Η μεγάλη απουσία στο reunion του My Style Rocks και οι αλλαγές - έκπληξη στην κριτική επιτροπή

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η μεγάλη απουσία στο reunion του My Style Rocks και οι αλλαγές - έκπληξη στην κριτική επιτροπή

Περσινές και φετινές παίκτριες στο Disco Gala του My Style Rocks και το Twitter/X αντέδρασε στην μεγάλη απουσία του reunion.

Το My Style Rocks διανύει την 6η σεζόν του μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και όπως σε κάθε κύκλο, έτσι και σε αυτόν οι διαγωνιζόμενες πέρα από την καθημερινά concept και looks που παρουσιάζουν, έχουν να προετοιμάσουν κι ένα ιδιαίτερο outfit για το Gala τους, δηλαδή την «εορταστική εκδήλωση» της εβδομάδας, το θέμα της οποίας αποφασίζεται από την κριτική επιτροπή. Το ραντεβού για το Gala είναι κάθε Τρίτη.

grmystylerocks_1699361876_3230804040898234967_5967759101.jpg

Το reunion με τις παλιές παίκτριες

Στο σημερινό Disco Gala τους λοιπόν, οι fashionistas είχαν να επιμεληθούν, όπως είχαμε δει ήδη από το τρέιλερ, όχι μόνο το δικό τους outfit αλλά και κάποιων άλλων γνώριμων παικτριών από την περσινή σεζόν του ριάλιτι. Μια αντίστοιχη δοκιμασία είχαν να βγάλουν σε πέρας και οι παίκτριες του 5ου κύκλου του ριάλιτι μόδας, με το κοινό να απολαμβάνει πολύ το αντίστοιχο επεισόδιο.

https://www.instagram.com/reel/CzUjA4dIQPK/

Στην πασαρέλα του My Style Rocks εμφανίστηκαν λοιπόν, η Μέλντα Σαΐνη, η Ρέινα Βενέτη, η Χριστιάννα Κατσιέρη, η Τζωρτζίνα Μωραΐτη, η Ειρήνη Καζάκη, η Ίριδα Παπουτσή, οι φιναλίστ Σελένη Φωτιάδη και Νικόλ Δεσποτοπούλου αλλά και η μεγάλη περσινή νικήτρια Όλγα Κοτλιδά.

Οι εντάσεις δεν έλειψαν ούτε σε αυτό το επεισόδιο και μάλιστα πρώην παίκτριες με νυν ήρθαν σε αντιπαράθεση, όπως έγινε με την Χριστιάννα Κατσιέρη και την Διονυσία Κούκιου, με την πρώτη να σχολιάζει τις χαμηλές βαθμολογίες και το αν υπάρχουν κλίκες στον φετινό κύκλο του παιχνιδιού και τη δεύτερη να υπονοεί πως η Χριστιάννα δεν πρέπει να μιλάει για τέτοια πράγματα γιατί κι εκείνη έδιεχνε να είναι σε κλίκα όταν συμμετείχε στο παιχνίδι.

https://www.instagram.com/reel/CzWJptyoSPU/

Η απουσία της Emilia Vodos ήταν αισθητή για τους fans του ριάλιτι

Παρότι ήταν αρκετές οι παίκτριες από τον 5ο κύκλο του ριάλιτι που βρέθηκαν σε αυτό το επεισόδιο - reunion, το κοινό που το παρακολουθεί, αναζήτησε και πάλι την Emilia Vodos, μια παίκτρια που δεν σταμάτησε να αγαπά ποτέ. Η Emilia συμμετείχε στον περσινό κύκλο του ριάλιτι, κάνοντας αισθητή την παρουσία της με τα ευφάνταστα και «πλουσιοπάροχα» concepts της, ενώ κατάφερε να βγει δεύτερη στον μεγάλο τελικό.

Η ίδια δεν θα μπορούσε να βρίσκεται στο My Style Rocks, αφού συμμετέχει σε άλλο ριάλιτι του σταθμού, το I'm a Celebrity Get Me Out Of Here, καταφέρνοντας μέχρι στιγμής να βγει αλώβητη από τα τρομακτικά και κάπως αηδιαστικά παιχνίδια του.

https://www.instagram.com/p/CymGOeArR6J/

Παρ' όλα αυτά σε όλους τους λογαριασμούς στα social media του My Style Rocks οι fans του διαγωνισμού έκαναν κατανοητό πως η απουσία της Emilia Vodos γι΄αυτούς ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή.

Oι αλλαγές στην κριτική επιτροπή

Από τη φετινή σεζόν πάντως θα έχουμε αρκετές αλλαγές στο My Style Rocks, αφού θα υπάρξει και νέος κύκλος του διαγωνισμού styling από τον νέο χρόνο, κάτι που δεν είχε ξαναγίνει - το να έχουμε δηλαδή δυο κύκλους μέσα στην ίδια σεζόν.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Αλέξανδρος Μίχας και το ρεπορτάζ του στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, η Σοφία Χατζηπαντελή ήταν σχεδόν σίγουρο πως θα αποχωρήσει από το ριάλιτι καθώς ήταν συμφωνημένο εξ αρχής να μείνει στην θέση της κριτικής επιτροπής για 90 επεισόδια.

Οι νέες εξελίξεις βέβαια, που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη θέλουν το κανάλι να προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να επεκτείνει το συμβόλαιό της, καθώς ο πρώτος κύκλος φαίνεται πως θα πάρει μια μικρή παράταση 12 επεισοδίων.

Όσον αφορά τον νέο κύκλο του διαγωνισμού σύμφωνα με ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, η κριτική επιτροπή θα αλλάξει. Δεν θα μείνουν δηλαδή ο Δημήτρης Σκουλός, η Σοφία Χατζηπαντελή και ο Στέλιος Κουδουνάρης ως έχουν αλλά αναζητούνται νέα άτομα για να μπουν σε κάποιες από τις θέσεις. Ανάμεσα στα ονόματα αυτά είναι και αυτό της Ραμόνας Βλαντή που εμφανίστηκε ως guest πρόσφατα σε δύο επεισόδια του My Style Rocks με το κοινό να την αποθεώνει αλλά και αυτό του Γιώργου Καράβα, του Τάσου Σοφρωνίου, της Ιωάννας Τούνη και της Βίκυς Καγιά, τώρα που αποδεσμεύτηκε από το Shopping Star.