Ο Tristan Thompson μίλησε για την απιστία και για τα λάθη στη σχέση του με την Khloé Kardashian

Ο Tristan Thompson μίλησε για την απιστία και για τα λάθη στη σχέση του με την Khloé Kardashian

Ο Tristan Thompson προσπαθεί να επανορθώσει και να ξανακερδίσει την αγάπη της Khloé Kardashian. Η στάση της τηλεπερσόνας και το χρονικό της σχέσης τους.

Πριν λίγα 24ωρα η Kourtney Kardashian μίλησε ανοιχτά για τα αρνητικά συναισθήματα που τρέφει για τον πρώην σύντροφο της αδερφής της, Tristan Thompson.

Το 2021 η Khloé Kardashian και ο 33χρονος τράβηξαν χωριστούς δρόμους μετά την αποκάλυψη των απιστιών του Τhompson ωστόσο διατηρούν τυπικές σχέσεις μέχρι σήμερα για χάρη των παιδιών τους.

H κριτική της Kourtney Kardashian και η παραδοχή του Tristan Thompson για την απρεπή συμπεριφορά του

Η συμπεριφορά του μπασκετμπολίστα έχει πληγώσει ανεπανόρθωτα την Khloé Kardashian η οποία σε πρόσφατο επεισόδιο του reality, «The Kardashians», ανέφερε πως δεν θα προσπαθήσει να φτιάξει τη σχέση της μαζί του.

«Σε αυτή την οικογένεια, αν κάνεις κάτι σε κάποιον από εμάς, επηρεάζει τους πάντες», ακούγεται να λέει η Khloé στον Thompson σε απόσπασμα του επεισοδίου.

Με εκείνον να τονίζει: «Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στα λάθη που έκανα. Κάθε φορά που είμαι άπιστος νιώθω αηδία την επόμενη κιόλας ημέρα».

Η Kourtney Kardashian ήταν αρκετά αιχμηρή δηλώνοντας: «Ο Tristan κι εγώ ποτέ δεν συνδεθήκαμε πραγματικά και απλά δεν με νοιάζει να το αλλάξω αυτό».

Στη συνέχεια η 44χρονη ρώτησε τον καλαθοσφαιριστή πώς αισθάνεται μετά την αποκάλυψη της απιστίας του με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι νιώθει αηδιασμένος.

«Υπάρχουν φορές που με στενοχωρεί τόσο που δεν μπορώ να είμαι καν κοντά του κι υπάρχουν φορές, που απλά το αφήνω να περάσει, γιατί θέλουμε αρμονία και ξέρετε, είναι ο πατέρας της ανιψιάς και του ανιψιού μου», πρόσθεσε η Kourtney Kardashian.

Ο Tristan Thompson και η Khloe Kardashian μένουν ξανά μαζί αλλά υπάρχει σοβαρός λόγος

Το δεύτερο παιδί του πρώην ζευγαριού γεννήθηκε στις 28 Ιουλίου 2022 στο Los Angeles, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Στα αποσπάσματα είδαμε πως η Khloé δεν ήθελε ο μπασκετμπολίστας να βρίσκεται στην αίθουσα τοκετού παρά μόνο η αδελφή της, Kim.

Λίγο αργότερα η τηλεπερσόνα πόζαρε αγκαλιά με το νεογέννητο αγοράκι της έλαμπε από ευτυχία. Σύμφωνα με τα τότε δημοσιεύματα, η 39χρονη επέτρεψε τελικά στον Tristan να δει το νεογέννητο γιο του λίγες μέρες μετά τη γέννα.

H απιστία του Tristan και η γέννηση του γιου του

Τον Ιανουάριο του 2022, έγινε γνωστό ότι ο Tristan Thompson απέκτησε παιδί με την personal trainer Maralee Nicols. Η σύλληψη του παιδιού έγινε όσο ήταν σε σχέση με την Khloé Kardashian και οδήγησε στον οριστικό χωρισμό τους.

https://www.instagram.com/p/CdTlXeYJ2GF/

Αν και ο μπασκετμπολίστας είχε αρχικά αρνηθεί ότι το μωρό είναι δικό του, αναθεώρησε μετά το test πατρότητας και ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Kardashian.

«Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη των πράξεών μου. Τώρα που η πατρότητα έχει πιστοποιηθεί, ανυπομονώ να μεγαλώσω με αγάπη τον γιο μας. Khloé, δεν σου αξίζει αυτό. Δεν σου αξίζει η στενοχώρια και η ταπείνωση που σου προκάλεσα. Δεν σου αξίζει ο τρόπος που σου φέρθηκα όλα αυτά τα χρόνια», είχε δηλώσει ο Thompson.

Πηγή κεντρικής: apimages.com