Ο Μαρκουλάκης κέρδισε πίσω τη γυναίκα του στον Γιατρό αλλά ένα άλλο ζευγάρι έγινε viral

Πατούλια Κατερίνα
Ο Μαρκουλάκης κέρδισε πίσω τη γυναίκα του στον Γιατρό αλλά ένα άλλο ζευγάρι έγινε viral

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο γιατρός Ανδρέας Βρεττός του Alpha, κατάφερε να θυμίσει στην πρώην σύζυγό του, Άννα άκα Δήμητρα Σιγάλα το κοινό τους παρελθόν, περνώντας μια βραδιά γεμάτη έρωτα μαζί της. Έλα όμως που το κοινό άρχισε να λαχταρά να δει ένα άλλο ζευγάρι!

Ακόμα ένα βράδυ Τρίτης πέρασε και ο Γιατρός στον Alpha μονοπώλησε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. O Kωνσταντίνος Μαρκουλάκης στην τηλεοπτική του επιστροφή στη μυθοπλασία- η περσινή παρουσίαση του ριάλιτι Προδότες στον ΑΝΤ1 ίσως αποτελέσει εμπόδιο για έναν ακόμα κύκλο του Γιατρού - έχει ενθουσιάσει το κοινό και δεν είναι τυχαίο πως ο ρόλος που υποδύεται, εκείνος του γιατρού Αντρέα Βρεττού μονοπωλεί και το Twitter κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Αντρέας και Άννα ξανά μαζί;

Στο χτεσινό επεισόδιο, το βράδυ της Τρίτης 24 Οκτωβρίου 2023, ο γιατρός Βρεττός κατάφερε να φέρει και πάλι στην αγκαλιά του την αγαπημένη του Άννα, όταν μετά από την επανένωση με την κόρη του και την καλυτέρευση της σχέσης του με εκείνη, έρχεται κοντά και με την πρώην σύζυγό του, ανταλλάσσουν το πρώτο τους φιλί και περνούν μια βραδιά μαζί.

giatros00.jpg

Η σχέση άλλωστε που έχει αναπτύξει ο doctor με την κόρη του και το τραύμα που οι δυο τους φαίνεται να επουλώνουν μετά τον θάνατο του γιου της οικογένειας, Γιώργου, έχει ενθουσιάσει το κοινό στο Twitter.

Άννα και Αντρέας ξανά μαζί; Όχι όπως όλα δείχνουν μιας και η Άννα επιμένει ότι η βραδιά τους ήταν ένα λάθος και πως με τον Θοδωρή σκοπεύουν να κάνουν οικογένεια μαζί αφού έχουν κάνει αίτηση να γίνουν ανάδοχοι γονείς.

Σοφία και Μιχάλης αγαπημένο ζευγάρι του Twitter:

Βλέποντας τον Αντρέα να προσπαθεί να ενώσει και πάλι την οικογένειά του, η Σοφία άκα Βασιλική Τρουφάκου εγκατέλειψε την προσπάθεια να του μιλήσει για τη σχέση που είχε με τον γιατρό Βρεττό πριν τον πυροβολισμό του τελευταίου στο κεφάλι.

Η Σοφία λοιπόν, μετά τον καυγά της με τον Μιχάλη και την πρότασή του να κάνουν μια εκδρομή μαζί με μηχανή στο Λουτράκι, αποφασίζει να προχωρήσει στη σχέση με τον συνάδελφό της.

giatros1.jpg

Η Σοφία δίνει την ευκαιρία που τόσα χρόνια ζητούσε ο Μιχάλης αλλά τελικά, μετά από το αίσιο Love story μιας βραδιάς, ο Μιχάλης εξαφανίζεται με τη Σοφία να απορεί για την αλλαγή στη συμπεριφορά του.

Ποιο το μέλλον του γιατρού Αντρέα Βρεττού;

Στο επόμενο επεισόδιο, το κοινό θα δει την επίδραση που έχουν τα χάπια στον Αντρέα, ο οποίος, μιας και δεν καταφέρνει να θυμηθεί αλλά ξεχνάει όλο και περισσότερο, αποφασίζει να τα κόψει!

Ήταν απαίτηση άλλλωστε του κοινού στο Twitter, να σταματήσει ο doc να παίρνει την αγωγή που του κάνει κακό. Πάντως, ο Αντρέας θα βρεθεί εκτός νοσοκομείου από τον Μάρκο, με αφορμή ένα περιστατικό που αφορά τον Μιχάλη.

Στο νοσοκομείο φτάνει η αδερφή του Μιχάλη, η Στέλλα, την ύπαρξη της οποίας κρατούσε μυστική απ’ όλους. Με την αδερφή του είναι δίδυμα, αλλά εκείνη έχει σύνδρομο Down, κάνοντας τον Μιχάλη να της φέρεται σαν να είναι μικρό παιδί. Όταν ο Ανδρέας, στην προσπάθειά του να μάθει το μυστικό που κρύβει η Στέλλα, της προκαλεί λιποθυμικό επεισόδιο, ο Μιχάλης βγαίνει εκτός εαυτού και το λέει στο Μάρκο που έχει ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του Ανδρέα απ’ το νοσοκομείο.