Η Ιωάννα Μαλέσκου μάς θύμισε τι σημαίνει Ελληνίδα μάνα με αυτές τις φωτογραφίες

Η Ιωάννα Μαλέσκου μάς θύμισε τι σημαίνει Ελληνίδα μάνα με αυτές τις φωτογραφίες

Με τη βοήθεια της μητέρας και της θείας της η Ιωάννα Μαλέσκου μάς θύμισε τι πραγματικά σημαίνει Ελληνίδα μάνα!

Με δύο stories στο Instagram η Ιωάννα Μαλέσκου έδειξε ότι μπορεί να έχει δημιουργήσει πλέον τη δική της οικογένεια, έχοντας την μόλις 5 μηνών κόρη της και τον σύντροφο της ζωής της, Κωνσταντίνο Δανιά, ωστόσο, συνεχίζει να τιμά τις ρίζες της και την οικογένεια στην οποία μεγάλωσε.

Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια ανήρτησε δύο φωτογραφίες με το… πεσκέσι που της έστειλαν από την Πρέβεζα η θεία και η μητέρα της. Η θεία της, της έστειλε αυγά και τραχανά, με την Ιωάννα να αναρτά μία φωτογραφία με τα φρέσκα αυγά και να γράφει «Τραχανάς και αυγουλάκια από το χωριό. Εσείς έχετε θείες που σας στέλνουν “θεία δώρα”»;

395465297_302063802766896_1293558705701087501_n-(1).jpg

Στη συνέχεια, η Ιωάννα Μαλέσκου ανήρτησε και μία δεύτερη φωτογραφία με κουλουράκια κανέλας, τα οποία έφτιαξε για εκείνη η μητέρα της. Για τη συγκεκριμένη φωτογραφία έγραψε «Και σπιτικά κουλουράκια κανέλας (της μαμάς) που δε μάθαμε ποτέ τη “μυστική συνταγή” αλλά δε μας νοιάζει, όσο μας τα φτιάχνει. Να είσαι καλά μαμά».

394779913_1044171516610900_7577105549534446977_n-(1).jpg

Όλα όσα μας έχει δείξει για την οικογένειά της

Η Ιωάννα είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά της και επισκέπτεται την ιδιαίτερη πατρίδα της, την Πρέβεζα, συχνά σε γιορτές και ειδικές περιστάσεις. Μάλιστα, όπως έχει δείξει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον πατέρα της, με τον οποίο μοιάζει εξαιρετικά, αλλά και στον αδερφό της, Αλέξανδρο, ο οποίος είναι δικηγόρος.

https://www.instagram.com/p/Caxoia7Lwj8/

Με εξαίρεση τη μητέρα της, η Ιωάννα έχει φροντίσει να μας γνωρίσει τα υπόλοιπα αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειάς της, με αναρτήσεις στα social media. Κατά τη διάρκεια των πασχαλινών της διακοπών στην Πρέβεζα, το 2022, μας έδειξε εικόνες τόσο με τον πατέρα και τον αδερφό της, όσο και με την αδερφή της, Ελένη, η οποία είναι αρκετά διαφορετική από τη γνωστή παρουσιάστρια αλλά έχει το ίδιο χαμόγελο και την ίδια τρυφερή ματιά με εκείνη.

https://www.instagram.com/p/CcxLO_SIcnm/

Μέσω των αναρτήσεων της, η Ιωάννα Μαλέσκου έχει κάνει ξεκάθαρο ότι δεν έχει την ευκαιρία να βλέπει συχνά τα αδέρφια της αφού ζουν σε διαφορετικές περιοχές. Συγκεκριμένα, στην ανάρτηση που μας σύστησε την αδερφή της, Ελένη, έγραψε «Μιας και οι φωτός με τη μεγάλη μου αδερφή είναι εξαιρετικά σπάνιες.. Τολμώ να πω (χαριτολογώντας) και του χρόνου Ελένη μου»!

Ενώ σε μία ανάρτηση με τον αδερφό της, Αλέξανδρο, είχε γράψει, «Σήμερα δεχόμαστε και οι δυο μας χρόνια πολλά, αδερφέ μου! Εσύ για τα γενέθλιά σου 🎂🥳κι εγώ για την
Ημέρα της Γυναίκας! Μπορεί να μην τα λέμε συχνά από κοντά, αλλά βλέπουμε κι οι δυο με το ίδιο βλέμμα τον ορίζοντα❣️😉🌏 Να σε χαιρόμαστε “a male”».

Δες στην παρακάτω Gallery εικόνες της Ιωάννας Μαλέσκου με την οικογένειά της

Η Ιωάννα Μαλέσκου ξεκίνησε και πάλι τη γυμναστική και κάπως έτσι «η Ιωάννα συνάντησε την... Ιωάννα»