Alvaro de Miranda: Η σπάνια πόζα του πρώην της Αθηνάς Ωνάση με τα τρία του παιδιά

Πατούλια Κατερίνα
Alvaro de Miranda: Η σπάνια πόζα του πρώην της Αθηνάς Ωνάση με τα τρία του παιδιά

O πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση, από το 2018 και μετά, έχει δημιουργήσει μια μεγάλη οικογένεια με τη δημοσιογράφο Denize Severo.

Στα 50 του χρόνια, ο Alvaro de Miranda έχει αφήσει πίσω του το παρελθόν στο πλευρό της Αθηνάς Ωνάση και καμαρώνει για την ευτυχισμένη οικογένεια που έχει χτίσει από το 2018 στο πλευρό της δημοσιογράφου Denize Severo.

Η νέα οικογενειακή ζωή του Doda αποτυπώνεται στις αναρτήσεις που κάνει τόσο ο ίδιος αλλά ακόμα πιο πολύ η σύζυγός του στο Instagram.

Τα τρία παιδιά του Αlvaro και οι λογαριασμοί τους στο Instagram

https://www.instagram.com/p/CzbfFC8uWd7/

H Denize που φέτος γιόρτασε πέντε χρόνια γάμου τον Doda, πόζαρε οικογενειακώς μαζί με την ενός έτους κόρη της, Giulia, τον πρωτότοκο Alvaro junior αλλά και την κόρη του Doda από τον πρώτο του γάμο, Vivi, η οποία είναι σήμερα 25 ετών.

Ο Álvaro ή Doda, όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του, και η Denize δείχνουν πολύ ερωτευμένοι κι ευτυχισμένοι και περνούν πολύ χρόνο με τα παιδιά τους αλλά και τη μεγάλη κόρη του Βραζιλιάνου ενώ και τα τρία παιδιά έχουν ιδιωτικό μεν αλλά από ένα προφίλ στο Instagram.

Άφαντη η Αθηνά:

Η Αθηνά Ωνάση και ο Álvaro, παρότι έζησαν έναν μεγάλο έρωτα χώρισαν επίσημα το 2017, ύστερα από 11 χρόνια γάμου και έτρεχαν στα δικαστήρια μιας και ο Doda ζητούσε από την Αθηνά Ωνάση 400.000.000 δολάρια, με βάση το προγαμιαίο τους συμβόλαιο και τις κοινές τους επιχειρήσεις.

https://www.instagram.com/reel/Cx2klxGOp7G/

Ο Doda και η Denize έχουν επέτειο γάμου & το γιορτάζουν με κοινές τους φωτογραφίες στα social media

Εκείνη είχε απαντήσει, εξηγώντας πως ο πρώην σύζυγός της είχε αθετήσει το συμβόλαιο με πολλαπλές απιστίες.

Η Αθηνά εδώ και μία δεκαετία έχει επιλέξει τον δρόμο της σιωπής. Πριν από δύο χρόνια την είχαμε δει ως καλεσμένη σε κοσμικό γάμο στο Μόντε Κάρλο, αρκετά αλλαγμένη, από μία φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει μαζί της η Γιάννα Νταρίλη μαζί με τον σύζυγό της Γιώργο Ψιψίκα.

Η Αθηνά είναι αφοσιωμένη μόνο στα άλογά της, στο κτήμα που έχει δημιουργήσει στην Ολλανδία και στο εκτροφείο στη Βραζιλία ενώ εξακολουθεί να έχει την διαχείριση στο εξωτερικό και στην Ελλάδα- μέσω του Ιδρύματος Ωνάση- της οικογενειακής περιουσίας.

Ο γιος του πρώην της Αθηνάς Ωνάση είναι το πιο χαριτωμένο μωρό (photos)