Λαμπερή επιδερμίδα και τον χειμώνα; 3 tips για να πεις αντίο στο θαμπό δέρμα

Ευαγγελία Αλπίδου
Λαμπερή επιδερμίδα και τον χειμώνα; 3 tips για να πεις αντίο στο θαμπό δέρμα
Launchmetrics.com/spotlight

Οι κρέμες με Βιταμίνη C είναι απαραίτητες για την περιποίηση του προσώπου τον χειμώνα, επαναφέρουν την λάμψη και τον ομοιόμορφο τόνο του δέρματος.

Οι χαμηλές θερμοκρασίες ταλαιπωρούν την επιδερμίδα και κάνουν το δέρμα να φαίνεται ξηρό και αφυδατωμένο. Αυτή η φυσική γυαλάδα που είχαμε τους καλοκαιρινούς μήνες, έχει πλέον χαθεί από το πρόσωπό μας. Το πρόσωπο αντικατοπτρίζει την υγεία της επιδερμίδας. Όσο πιο λαμπερό τόσο το καλύτερο!

Η περιποίηση είναι το Α και το Ω, για να επαναφέρεις στην επιδερμίδα σου τη νεανική όψη και τη φρεσκάδα. Η εντατική ενυδάτωση, ο καλός καθαρισμός και συστατικά όπως η Βιταμίνη C και το υαλουρονικό οξύ μπορούν να κάνουν την επιδερμίδα να σφύζει από υγεία και λάμψη. Επιπλέον, οι φραγμένοι πόροι κάνουν το δέρμα να δείχνει θαμπό και ταλαιπωρημένο. Γι' αυτό η απολέπιση θεωρείται ένα από τα πιο σημαντικά βήματα που πρέπει να συνδυάζεται με την skincare routine.

Είσαι έτοιμη να πεις «αντίο» στο θαμπό δέρμα;

Paris-str-S24-0096.jpg

Ενυδάτωση και πάλι ενυδάτωση

Εννοείται πως πρέπει να πίνεις αρκετό νερό μέσα στην ημέρα, είναι σημαντικό να επιλέξεις skincare προϊόντα τα οποία θα χαρίσουν στην επιδερμίδα σου έξτρα ενυδάτωση. Οι ενυδατικές κρέμες είναι το «κλειδί» για μία υγιή και λαμπερή επιδερμίδα. Εφάρμοσε την αγαπημένη σου ενυδατική πρωί και βράδυ πριν το μακιγιάζ. Η φρεσκάδα που θα νιώθεις στο δέρμα σου δεν θα περιγράφεται!

Βιταμίνη C

Οι κρέμες με Βιταμίνη C είναι απαραίτητες για την περιποίηση του προσώπου τον χειμώνα. Επαναφέρουν την λάμψη και τον ομοιόμορφο τόνο του δέρματος, ενυδατώνουν και θρέφουν σε βάθος και συμβάλουν στη σύνθεση κολλαγόνου. Η κρέμα ή ο ορός με Βιταμίνη C είναι καλό να χρησιμοποιείται στην βραδινή skincare routine, ενώ την επόμενη ημέρα το αντηλιακό είναι άκρως απαραίτητο! Αυτό θα αποτρέψει να δημιουργηθούν στην επιδερμίδα ερεθισμοί και κοκκινίλες.

Αντηλιακή προσώπου

Κι όμως! Η αντηλιακή προσώπου θα πρέπει να έχει σταθερή θέση στην τσάντα σου και τον χειμώνα. Όπως έχουμε πει πολλές φορές ο ήλιος είναι πάντα στη θέση του, ακόμα και με βροχή. Επίσης, ο ήλιος είναι υπεύθυνος για τη γήρανση του δέρματος καθώς και άλλων σημαντικών προβλημάτων υγείας. Γι' αυτό, φρόντισε να προστατεύεις την επιδερμίδα σου και τις 365 μέρες του χρόνου.

4 skincare προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σου τον χειμώνα