Η Δέσποινα Βανδή όσο hot έπρεπε στην πρεμιέρα της από την οποία δεν έλειπε ο έρωτας

Η Δέσποινα Βανδή όσο hot έπρεπε στην πρεμιέρα της από την οποία δεν έλειπε ο έρωτας

Βασίλης Μπισμπίκης και Ιωάννα Σαρρη έδωσαν το παρών στην πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή και του Γιώργου Σαμπάνη στον Βοτανικό.

Το βράδυ της Παρασκευής 27 Οκτωβρίου έκανε πρεμιέρα το σχήμα Γιώργος Σαμπάνης – Δέσποινα Βανδή στο νυχτερινό κέντρο «Βοτανικός».

Οι διάσημοι που βρέθηκαν στην πρεμιέρα

Εκεί βρέθηκε πλήθος κόσμου αλλά και γνωστά πρόσωπα της εγχώριας showbiz. Ιδιαίτερα αισθητή εμφάνιση έκανε η παρουσία της Ναταλίας Δραγούμη και της Αποστολίας Ζώη, οι οποίες διασκέδασαν μαζί με τον σεφ Χρήστο Βέργαδο αλλά και τον Δημήτρη Παπανώτα.

Το τρυφερό μήνυμα της Ιωάννας Σαρρή και η παρουσία του Βασίλη Μπισμπίκη

Τα βλέμματα όλων, όμως, έπεσαν στην Ιωάννα Σαρρή, το μοντέλο και σύντροφο του Γιώργου Σαμπάνη, η οποία θέλησε να στηρίξει έμπρακτα τον αγαπημένο της, όχι μόνο με την παρουσία της αλλά και με μία ανάρτηση στο Instagram.

Από τη νύχτα της πρεμιέρας στον Βοτανικό, η Ιωάννα Σαρρη ανήρτησε βίντεο και φωτογραφίες σε stories. Στο τελευταίο βίντεο που ανέβασε έγραψε «καλή επιτυχία μωρό μου», βάζοντας δίπλα ένα ματάκι και μία καρδιά.

396164605_301822662779684_3129653654999316220_n.jpg

Στην πρεμιέρα, φυσικά, βρέθηκε και ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος θέλησε και εκείνος με την παρουσία του να στηρίξει την Δέσποινα Βανδή, με την οποία ζει τον απόλυτο έρωτα, χωρίς ωστόσο να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του.

Η Δέσποινα Βανδή είναι η απόλυτη σταρ

Η Δέσποινα Βανδή ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή και λαμπερή, επιλέγοντας ένα κόκκινο mini φόρεμα με κρόσια, το οποίο είναι δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη αλλά και ένα ακόμα hot φόρεμα σε μαύρο χρώμα, το οποίο συνδύασε με μακριές μαύρες μπότες.

H Δέσποινα Βανδή παρουσίασε τις προηγούμενες ημέρες το εντυπωσιακό music video με τη νέα της επιτυχία «Σ’ Αγαπάω Και Δεν Πάω Καλά», που κυκλοφορεί από την Panik Records και, για ακόμα μία φορά, μας καθηλώνει!

Το «Σ’ Αγαπάω Και Δεν Πάω Καλά» μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα μοντέρνο video, με γρήγορες εναλλαγές και φουτουριστική διάθεση, με την superstar Δέσποινα Βανδή να μαγνητίζει τα βλέμματα με high fashion εμφανίσεις και την πάντα λαμπερή σκηνική της παρουσία. Τη σκηνοθεσία έκανε ο George Mpenioudakis.

Το «Σ’ Αγαπάω Και Δεν Πάω Καλά», σε μουσική του μοναδικού Γιώργου Σαμπάνη και σε στίχους του ξεχωριστού Νίκου Γρίτση, είναι ένα δυναμικό κι ανεβαστικό track, με εξαιρετικούς μουσικούς συνδυασμούς και catchy στίχους, που αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό.