Η Ιωάννα Μαλέσκου στο πρώτο κοινό της βίντεο με τον Κωνσταντίνο Δανιά έκανε μια γλυκιά δήλωση

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ιωάννα Μαλέσκου στο πρώτο κοινό της βίντεο με τον Κωνσταντίνο Δανιά έκανε μια γλυκιά δήλωση

Ο Κωνσταντίνος Δανιάς «τρόλλαρε» την Ιωάννα Μαλέσκου στο πρώτο κοινό τους βίντεο αλλά εκείνη απάντησε με μια αλήθεια.

Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς τους τελευταίους μήνες ζουν μια νέα όμορφη καθημερινότητα, αφού το νέο μέλος στην οικογένειά τους, η κόρη τους, ήρθε στον κόσμο τον περασμένο Μάιο, αλλάζοντάς τους την ζωή.

Το ζευγάρι προσπαθεί να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι' αυτό όπως θα δεις και από τα προφίλ τους στα social media δεν υπάρχουν κοινές τους φωτογραφίες. Η αλήθεια είναι πως ακόμα και στις φωτογραφίες από τον γάμο τους που έγινε λίγες μέρες πριν η Ιωάννα Μαλέσκου γεννήσει την κόρη τους πριν από 6 μήνες - και που δημοσίευσε η ίδια στο προφίλ της - ο Κωνσταντίνος Δανιάς αχνοφαίνεται διακριτικά από πίσω της.

Το βίντεο με τον Κωνσταντίνο που τράβηξε η Ιωάννα και η γλυκιά δήλωση

Η Ιωάννα Μαλέσκου μαζί με τη μικρούλα και κάποιους φίλους τους με τον Κωνσταντίνο Δανιά, τον επισκέφτηκαν στον πολυχώρο άθλησης που διαθέτει κι εκεί ήταν που για πρώτη φορά είδαμε για λίγο την παρουσιάστρια με τον σύζυγό της στο ίδιο πλάνο.

Η ίδια τον απαθανάτισε την ώρα που εκείνος τραβούσε ένα story για το Instagram του και μάλιστα εκείνος πήγε να την «τρολλάρει» κάνοντας repost το συγκεκριμένο βίντεο στα social media του, γράφοντας από κάτω «Πίσω μου σε έχω».

Βέβαια, η πάντα γλυκιά Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε σε αυτόν με μια τρυφερή αλήθεια. «Εδώ, ναι. Γενικά όμως, πάντα πλάι σου. Διακριτικά» έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου.

H παρουσιάστρια αναφέρεται πολύ συχνά στα stories της στο Instagram στον αγαπημένο της και τις δραστηριότητες που κάνει μαζί του, όπως το motocross και το skate και αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά, που η ίδια έκανε μια γλυκιά ανάρτηση αφιερωμένη σε εκείνον.

Τον Αύγουστο είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία με ένα ηλικιωμένο ζευγάρι να κάνει ποδήλατο η οποία έγραφε: «Το να ερωτευτείς είναι εύκολο, το να παραμείνεις ερωτευμένος είναι πολύ σπάνιο» και κάπως έτσι διακριτικά, όπως είναι και η φύση του χαρακτήρα της, είχε δείξει για ακόμα μια φορά πόσο ερωτευμένη είναι με εκείνον.

365244200_1089269502048250_1801046938838180167_n.jpeg

Τα post της για τη μητρότητα

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει αναφερθεί πολλές φορές στη μητρότητα και την νέα της καθημερινότητα - απαντώντας σε ερωτήσεις των followers της - και έχει εξομολογηθεί πως παρότι μπορεί να βιώνει διάφορες αλλαγές στο σώμα της, δεν θα άλλαζε με τίποτα την εμπειρία του να είναι μαμά που της χάρισε η κόρη της.

«Μην στεναχωριέσαι είναι τα παράσημά μας για τις ζωές που φέραμε στον κόσμο. Αν ήταν να επιλέξεις στο να γίνεις μανούλα ή να έχεις αψεγάδιαστο κορμί τι θα διάλεγες; Θα κάνουμε γυμναστικούλα σιγά - σιγά να σφίξει το κορμί μας. Οι ραγάδες ας είναι εκεί. Ποιον ενοχλούν;» είχε πει η ίδια σε follower της.

361136404_241289395421259_2242761905818856946_n.3peg.webp