδη θα γίνει για δεύτερη φορά μαμά σε περίπου τρεις μήνες και παραμένει super fit. Η αποκάλυψη για το φύλο του μωρού και οι δηλώσεις για τη ζωή της ως μητέρα και σύζυγος.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει αυτή την περίοδο η Κατερίνα Στικούδη η οποία σε τρεις περίπου μήνες θα γίνει για δεύτερη φορά μαμά.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ανέφερε ότι διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και μαζί με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη (DJ Rico) ανυπομονούν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. To ερωτευμένο ζευγάρι έχει αποκτήσει έναν 2χρονο γιο, τον μικρό Βύρωνα ο οποίος θα αποκτήσει σύντομα αδερφάκι.

«Αυτή η περίοδος είναι πάρα πολύ ωραία. Πέρα από αυτή την περίοδο που την περνάω, όπως και με τον Βύρωνα, πολύ όμορφα και ομαλά. Είναι κι όλα αυτά τα δημιουργικά πράγματα που γίνονται και είμαι ακόμα πιο χαρούμενη. Ο γιος μου έχει καταλάβει τι περιέχει η κοιλίτσα, θα το δουλέψουμε όμως όπως πρέπει», είπε πρόσφατα η Κατερίνα Στικούδη στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star».

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το εάν θα δουλεύει μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης η τραγουδίστρια ανέφερε χαρακτηριστικά και όπως πρέπει σε τέτοιες περιπτώσεις:

«Δόξα τω θεώ είμαι πολύ καλά, πολύ χαρούμενη. Όλα πηγαίνουν καλά, μην το γρουσουζέψουμε. Πορευόμαστε με βάση το πώς περνάνε οι βδομάδες. Να ολοκληρωθεί με το καλό αυτή η διαδικασία, αυτή η όμορφη πορεία και θα δούμε, δεν αγχώνομαι για κάτι».

H αποκάλυψη για το φύλο του μωρού της

Πριν λίγα 24ωρα η Κατερίνα Στικούδη μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και στη δημοσιογράφο, Βασιλική Μπασιούρη για την εγκυμοσύνη της, στον ρόλο της ως μητέρα αλλά και στον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη.

«Είμαι πολύ καλά, νιώθω πολύ τυχερή, όλα καλά, πορευόμαστε μήνα με τον μήνα, τώρα μπήκα στον 6ο. Έχω μάθει το φύλο του μωρού, αλλά δεν θέλω να το πω ακόμα. Βασικά δεν είμαστε σίγουροι γιατί μας μπερδεύει ο ομφάλιος λώρος. Εγώ μέσα μου ξέρω τι φουρνίζω», είπε αρχικά η Κατερίνα Στικούδη.

Για την ζωή της ως μαμά και σύζυγος η τραγουδίστρια ανέφερε: «Στον γιο μου έχω εξηγήσει τι συμβαίνει, πάμε πάρα πολύ καλά, όπως σε όλες τις οικογένειες έτσι και εμείς θα δώσουμε τον δικό μας αγώνα τα αδελφάκια να είναι μονιασμένα. Μου αρέσει που είμαι μανούλα, δεν πίστευα ότι θα αγκαλιάσω την μητρότητα τόσο πολύ και θα νιώθω τόσο όμορφα μέσα σε αυτό».

https://www.instagram.com/reel/CybEAqRN1bw/

Η Κατερίνα Στικούδη έχει μια διαφορά στη δεύτερη εγκυμοσύνη της συγκριτικά με την πρώτη

1697536489374-698605976-stikoudi6.jpg

Kαι πρόσθεσε: «Ο σύζυγός μου είναι πολύ υποστηρικτικός, είναι δίπλα μου σε όλα, για αυτό και είμαι χαρούμενη, δυνατή, δημιουργική. Μπορεί να είμαστε 24 ώρες το 24ωρο μαζί αλλά πάλι εμένα δεν μου φτάνει. Έχω κόλλημα μαζί του. Συνήθως διαφωνούμε σε θέματα δουλειάς, στο στούντιο δηλαδή. Στο τέλος όμως, πάντα συμφωνούμε».

Η αποκάλυψη της δεύτερης εγκυμοσύνης

Στη Μάλτα βρέθηκε τον Σεπτέμβριο η Κατερίνα Στικούδη για έναν πολύ ξεχωριστό λόγο. Η δημοφιλής τραγουδίστρια άνοιξε τη μεγάλη συναυλία της Christina Aguilera και ολοκληρώνοντας την εμφάνισή της στη σκηνή έκανε την πιο απρόσμενη ανακοίνωση.

https://www.instagram.com/reel/CxQ0vOENvqb/

Αμέσως μετά το τέλος του εκρηκτικού της act η Κατερίνα Στικούδη πήρε το μικρόφωνο και πιάνοντας την κοιλιά της αποκάλυψε στο κοινό την δεύτερη εγκυμοσύνη της. Η 38χρονη εκμυστηρεύτηκε πως είναι τεσσάρων μηνών έγκυος και σε πέντε μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδί της, καρπό του έρωτα με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη.

«Έχω έναν ακόμη λόγο να θέλω να δω αυτόν τον κόσμο να γίνεται καλύτερος και πιο ευγενικός. Σε 5 μήνες θα γεννήσω το δεύτερο παιδί μου», είχε γράψει η τραγουδίστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Πηγή κεντρικής: ndp