Χάρης Χριστόπουλος-Ανίτα Μπράντ: To αυτοκινούμενό τους δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το σπίτι τους

Γεωργία Βλαχοπούλου
Χάρης Χριστόπουλος-Ανίτα Μπράντ: To αυτοκινούμενό τους δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το σπίτι τους

Ο Χάρης Χριστόπουλος είναι υπέρμαχος της εναλλακτικής μετακίνησης, γι' αυτό πέρα από το ποδήλατο με το οποίο κάνει βόλτες τους γιους του, έχει κι ένα αυτοκινούμενο «σπίτι» με το οποίο ταξιδεύουν παντού.

Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπράντ είναι ένα από τα πολύ αγαπημένα γνωστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2018, ύστερα από 15 χρόνια σχέσης, με την Ανίτα Μπραντ (ή αλλιώς Μπραντχούμπερ όπως είναι ολόκληρο το όνομά της) να γίνεται ερωτική μετανάστρια για τα «μάτια» του Χάρη Χριστόπουλου, αφού σε ένα από τα ταξίδια της ως μοντέλο στην Ελλάδα συνάντησε τον γνωστό φωτογράφο και τελικά δεν έφυγε ποτέ.

Στη ζωη του ζευγαριού έχουν προστεθεί και δυο παιδιά, ο Χρήστος που είναi 3 ετών, ενώ πριν από σχεδόν 8 μήνες ήρθε στη ζωή και ο δεύτερος γιος τους.

https://www.instagram.com/p/CvJrpQ1tNv2/

Η βόλτα με το ποδήλατο που προκάλεσε αντιδράσεις και η απάντηση του Χάρη χριστόπουλου

Ο Χάρης Χριστόπουλος είναι λάτρης της φύσης αλλά και των εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης. Για τον λόγο αυτό ο φωτογραφικός φακός ενός έντυπου τον απαθανάτισε στην Αθήνα να κάνει βόλτα με το ποδήλατο έχοντας πάνω του τους δυο γιους του - τον μεγαλύτερο σε καθισματάκι πίσω του και τον μικρότερο σε καθισματάκι μπροστά του.

https://www.instagram.com/p/CzJxtb-iC4v/

Η αλήθεια είναι πως αυτή η εικόνα, την οποία δημοσίευσε κι εκείνος στο προφίλ του στα social media, προβλημάτισε τους followers του, οι οποίοι αναρωτήθηκαν κατά πόσο ήταν ασφαλές να έχει τα δύο - ομολογουμένως - πολύ μικρά παιδιά πάνω στο ποδήλατο. Το κυριότερο επιχείρημα για την ανησυχία τους, όπως ανέφεραν στα σχόλιά τους οι followers του είναι το γεγονός πως στην Ελλάδα δεν υπάρχει οδηγική παιδεία αλλά ούτε και κατάλληλοι ποδηλατόδρομοι όπως σε χώρες του εξωτερικού.

Ο γνωστός φωτογράφος βλέποντας την αναστάτωση που προκλήθηκε από την ανάρτησή του έσπευσε να καθησυχάσει τους διαδικτυακούς του φίλους απαντώντας στα σχόλιά τους το εξής:

«Για όσους ανησύχησαν θέλω να πω δυο πράγματα. Το μπροστινό κάθισμα είναι σουηδικής εταιρείας και κατασκευής, και είναι το μόνο εγκεκριμένο για παιδια από εφτά μηνών μέχρι τριών ετών. Στην ηλικία αυτή τα παιδιά μεταφέρονται ΜΟΝΟ μπροστά για να υπάρχει οπτική επαφή και έλεγχος από τον οδηγό.
Στην καθημερινή βόλτα με τα παιδια μου χρησιμοποιούμε αυστηρά ΜΟΝΟ πεζόδρομους και ποδηλατοδρόμους, οι οποίοι συμπτωματικά ξεκινούν από το σπίτι μας. Η φωτογραφία τραβήχθηκε στην μοναδική διάβαση πεζών που διασχίζουμε μαζι με τους πεζούς. Και εγώ δεν μπορούσα να καταλάβω πού είναι. Τα παιδιά, όλου του κόσμου, είναι ό,τι πιο πολύτιμο υπάρχει».

367973337_1360611097903598_6161076079332949506_n.jpg

Το αυτοκινούμενο «σπίτι» τους δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το κανονικό

Το industrial loft της Ανίτας Μπραντ δεν ήταν ποτέ πιο φωτεινό - Πώς κράτησε κρυφή τη 2η εγκυμοσύνη

Ο Χάρης Χριστόπουλος πέρα από την μετακίνηση στην καθημερινότητά του έχει επιλέξει για τα ταξίδια του ένα αυτοκινούμενο, το οποίο πραγματικά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα κανονικό σπίτι.

Ο ίδιος ανέφερε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή ότι το να ταξιδέυει με το συγκεκριμένο μέσο χαρίζει σε εκείνον και την οικογένειά του «ελευθερία και ανεμελιά».

Από παροχές το αυτοκινούμενο, όπως θα δεις και πιο κάτω στην ξενάγηση που έκανε ο ίδιος στη δημοσιογράφο της εκπομπής, Όλγα Λαφαζάνη, έχει μια τραπεζαρία που χωράει 6 άτομα, έχει κουζίνα με 3 εστίες με γκάζι, φούρνο μικροκυμάτων, συρτάρια, τροφιμοθήκες αλλά κι ένα μεγάλο ψυγείο με καταψύκτη.

Παράλληλα, έχει την δική του παροχή ρεύματος, τη δική του θέρμανση με καλοριφέρ και υποδαπέδια παροχή - αν θες να ταξιδέψεις και τον χειμώνα - ενώ έχει και αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους, όπως αυτόν κάτω από το μεγάλο κρεβάτι που διαθέτει για να κρεμάς τα ρούχα σου. Διαθέτει επίσης και τη δική του δεξαμενή νερού και όσον αφορά το μπάνιο υπάρχει ξεχωριστός χώρος για να κάνεις το μπάνιο σου και ξεχωριστός για τις υπόλοιπες βιολογικές ανάγκες και ανά πάσα στιγμή μπορείς να έχεις ζεστό νερό.

Στα συν είναι κι η οροφή του αυτοκινούμενου που ανοιγοκλείνει κι έτσι μπορείς να κοιμάσαι κυριολεκτικά κάτω από τα αστέρια αλλά και το κόστος του το οποίο, όπως δήλωσε ο Χάρης Χριστόπουλος είναι όσο και το κόστος ενός μέσου αμαξιού.

Με αυτόν τον τρόπο εκείνος μπορεί μαζί με την Ανίτα Μπράντ και τους γιους του να ταξιδεύουν από το ένα μέρος στο άλλο χωρίς να σκέφτονται τη διαμονή τους, ενώ η εμπειρία του να μπορείς να μένεις κοντά στη φύση χάρη σε αυτό το είδος «σπιτιού» είναι ανεκτίμητη.