Η κόρη της Ναταλίας Δραγούμη κάνει διεθνή καριέρα ως μοντέλο με το νέο της πολύ κοντό hair look

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η κόρη της Ναταλίας Δραγούμη κάνει διεθνή καριέρα ως μοντέλο με το νέο της πολύ κοντό hair look

Η 20χρονη πανύψηλη κόρη της Ναταλίας Δραγούμη και του Eddie Roberts, Kλειώ, κάνει καριέρα στο modelling όχι μόνο σε Ελλάδα και Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό.

Η κόρη της Ναταλίας Δραγούμη και του Eddie Roberts έχοντας κληρονομήσει το ύψος του μπαμπά της και το ταπεραμέντο της μαμάς της ήδη από τα 18 της - πέρα από τις σπουδές της στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο - ξεκίνησε να κάνει και τα πρώτα της βήματα στο modelling, αφού γράφτηκε πρακτορείο μοντέλων. Mάλιστα, περπάτησε και με τη μαμά της στην πασαρέλα του Βασίλη Ζούλια στην «31η Athens Exclusive Designers Week».

romperts2.jpg

Η 20χρονη σήμερα Κλειώ - όπως φαίνεται αν ρίξεις και μια ματιά στα social media της - μέσα σε έναν χρόνο έχει κάνει πολλά βήματα στο χώρο της μόδας, αφού πλέον δεν κάνει «δουλειές» μόνο στην Ελλάδα και την Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Παρίσι και τη Νέα Υόρκη.

371507246_1295362751180916_8363501934869228161_n.jpg

Η model material αλλαγή στα μαλλιά της

Το νεαρό μοντέλο έκανε μάλιστα και μια αρκετά μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της αποχαιρετώντας το μακρύ τους μήκος και υιοθετώντας ένα κοντό καρέ. Οι αλλαγές στα μαλλιά άλλωστε, όσων ασχολούνται με τον χώρο του modelling είναι αρκετά συχνές, αφού πρέπει να ακολουθούν τις τάσεις. Πάντως, με το νέο της look η κόρη της Ναταλίας Δραγούμη θύμισε αρκετά την Kendall Jenner.

Η Ναταλία Δραγούμη και η ανησυχία της για το modelling

Η Ναταλία Δραγούμη έχει αναφερθεί σε συνέντευξή της στην απόφαση της κόρης της να ασχοληθεί με το modelling και τις ανησυχίες της γι' αυτό, ενώ αποκάλυψε πως η Κλειώ ενδιαφέρεται να ασχοληθεί γενικότερα με τον χώρο της μόδας και όχι μόνο από τη θέση του μοντέλου.

Χαρακτηριστικά η ηθοποιός είχε πει: «Η κόρη μου είναι ένα χρόνο σε πρακτορείο στο μοντέλων. Θέλει να ασχοληθεί με το fashion-business, να σπουδάσει μόδα ως επιχείρηση. Δεν είναι ο στόχος της να γίνει μοντέλο. Το σκέτο μοντέλο δεν θα το συνιστούσα, δηλαδή αν μου έλεγε ότι θα κάνει μόνο αυτό θα προσπαθούσα να την πείσω να έχει ένα πτυχίο ή κάτι. Είναι ένα επάγγελμα με ημερομηνία λήξης, μεγάλο ανταγωνισμό, οπότε δεν θα το ήθελα».

Στην ίδια συνέντευξη η ηθοποιός μίλησε και για τη σχέση που έχει με την κόρη της λέγοντας με χιούμορ:

«Φοράμε ίδια ρούχα, τον ίδιο νούμερο στα παπούτσια και μου λέει ότι κάθε φορά που πάει στην ντουλάπα μου είναι σαν να πηγαίνει για ψώνια. Ο βασικός λόγος για να τσακωθώ με την κόρη μου δεν είναι το να μου τα παίρνει, αλλά να τα βάζει στη θέση τους».

roberts7.jpg