Η Ιωάννα Μαλέσκου ηχογράφησε παιδικό τραγούδι και αποκάλυψε ποιος έγινε μεγάλος θαυμαστής της

Η Ιωάννα Μαλέσκου ηχογράφησε παιδικό τραγούδι και αποκάλυψε ποιος έγινε μεγάλος θαυμαστής της

Το τραγούδι «Παρδαλή Καμηλοπάρδαλη» φαίνεται να ενθουσίασε την Ιωάννα Μαλέσκου.

Η Ιωάννα Μαλέσκου μπήκε στο στούντιο της Heaven Music και ηχογράφησε ένα παιδικό τραγούδι για το Hippoβρύχιος kids channel.

Η Ιωάννα ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με αυτή την διαφορετική δουλειά που της ανατέθηκε και δεν το έκρυψε λεπτό!

Γεμάτη ενθουσιασμό και μητρική ζεστασιά τραγούδησε την «Παρδαλή Καμηλοπάρδαλη», την οποία όπως μας ενημέρωσε στα Instagram stories έγραψε ο Φραγκίσκος Βιδάλης.

Η βραδινή έξοδος της Μαλέσκου μετά το «λιώσιμο» στην γυμναστική έδειξε ότι οι κόποι της αποδίδουν

Με μία σειρά από βιντεάκια, η Ιωάννα, η οποία έγινε μητέρα πριν από πέντε περίπου μήνες, μας έδειξε εικόνες από τη διαδικασία της ηχογράφησης, αλλά μας «άφησε» να ακούσουμε και ένα μικρό απόσπασμα από την γλυκιά ερμηνεία της.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια που φέτος απέχει από την τηλεόραση λόγω της γέννησης του πρώτου παιδιού της, τόνισε ότι η κόρη της έχει ήδη γίνει θαυμάστρια αφού έχει αγαπήσει το όμορφο παιδικό τραγουδάκι, ενώ ευχήθηκε να «το αγαπήσετε κι εσείς, όσο η κόρη μου».

maleskou.png

Όσα δήλωσε για την βάφτιση και το όνομα της κόρης της

Σε πρόσφατες δηλώσεις της η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για την κόρη της, το όνομα που έχουν ήδη αποφασίσει για εκείνη αλλά και την βάφτιση για την οποία δεν θέλουν να βιαστούν.

Όπως είπε χαρακτηριστικά η γνωστή παρουσιάστρια: «Δεν βιαζόμαστε να κάνουμε πράγματα. Όλα όσα κάνουμε λόγω του χαρακτήρα και των δυο μας, είναι προστατευμένα. Δεν ξεκινήσαμε ακόμη τις προετοιμασίες για τη βάφτιση της κόρης μας και όσο με ρωτάτε αγχώνομαι ότι έχω καθυστερήσει. Γενικώς δεν βιαζόμαστε να κάνουμε πράγματα οπότε το αφήνουμε χαλαρά. Να μεγαλώσει και η μικρούλα μας λίγο. Έχουμε καταλήξει στο όνομά της αλλά δεν μου επιτρέπεται να το μοιραστώ ακόμη. Θα είναι ένας συνδυασμός δύο ονομάτων. Θα είναι ένα το όνομα, αλλά θα αποτελείται από δύο».

Η Ιωάννα Μαλέσκου στο πρώτο κοινό της βίντεο με τον Κωνσταντίνο Δανιά έκανε μια γλυκιά δήλωση