Το νέο look της Δανάης Μιχαλάκη στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και η γλυκιά αναμονή

Κατερίνα Μπούσιου
Το νέο look της Δανάης Μιχαλάκη στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και η γλυκιά αναμονή

«Εδώ συμβαίνει ένα γεγονός που θα ισοπεδώσει τα πάντα»: Η αφοπλιστική δήλωση της Φιλαρέτης Κομνηνού για τον ερχομό της εγγονής της και η ανταλλαγή καθημερινών μηνυμάτων με τη Δανάη Μιχαλάκη. 

Η Δανάη Μιχαλάκη μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου θα συνεχίζει να συμμετέχει στα γυρίσματα της σειράς «Η Παραλία» και μετά θα αφοσιωθεί εξ ολοκλήρου στον νέο της ρόλο ως μαμά. Η νέα φωτογραφία την δείχνει σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και με διαφορετικό look, ενώ η πεθερά της Φιλαρέτη Κομνηνού σήμερα, έκανε σπαρταριστές αποκαλύψεις για τον ερχομό της εγγονής της.

https://www.instagram.com/p/CwE0g_dIQd9/

«Θα ασχολούμαι τώρα εγώ με άλλα θέματα;»

Η Δανάη Μιχαλάκη βρίσκεται πια στον έβδομο μήνα της κύησης της και σε δύο μήνες θα υποδεχτεί μαζί με τον σύζυγό της Γιώργο Παπαγεωργίου την κόρη τους. Το φύλο του μωρού το είχε αποκαλύψει ο δικός της πατέρας Γιώργος - με τον οποίο φέτος παίζουν μαζί στη σειρά «Η Παραλία» - και εκείνη με τη σειρά της το επιβεβαίωσε στη συνέχεια.

Στην πρόσφατη φωτογραφία της, η Δανάη Μιχαλάκη μας δείχνει την αλλαγή στην εμφάνισή της και ποζάρει μαζί με φίλες της και την αρκετά πλέον φουσκωμένη κοιλιά της.

mixalakidanai.jpg

Και σε ένα δεύτερο post στο Instagram, έχει μία πιο colorful διάθεση.

https://www.instagram.com/p/Cy5COBWI8Xc/

Η Δανάη έχει ήδη προλάβει να οργανώσει και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο στο σπίτι τους και δεν έχει καθόλου άγχος για τον νέο της ρόλο όπως είχε εξομολογηθεί πρόσφατα σε συνέντευξή της στο περιοδικό Hello: «Έχω ανυπομονησία και ενθουσιασμό για όλα όσα θα έρθουν. Δεν έχω άγχος, δεν έχω στρες. Ό,τι έρθει είναι καλοδεχούμενο». Για να συμπληρώσει: «Όταν το έμαθα συγκινήθηκα πολύ γιατί το ήθελα. Από μικρή ονειρευόμουν τη μητρότητα, ήθελα να γίνω μαμά».

Σε αυτή την γλυκιά αναμονή, εκτός από τη μητέρα της Δανάης, καθημερινή συμπαραστάτρια είναι η Φιλαρέτη Κομνηνού, η πεθερά της και μητέρα του Γιώργου Παπαγεωργίου με την οποία μιλάνε καθημερινά και ανταλλάσουν μηνύματα και βίντεο.

Η Δανάη Μιχαλάκη περιμένει κορίτσι & η αποκάλυψη ήρθε από τον πατέρα της -Πώς κρύβει την εγκυμοσύνη

Είναι απολαυστικός ο τρόπος που μιλά για τη Δανάη αλλά και το μωρό που περιμένει όλη η οικογένεια. Ήδη έχει σημάνει παύση εργασιών.

Και όπως είπε αρχικά: «Όχι δεν ετοιμάζω τίποτε άλλο για αυτό τον χειμώνα (σ.σ εκτός από την παράσταση «Πέρσι το καλοκαίρι».) Δεν ετοιμάζω κάτι άλλο, γιατί θέλω να αφήσω τον χρόνο για να υποδεχτώ κάτι πολύ μεγάλο. Θέλω να έχω όλη την πολυτέλεια του κόσμου για να υποδεχτώ το εγγόνι μου».

Kαι διηγήθηκε πως το έμαθε για να καταλήξει με μία ξεκαρδιστική ατάκα για το ευτυχές γεγονός: «Έγινε ένα κάλεσμα στο σπίτι των παιδιών. Εγώ, ο πρώην σύζυγός μου και οι γονείς της Δανάης. Νομίζαμε ότι ήταν απλά ένα οικογενειακό κάλεσμα. Μόλις μας το είπανε, δεν μπορούσα να μιλήσω. Κάποιος τραβούσε βίντεο και όταν το είδα μετά, ήμουν άλαλη. Μου πήρε χρόνο για να εκφραστώ. Τώρα ζούμε την εποχή της γλυκιάς αναμονής. Ανταλλάσουμε με τη Δανάη σχεδόν καθημερινά βίντεο με μωράκια, φωτογραφίες με βρεφούλια. Γλυκαινόμαστε. Θέλω να είμαι εκεί, διαθέσιμη να βοηθήσω, όσο θέλουν τα παιδιά και όσο μου ζητούν τη βοήθειά μου να είμαι εκεί παρούσα. Εδώ συμβαίνει με ένα γεγονός που θα ισοπεδώσει τα πάντα στις ζωές μας. Θα ασχολούμαι τώρα εγώ με άλλα θέματα;»

Η Δανάη Μιχαλάκη έχει την πολυτέλεια του χρόνου για να μείνει εκτός της σειράς «Η Παραλία» για ένα διάστημα, καθώς τα γυρίσματα είχαν ούτως ή άλλως ξεκινήσει τον Ιανουάριο και υπάρχει απόθεμα επεισοδίων. Έγινε βεβαίως και μία προσαρμογή του ρόλου της και θα την δούμε έγκυος και ως Υπατία, από τον Χάρι. Η σειρά της ΕΡΤ έχει καταφέρει να έχει ένα πολύ σταθερό κοινό που την παρακολουθεί και με τηλεθεάσεις ασυνήθιστες για τη δημόσια τηλεόραση.