Ένας ξαφνικός γάμος στη Γη της ελιάς προκαλεί έκπληξη όπως και ένα γρήγορο διαζύγιο

Κατερίνα Μπούσιου
Ένας ξαφνικός γάμος στη Γη της ελιάς προκαλεί έκπληξη όπως και ένα γρήγορο διαζύγιο

Οι Βρετάκοι ζουν μεγάλες χαρές στη Γη της ελιάς μετά από μία σειρά ατυχιών και δυστυχιών. 

Το πιο σύνηθες στα σενάρια των καθημερινών σειρών, είναι η απότομη εναλλαγή από την χαρά στη θλίψη και το αντίθετο. Μετά από μία σειρά απαγωγών, παράνομων υιοθεσιών, δολοφονιών και απωλειών έρχεται λοιπόν μία χαρά στη Γη της ελιάς, με έναν ξαφνικό και κρυφό γάμο. Αλλά και ένα αναπόφευκτο και αναμενόμενο διαζύγιο.

Όλα γίνονται στα ξαφνικά

Πριν πάμε στις χαρές της Γης της ελιάς και αφού δούμε τους νεόνυμφους Πότη και Άννα να επιστρέφουν στη Μάνη μετά το γαμήλιο ταξίδι, ας πάμε στην οριστική ρήξη. Ο Λυκούργος και η Χάιδω, ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια των φανς θα αναγκαστούν εκ των συνθηκών να χωρίσουν. Η δολοφονία του Βαφέα που επιτέθηκε στον γιο της ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου.

https://www.instagram.com/p/CyTeGRqNlc8/

Σε όλους προκαλεί απορία γιατί ήταν τόσο καλά προετοιμασμένη εκείνη και πήγε με το όπλο στα χωράφια. Και δεν έχει επεξηγήσει τη μεταξύ τους βεντέτα και αν ενέχεται και στους προηγούμενους φόνους. Ο Λυκούργος προσπαθεί να κατανοήσει ως δικηγόρος την ουσία της μανιάτικης βεντέτας, αλλά παράλληλα έχει υποψίες. Δεν τις διαλύει με τις απαντήσεις της η Χάιδω και έτσι το ζευγάρι χωρίζει. Χωρίς ωστόσο ακόμη να δούμε εκείνη στη φυλακή. Προς το παρόν.

https://www.instagram.com/p/Cot62gfLKPy/

Όλα στη Γη της ελιάς είναι προς το παρόν.

Μέσα σε όλη την αναταραχή ο Ισίδωρος δηλαδή ο Νίκος Γαλανός και η Αμαλία παντρεύονται μυστικά. Έχουν επιστρέψει από το ταξίδι τους και είναι πια και νόμιμα ζευγάρι. Προς έκπληξη όλης της οικογένειας. Ευχάριστη πάντως και όχι δυσάρεστη.

Ξαναλέω προς το παρόν γιατί η νέα κυρία Βρετάκου θα αρχίσει να γίνεται σταδιακά η κυρία του σπιτιού έχοντας λόγο και άποψη. Ετοιμάζεται beef με την Αθηνά (Άντζελα Γκερέκου).

H κόρη της Ιουλίας και του Στάθη στη Γη της ελιάς γίνεται Μανιάτισσα και οι γονείς της κινδυνεύουν

Κατά τα λοιπά θα ξαναγυρίσουμε στα δράματα. Η έλευση της κόρης της Ιουλίας και του Στάθη στη Μάνη, μόνο φασαρίες θα προκαλέσει. Κυρίως γιατί το πρώην ζευγάρι δεν μπορεί ακόμη να κοινοποιήσει σε όλους την πραγματική της ταυτότητα. Όλοι αντιδρούν. Μα όλοι θα εντυπωσιαστούν στη συνέχεια.