Η βραδινή έξοδος της Μαλέσκου μετά το «λιώσιμο» στην γυμναστική έδειξε ότι οι κόποι της αποδίδουν

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η βραδινή έξοδος της Μαλέσκου μετά το «λιώσιμο» στην γυμναστική έδειξε ότι οι κόποι της αποδίδουν

Το look που επέλεξε η Ιωάννα Μαλέσκου για τη βραδινή της έξοδο επιβεβαίωσε ότι η 1 ώρα τη μέρα που κάνει γυμναστική είναι αρκετή.

Η καθημερινότητα της Ιωάννας Μαλέσκου τους τελευταίους 6 μήνες έχει αλλάξει κατακόρυφα, αφού ήρθε στη ζωή της η κόρη της, ο καρπός του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Δανιά. Παρότι οι followers της της λένε στα μηνύματά τους ότι τους λείπει από την τηλεόραση, η παρουσιάστρια για την ώρα έχει αφοσιωθεί στο μεγάλωμα της κόρης της και τις στιγμές που περνάνε μαζί. Όπως έγραψε και σε πρόσφατη ανάρτησή της η κόρη της είναι «ο κόσμος» της και θέλει να της δείξει τα πάντα γι' αυτόν (τον κόσμο).

https://www.instagram.com/p/Cy9FAELohbL/

Η «δύσκολη» ώρα της γυμναστικής

Βέβαια, όπως έχει αποκαλύψει στα social media της η Ιωάννα Μαλέσκου «ξεκλέβει» μια ώρα μέσα στη μέρα για να κάνει γυμναστική, ώστε να μπορέσει να ενδυναμώσει το σώμα της και να επανέλθει στη «φόρμα» που είχε πριν την εγκυμοσύνη. Σε ερώτηση μάλιστα, μιας followers της για το πώς καταφέρνει να «ξεκλέψει αυτή την ώρα μιας και η κόρη της είναι ακόμα αρκετά μικρούλα και πιθανώς να μην την αφήνει να λείψει από δίπλα της, η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε λέγοντας τα εξής:

«Ενδυνάμωση κάνω πρωινή ώρα. Αυτή τη 1 ώρα που λείπω, η μικρούλα είναι με τον μπαμπά της. Όταν είναι μαζί μου, κάνω μισή προπόνηση (η άλλη μισή είναι για αγκαλιά και «όχι πια δάκρυα»). Θέλει υπομονή για να χτιστούν συνήθειες. Κάθε μαμά και κάθε μωράκι ακολουθούν άλλο χρονοδιάγραμμα. Σημασία έχει η θέληση. Επίσης η μικρούλα μου είναι 6 μηνών. Όσο μεγαλώνουμε τόσο πιο συνεργάσιμες γινόμαστε. Και ασφαλώς δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες».

400286205_1711516929373179_3105806332720466057_n.jpg

Πάντως, το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει να μοιράζεται αρκετές στιγμές από την προπόνησή της στα social media, διακωμωδώντας την δυσκολία που έχει η «επαναφορά» της.

«Εδώ, είναι ένα «χαλαρό» πρωινό με προπονησούλα. Σε mode και mood επαναφοράς. Με λες και under construction. Αναστήλωση κλπ. Καταθέτω την ψυχούλα μου, να το ξέρετε. Κι επειδή κάνω personal, δεν υπάρχει άνθρωπος να «πω τον πόνο μου». Έτσι μοιράζομαι μαζί σας ντοκουμέντα» είχε γράψει η Ιωάννα Μαλέσκου σε πρόσφατη ανάρτηση από την γυμναστική που κάνει.

https://www.instagram.com/reel/Cy6ITZSIHX1/

Η βραδινή έξοδος μετά τη γυμναστική

Η παρουσιάστρια το βράδυ της 8ης Νοεμβρίου βρέθηκε σε event γνωστής εταιρείας καλλυντικών και ήταν άκρως εντυπωσιακή και πολύ ευδιάθετη. Η ίδια επέλεξε ένα μπεζ κοστούμι με αμάνικο γιλέκο - μία από τις τάσεις της σεζόν - το οποίο τόνιζε τη σταρένια της επιδερμίδα ενώ «αποκάλυπτε» πως οι κόποι της στη γυμναστική απέδωσαν, αφού το σώμα της έδειχνε ιδιαίτερα γυμνασμένο. Όσον αφορά τα μαλλιά της ήταν ελαφρώς κυματιστά, ενώ η ίδια εδώ και καιρό έχει επιστρέψει στο κατάξανθο χρώμα που είχε όταν την πρωτογνωρίσαμε «αποχαιρετώντας» την έντονη μαύρη ρίζα που είχε αφήσει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της αλλά και τους πρώτους μήνες με την κόρη της. Από την άλλη το μακιγιάζ της, όπως συνηθίζει ήταν σε γήινους τόνους.

Οι στιγμές με την κόρη της

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι αρκετά ενεργή στα social media και δεν μοιράζεται μόνο στιγμές από τη γυμναστική που κάνει με τους followers της αλλά και στιγμές με την κόρη της και τις «δυσκολίες» της μητρότητας. Έτσι, δημοσίευσε και μια νέα φωτογραφία της από βόλτα που έκανε με την κόρη της γράφοντας με χιούμορ «Ο ύπνος μας διαρκεί όσο ένα εσπρεσάκι...Έχουμε το ντεκάφ και το ντεκαθ-εται...».

395773504_338692098849828_6692509405311895832_n.jpg

Και σε «συνέντευξη» που έδωσε στον καλό της φίλο και κομμωτή η Ιωάννα Μαλέσκου είχε αναφέρει πως όπως και πολλές άλλες μανούλες, έτσι κι εκείνης της λείπει ύπνος, αφού το πρόγραμμά τους με την κόρη της δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα πλήρως.

https://www.instagram.com/reel/Cy_l0i8sDLm/

H βάφτιση και το όνομα της κόρης της

Όσον αφορά τη βάφτιση και το όνομα της κόρης της η Ιωάννα Μαλέσκου δήλωσε κατά τη βραδινή της έξοδο πως δεν βιάζεται με τον σύζυγό της γι' αυτήν, αφού ακόμα δεν την έχουν οργανώσει αλλά έχουν αποφασίσει ποιο όνομα θα πάρει η μικρούλα τους. «Δεν βιαζόμαστε να κάνουμε πράγματα. Όλα όσα κάνουμε λόγω του χαρακτήρα και των δυο μας, είναι προστατευμένα. Δεν ξεκινήσαμε ακόμη τις προετοιμασίες για τη βάφτιση της κόρης μας και όσο με ρωτάτε αγχώνομαι ότι έχω καθυστερήσει. Γενικώς δεν βιαζόμαστε να κάνουμε πράγματα οπότε το αφήνουμε χαλαρά. Να μεγαλώσει και η μικρούλα μας λίγο. Έχουμε καταλήξει στο όνομά της αλλά δεν μου επιτρέπεται να το μοιραστώ ακόμη. Θα είναι ένας συνδυασμός δύο ονομάτων. Θα είναι ένα το όνομα, αλλά θα αποτελείται από δύο» είπε χαρακτηριστικά η ίδια.