Ο Ορφέας Αυγουστίδης με μία του λέξη στον Σασμό έφερε για πρώτη φορά τόση αναστάτωση 

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Ορφέας Αυγουστίδης με μία του λέξη στον Σασμό έφερε για πρώτη φορά τόση αναστάτωση 

Το #sasmos_htan έγινε trend όπως και ο ήρωας Ορφέας. Σε αντίθεση με την υπερβολή του Βασίλη Μπισμπίκη στον Σασμό. 

Τρελό πανηγύρι στήθηκε χθες στο Twitter/X όχι με κάτι που έγινε στο επεισόδιο του Σασμού, αλλά με κάτι που θα γίνει στο επόμενο της Δευτέρας και γνωστοποιήθηκε από το τρέιλερ. Και είχαμε καιρό να διασκεδάσουμε με κάτι τόσο δραματικό και με ένα νέο trend που καλό είναι να τον λάβουν υπόψη τους στον Alpha. Ο Ορφέας Αυγουστίδης έγινε ο ήρωας των φανς, όλο το βράδυ.

https://www.instagram.com/p/CyVVS5dshB9/

Σασμός ήταν και το «σκάσε» του Ορφέα

Η σειρά ανεξάρτητα από τα νούμερα τηλεθέασης και της μικρής μείωσης, παραμένει σχεδόν κάθε βράδυ Νο1 trend στα social media. Αυτό κάτι σημαίνει και δείχνει μία τάση για τον Σασμό. Έχει ήδη δημιουργηθεί όμως και ένα νέο hashtag με τον τίτλο #sasmos_htan περισσότερο για να τονίζουν οι φανς της σειράς τι έχει αλλάξει τον τρίτο χρόνο και τι δεν τους αρέσει.

Και έγκυος και δολοφόνος η Βασιλική του Σασμού: Το spoiler που ήδη αναστάτωσε το Twitter/X

Αυτό όμως που χθες τους άρεσε, ήταν κάτι που συνέβη μετά το τέλος του επεισοδίου. Κυρίως όταν ο Alpha, δημοσίευσε στο επίσημο προφίλ του στο Twitter, το νέο τρέιλερ της Δευτέρας. Το «σκάσε» του Αστέρη στον αδελφό του Μαθιό έφερε μεγάλη ταραχή.

Και όπως κατάλαβες ο Αστέρης έμαθε από ένα μήνυμα πως ο αδελφός του σκότωσε τον Στεφανή. Και επιτέλους φτάσαμε εκεί που θα έπρεπε να είχαμε φτάσει εξαρχής από τον πρώτο κύκλο. Το κοινό είχε καιρό να εκφράσει τέτοιον ενθουσιασμό που επιτέλους ζωντάνεψε και λίγο ο ρόλος του Αστέρη. Που μη ξεχνάμε είναι ο κεντρικός πρωταγωνιστής της σειράς μαζί με την Αργυρώ. Η δική τους ιστορία είναι ο σασμός. Επικά τα σχόλια στο Twitter.

Στο τρέιλερ θα παρατήρησες και την ειρωνεία του Βασίλη Μπισμπίκη ως Ανδρέα Βρουλάκη. Είναι από τους ρόλους που δεν μας βρίσκει σύμφωνους για την τρίτη σεζόν, αλλά προφανώς θεωρήθηκε απαραίτητος για να έχει νόημα ο τρίτος κύκλος.

Οι δύο μεγάλες ανατροπές του Σασμού: Το μυστικό που μαθαίνει ο Αστέρης και η αποχώρηση Μπισμπίκη

https://www.instagram.com/p/CyAutj8oqRD/

Υπάρχει όμως μία υπερβολή του Βρουλάκη που μερικές φορές είναι έως και αστεία. Κάποιες φορές ο ηθοποιός θυμίζει τον Καλογήρου στη «Νεράιδα και το παλικάρι». Σε αντίθεση με τον ρόλο ως Εύα της Πηνελόπης Τσιλίκα. «Κεντημένος» πολύ ωραία.