Η Καίτη Γαρμπή με κυματιστά μαλλιά και με αλλαγή στο χρώμα τους αποθεώθηκε από την Δανάη Παππά

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Καίτη Γαρμπή με κυματιστά μαλλιά και με αλλαγή στο χρώμα τους αποθεώθηκε από την Δανάη Παππά

Ο Διονύσης Σχοινάς απαθανάτισε την Καίτη Γαρμπή για ακόμα μια φορά κι εκείνη σχολίασε την αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της που ήταν ολοφάνερη.

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς είναι ίσως το πιο ερωτευμένο ζευγάρι στην ελληνική showbiz κι αυτό φαίνεται από το γεγονός πως όλα αυτά τα 26 χρόνια κοινής πορείας, οι δυο τους δεν έχουν πάψει στιγμή να μιλούν με τρυφερά λόγια ο ένας για τον άλλο. Tην ευτυχία τους έχει ολοκληρώσει ο γιος τους, ο Δημήτρης, ο οποίος μάλιστα ακολουθεί και τα βήματά τους στη μουσική.

Στις 11 Νοεμβρίου, μάλιστα, ο Δημήτρης έκλεισε και τα 24 και η τραγουδίστρια του ευχήθηκε στο Instagram δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο οποίο εκείνος τραγουδάει.

«Σήμερα γιορτάζει ο κόσμος όλος γιατί σαν σήμερα πριν 24 χρόνια ήρθες στη ζωή μας!Χρόνια σου πολλά Φώς της ζωής μας! Εύχομαι να φτάσεις 124 και να είναι όλα σου τα χρόνια γεμάτα υγεία και πραγματοποιημένα όνειρα! Όλα τα καλά του Θεού να τα έχεις άφθονα στη ζωή σου γιατί τα αξίζεις!!! Σε λατρεύουμε!!!» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Καίτη Γαρμπή.

https://www.instagram.com/reel/Cze1cTosN4e/

Οι φωτογραφίες δια χειρός Διονύση Σχοινά και η νέα αλλαγή στα μαλλιά της Καίτης Γαρμπή

Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς είναι αρκετά ενεργοί στα social media και πολύ συχνά δημοσιεύουν στιγμιότυπα από την καθημερινή τους ζωή ή ανταλλάσσουν δημόσια ευχές σε γιορτές και επετείους με κοινές τους φωτογραφίες και πολύ τρυφερά λόγια.

Αυτή την φορά η Καίτη Γαρμπή ανέβασε στο προφίλ της μια φωτογραφία δια χειρός Διονύση Σχοινά, στην οποία αποκαλύπτει με ποιον τρόπο κάνει κυματιστά τα μαλλιά της, ενώ φαίνεται και η μικρή αλλαγή στο χρώμα τους, αφού πλέον δεν είναι σκούρα καστανά αλλά έχουν μια πιο μελί απόχρωση.

«Άστα τα μαλλάκια σου...Τα κοτσιδάκια κάνουν αυτά τα τέλεια μαλλιά!
Αλλά και το «σχεδόν» ξανθό σα να μ' αρέσει…Καλημέρα είπαμε;»

Snapinsta.app_401846003_18396800275014279_2428482908264334026_n_1080.jpg

Η φωτογραφία αυτή συγκέντρωσε πολλά likes αλλά και σχόλια που έλεγαν πόσο όμορφη δείχνει με αυτό το hair look, ενώ η ηθοποιός Δανάη Παππά - με την οποία είχαν συνεργαστεί στα γυρίσματα του «Ασφαλώς και μπορώ» που ακούστηκε στον Σασμό - την αποθέωσε με το σχόλιό της.

Αυτή δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που o Διονύσης Σχοινάς απαθανάτισε την Καίτη Γαρμπή, η οποία είναι η μούσα του, όπως θα δεις από την gallery που ακολουθεί.

Οι αλλαγές στα μαλλιά της

Η Καίτη Γαρμπή μάς έχει συνηθίσει όσον αφορά το χρώμα των μαλλιών της σε πιο ζεστές αποχρώσεις, επιλέγοντας συνήθως καστανές αποχρώσεις. Άλλωστε, με αυτό το χρώμα τονίζονται καλύτερα και τα γαλάζια μάτια της. Βέβαια, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει πειραματιστεί με τους τόνους του καστανού - αν θα είναι πολύ σκούρο ή πιο ανοιχτό - και τις διάφορες αποχρώσεις του, προσθέτοντας κάποιες φορές ανταύγειες σε κόκκινο ή ξανθό χρώμα.