4 χρόνια μετά το σκάνδαλο με την Jordyn Woods ο Tristan Thompson απολογήθηκε στην Kylie Jenner

4 χρόνια μετά το σκάνδαλο με την Jordyn Woods ο Tristan Thompson απολογήθηκε στην Kylie Jenner

O Tristan Thompson έχει μετανιώσει για τα λάθη του παρελθόντος και προσπαθεί να επανορθώσει. Η απολογία του μπασκετμπολίστα στην Kylie Jenner.

Πριν από περίπου δύο χρόνια η η Khloé Kardashian και ο Tristan Thompson χώρισαν οριστικά μετά την αποκάλυψη των απιστιών του μπασκετμπολίστα ωστόσο διατηρούν τυπικές σχέσεις για χάρη των παιδιών τους.

Πριν λίγα 24ωρα η 39χρονη μίλησε για τη σχέση τους σε νέο επεισόδιο του reality «The Kardashians» και τόνισε πως δεν σκοπεύει να συμφιλιωθεί με τον πρώην σύντροφο και πατέρα των παιδιών της.

O Tristan Thompson απολογήθηκε στην Kylie για το σκάνδαλο με την Jordyn Woods

Aποφασισμένος να διορθώσει τα λάθη του παρελθόντος δείχνει ο Tristan Thompson και κάνει ό,τι μπορεί ώστε να ξανακερδίσει την εκτίμηση των Kardashians αλλά και της Khloé.

Σε πρόσφατο επεισόδιο του reality της διάσημης οικογένειας, ο μπασκετμπολίστας ζήτησε συγγνώμη από την Kylie Jenner για το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει με την κολλητή της, Jordyn Woods το 2019.

Ο 32χρονος απάτησε την Khloé με την καλύτερη φίλη της αδερφής της, χαλώντας μια φιλία ετών αλλά και τη σχέση του με την 39χρονη. Thompson και Woods είχαν εντοπιστεί σε τρυφερά τετ-α-τετ και αντάλλαξαν παθιασμένα φιλιά.

«Νομίζω ότι επηρεάστηκες περισσότερο από μια κατάσταση. Φοβήθηκες μη χάσεις την αδερφή σου και έχασες την Jordyn, η οποία είναι ένα μεγάλο μέρος της ζωής σου», είπε ο Thompson στην Kylie.

Και πρόσθεσε: «Είναι 100% δικό μου φταίξιμο και νιώθω άσχημα για αυτό. Πήρα λάθος αποφάσεις καθώς ήμουν απλά νέος και ανόητος και θέλω να πω ότι λυπάμαι πολύ για όλα».

H Κylie δέχτηκε τη συγγνώμη του μπασκετμπολίστα ωστόσο παραμένει στο πλευρό της μεγαλύτερης αδερφής της.

«Σε ευχαριστώ που το μοιράστηκες. Το εκτιμώ. Νομίζω ότι ήμουν τόσο δεμένη με την Jordyn που δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτήν. Νομίζω ότι έπρεπε να μεγαλώσει χωρίς εμένα και εγώ έπρεπε να μεγαλώσω λίγο χωρίς αυτήν», εξήγησε η Kylie Jenner.

Jenner και Woods έχουν αφήσει πίσω τους το παρελθόν και πριν από μερικούς μήνες δείπνησαν μαζί σε πολυτελές εστιατόριο.

Οι απιστίες του Tristan Thompson

Τον Ιανουάριο του 2022 έγινε γνωστό ότι ο Tristan Thompson απέκτησε παιδί με την personal trainer, Maralee Nicols. Η σύλληψη του παιδιού έγινε όσο ο μπασκετμπολίστας βρισκόταν σε σχέση με την Khloé Kardashian και οδήγησε στο χωρισμό τους.

Αν και ο 32χρονος είχε αρχικά αρνηθεί ότι το μωρό είναι δικό του, αναθεώρησε μετά το τεστ πατρότητας και ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Khloé Kardashian.

«Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη των πράξεών μου. Τώρα που η πατρότητα έχει πιστοποιηθεί, ανυπομονώ να μεγαλώσω με αγάπη τον γιο μας», «Khloé, δεν σου αξίζει αυτό. Δεν σου αξίζει η στενοχώρια και η ταπείνωση που σου προκάλεσα. Δεν σου αξίζει ο τρόπος που σου φέρθηκα όλα αυτά τα χρόνια», είχε δηλώσει ο Thompson.

Νωρίτερα ο Τhompson είχε προκαλέσει ξανά καθώς εντοπίστηκε να φιλά την κολλητή της Kylie Jenner, Jordyn Woods λίγο πριν η τηλεπερσόνα γεννήσει την κόρη τους, True.

Ο Tristan Thompson μίλησε για την απιστία και για τα λάθη στη σχέση του με την Khloé Kardashian

https://www.instagram.com/p/BufRhV8B2Tn/

Η είδηση είχε αναστατώσει την οικογένεια των Kardashians και ήταν η αφορμή για να διαλυθεί η φιλία Kylie- Jordyn.

Πηγή κεντρικής: apimages.com