Πόσο έχει αλλάξει το πρόσωπο της Adriana Lima; Πλαστικές ή κούραση τελικά;

Τσακιρίδου Χριστίνα
Πόσο έχει αλλάξει το πρόσωπο της Adriana Lima; Πλαστικές ή κούραση τελικά;
Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved

H Adriana Lima έβαλε στη θέση τους όλους όσους σχολίασαν την εμφάνισή της με τον πιο αυθόρμητο και ειλικρινή τρόπο.

H δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό που πραγματοποίησε η Adriana Lima έγινε θέμα συζήτησης.

Τον Αύγουστο του 2022 ο πρώην άγγελος της Victoria's Secret και ο σύντροφός της, Andre Lemmers καλωσόρισαν τον γιο τους, Cyan Lima Lemmers και έκτοτε το μοντέλο έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή των παιδιών της.

Η 42χρονη έχει αποκτήσει δύο κόρες (τη 14χρονη Valentina και τη 10χρονη Sienna) από το γάμο με τον Marko Jarić. Το πρώην ζευγάρι χώρισε το 2014 και διατηρεί τυπικές σχέσεις μέχρι και σήμερα για χάρη των παιδιών του.

H νέα δημόσια εμφάνιση της Adriana Lima και τα αρνητικά σχόλια

Το top model εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα μαύρο μακρυμάνικο φόρεμα με κόκκινες λεπτομέρειες ωστόσο οι περισσότεροι εστίασαν την προσοχή τους στο πρόσωπό της, σχολιάζοντας πως η Lima πιθανότατα έκανε lifting ή κάποια άλλη αισθητική παρέμβαση.

https://www.instagram.com/reel/Czr1N2jL8UY/

Aρκετοί ήταν αυτοί που ισχυρίστηκαν ότι η Lima είχε αισθητό πρήξιμο σε ορισμένες περιοχές του προσώπου της ενώ άλλοι απέδωσαν την αλλαγή στο μακιγιάζ του μοντέλου.

«Δεν είχα ιδέα ότι ήταν το ίδιο πρόσωπο», σχολίασε ένας fan.

«Πήρε βάρος αυτό είναι όλο. Εξακολουθεί να είναι 100 φορές πιο ποθητή από οποιαδήποτε από εμάς», έγραψε χαρακτηριστικά μια θαυμάστρια της Βραζιλιάνας καλλονής.

Η αφοπλιστική απάντηση της Adriana Lima

Η 42χρονη δεν σκοπεύει να αφήσει τους haters να έχουν τον τελευταίο λόγο και έδωσε αφοπλιστική απάντηση στα αρνητικά σχόλια μέσα από ένα Instagram-story.

lima.webp

«Αυτό είναι το πρόσωπο μιας κουρασμένης μαμάς που έχει μια κόρη στην εφηβεία, μία κόρη λίγο πριν μπει στην εφηβεία, ένα αγόρι 1 έτους που μαθαίνει να περπατάει και τρία σκυλιά. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας», έγραψε η Adriana Lima δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Στο παρακάτω video μπορείς να δεις καλύτερα την εμφάνιση του μοντέλου στο κόκκινο χαλί.

Πηγή κεντρικής: apimages.com