Πουρσανίδης - Μπακλέση έγιναν το αγαπημένο ζευγάρι στα Σύνορα λίγο πριν τη μεγάλη σύγκρουση

Κατερίνα Μπούσιου
Πουρσανίδης - Μπακλέση έγιναν το αγαπημένο ζευγάρι στα Σύνορα λίγο πριν τη μεγάλη σύγκρουση

Η σύμπτωση με το Προξενιό της Ιουλίας. Η νέα κωμωδία του Star για δεύτερη Κυριακή λατρεύτηκε από τους φανς. Στα Σύνορα συμβαίνουν οι πιο περίεργες ιστορίες. 

Η ελληνική TV είχε ανάγκη φέτος από μία ακόμη κωμωδία και μετά τη σαρωτικό δεύτερη επεισόδιο για το Φόνοι στο Καμπαναριό στον Alpha και η σειρά Στα Σύνορα στο Star, τη δεύτερη φορά προβολής της για δεύτερη Κυριακή, έκανε αίσθηση στο κοινό. Φαίνεται πως ο Νίκος Πουρσανίδης και η Λίλα Μπακλέση είναι το νέο αγαπημένο ζευγάρι στο Twitter. Λίγο πριν συγκρουστούν βέβαια. Ο ηθοποιός βιώνει φέτος και μία σύμπτωση με μία άλλη σειρά.

Μανέ, Αποστολάκης, Κόκλας, Πούλης, Μποσταντζόγλου και Κουρούπη κάνουν dream team

Σε ένα ακριτικό χωριό στην Ήπειρο, Στα Σύνορα δηλαδή, η δαιμόνια γιαγιά Γιαννούλα που υποδύεται η Υρώ Μανέ, κάνει ένα περίεργο λαθρεμπόριο, κάτω από τη μύτη της αστυνομίας, η οποία τα γνωρίζει όλα αλλά δεν μπορεί ακόμη να τη συλλάβει. Όταν η γιαγιά αποφασίζει πως τα ηνία της επιχείρησης θα πρέπει να αναλάβει η εγγονή της Ιωάννα, τότε ξεκινούν παράλληλα και όλα τα ευτράπελα. Η Λίλα Μπακλέση ως εγγονή θα γίνει και στη συνέχεια ένα αχτύπητο ντουέτο με τη γιαγιά της.

https://www.instagram.com/reel/Cy3kmk7oahf/

Προς το παρόν, υπάρχει ένα δυνατό φλερτ με τον Νίκο Πουρσανίδη, τον γκαφατζή αστυνομικό Ηρακλή που έχει πάρει δυσμενή μετάθεση στο χωριό.

Η αλήθεια είναι πως όλο το καστ είναι υπέροχο. Ο Βασίλης Τριανταφύλλου, ο γνωστός μας δολοφόνος στους Παγιδευμένους κάνει φέτος έναν κωμικό ρόλο που του πάει, η Βαλέρια Κουρούπη δίνει άλλο παλμό, όπως και οι Κόκλας, Αποστολάκης και Πούλης που είναι όπως πάντα υπέροχοι σε ότι και αν κάνουν.

Τα πολλά εξωτερικά γυρίσματα είναι αρκετά βοηθητικά στην ιστορία μας, αν και τα location που έχουν επιλεγεί, μόνο ακριτικό χωριό της Ηπείρου δε θυμίζουν. Σε πολλά σημεία η σειρά, θυμίζει τις θρυλικές 7 Θανάσιμες Πεθερές του Mega. Αν διορθωθεί και το αρκετά φλύαρο σενάριο, η σειρά έχει προοπτική για το μέλλον.

Αντιμετωπίζει το ζήτημα που αρκετές σειρές έχουν φέτος. Ταλαντούχους ηθοποιούς που δεν αρκούν για το τελικό αποτέλεσμα. Χρειάζεται και ένας καλός ενορχηστρωτής.

https://www.instagram.com/reel/Cy0gaUHoDks/

Όσο για την Υρώ Μανέ; Είναι όλη η σειρά από μόνη της, για μία ακόμη φορά. Σώζει από όλες τις ατέλειες.

Η Φλώρα και ο Αλέκος από τα «Εγκλήματα» κάνουν reunion 23 χρόνια μετά και πάνε «Στα σύνορα»

Ηρακλής και Ιωάννα εκτός από το φλερτ και την έλξη που νιώθουν θα έρθουν σύντομα ακόμη πιο κοντά. Πριν βέβαια συγκρουστούν γιατί όταν η Ιωάννα θα αναλάβει ενεργό ρόλο στην επιχείρηση της γιαγιάς της, εκείνος θα είναι αντίθετος. Αν και αρχικά αφελής στο να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει. Το κοινό στο Twitter τους λάτρεψε, όπως και όλους τους ήρωες της σειράς.

Ο Νίκος Πουρσανίδης στον ρόλο του ερωτευμένου αστυνομικού, ζει φέτος και μία τηλεοπτική σύμπτωση. Και ο αδελφός του Δημήτρης Αλεξανδρής υποδύεται τον αστυνομικό σε μία άλλη σειρά, άκρως δραματική, το Προξενιό της Ιουλίας στον Alpha.