Κόντρα των φανς στον Σασμό λίγο πριν την μεγάλη τραγωδία και οι 2 μεγάλες αποκαλύψεις

Κατερίνα Μπούσιου
Κόντρα των φανς στον Σασμό λίγο πριν την μεγάλη τραγωδία και οι 2 μεγάλες αποκαλύψεις

«Θα χρειαστείτε χαρτομάντηλα» προειδοποιεί ο συνθέτης Νίκος Τερζής για το επεισόδιο της ερχόμενης Δευτέρας στον Σασμό. 

Λίγο πριν την μεγαλύτερη ανατροπή στα 3 χρόνια του Σασμού, οι φανς του Twitter έχουν ξεκινήσει μία άτυπη κόντρα για το αν έχει δίκιο ο Μαθιός ή ο Αστέρης στην μεταξύ τους διαμάχη, τώρα που όλα τα μυστικά βγήκαν στο φως. Όλα αυτά λίγο πριν την μεγάλη τραγωδία με τη δολοφονία του Νικηφόρου. Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου γίνεται η τραγική ηρωίδα της σειράς, ενώ τα spoiler λένε πως σε λίγους μήνες θα γεννήσει ένα κοριτσάκι.

https://www.instagram.com/p/CtWD1-FtcXq/

Η δεύτερη γυναίκα στη ζωή του Μαθιού

Οι φανς του Σασμού, ανάμεσα στα παράπονα που έχουν για την εξέλιξη της σειράς στον τρίτο κύκλο, βρήκαν από χθες νέο θέμα προς συζήτηση και διαφωνία. Αφορμή η ρήξη ανάμεσα στα δύο αδέλφια. Τώρα που ο Αστέρης έμαθε πως ο αδελφός του σκότωσε τον Στεφανή, δεν μπορεί να τον συγχωρέσει γιατί τον άφησε να νομίζει πως ο Πέτρος ήταν υπαίτιος για αυτό και έτσι έφτασε στον καυγά μαζί του και στο ατύχημα - δολοφονία του.

Όλα αυτά είναι λεπτομέρειες;

Οι φανς πιστεύουν το αντίθετο. Και οι μισοί υπερασπίστηκαν τον Μαθιό - Δημήτρη Λάλο και οι υπόλοιποι τον Αστέρη - Ορφέα Αυγουστίδη. Μέσα σε όλα αυτά κυκλοφόρησε από χθες και ένα spoiler (από το περιοδικό TV24) το οποίο έλεγε ότι η Βασιλική που είναι έγκυος περιμένει κοριτσάκι. Η δεύτερη γυναίκα στη ζωή του Μαθιού έρχεται. Μετά, την μεγάλη τραγωδία.

Την έκπληξη στους θαυμαστές του Σασμού, έκανε ο συνθέτης Νίκος Τερζής, ο οποίος και έχει γράψει τα περισσότερα τραγούδια της σειράς, προειδοποιώντας πως για το επεισόδιο της Δευτέρας, θα χρειαστούν χαρτομάντηλα. Τη Δευτέρα θα πεθάνει ο Νικηφόρος, αν έχεις απορίες για το τι θα συμβεί. Είναι η στιγμή που στο νοσοκομείο πεθαίνει στην αγκαλιά της μητέρας του.

terzis.jpg

Όλα τα βλέμματα στα επόμενα επεισόδια στρέφονται λοιπόν στη Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Γίνεται η τραγική ηρωίδα του Σασμού, αφού χάνει τον γιο της Νικηφόρο, μετά τον πυροβολισμό του Λάζαρου. Υπαίτια για όλα αυτά είναι φυσικά η Καλλιόπη που πυροδότησε το μένος του εγγονού της και των γιων της, για να πάρουν εκδίκηση για το θάνατο του παππού και πατέρα τους. Μόλις όμως καταλάβει που οδήγησε η πράξη της θα κάνει μία μάταιη προσπάθεια μαζί με την γιαγιά Ειρήνη (όλα τα είχε προβλέψει η Όλγα Δαμάνη) για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Τώρα, κανείς δεν μπορεί να σταματήσει την οργή της και κανείς δεν θα την κατηγορήσει για τον τρόπο που θα αντιδράσει. Οι πληροφορίες λένε, πως εκείνη θα βρει και θα σκοτώσει τον φονιά του γιου της.

https://www.instagram.com/p/Cyc7QlkIsrr/

Η Βασιλική πλέον αλλάζει. Δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της. Δεν ακούει κανέναν. Είναι μία μάνα που ακολουθεί την τραγική μοίρα της Μαρίνας. Μόνο εκείνη μπορεί να την κατανοήσει γιατί εκείνη έχασε και τον σύζυγο και τον γιο της από τη βεντέτα. Η Μαρίνα όμως, όσο και αν τη συμπαθούσε είναι πια εχθρός της.

Η στάση της Μαριλίτας Λαμπροπούλου ως Βασιλική, αλλάζει και ως προς την Αργυρώ. Στην οποία κατά το παρελθόν προσέφερε κάθε είδους συμπαράσταση για τη σχέση της με τον Αστέρη. Είναι όμως πια μέλος της οικογένειας που δολοφόνησε τον γιο της.

Το μόνο που μπορεί να την γλυκάνει είναι η απρόσμενη εγκυμοσύνη της. Το timing φαίνεται πως είναι το καταλληλότερο.

Και έγκυος και δολοφόνος η Βασιλική του Σασμού: Το spoiler που ήδη αναστάτωσε το Twitter/X