H Σοφία Καρβέλα «Τα μαθητικά τα χρόνια» δεν τ 'αλλάζει με τίποτα στις σπάνιες photos με τη μαμά της

H Σοφία Καρβέλα «Τα μαθητικά τα χρόνια» δεν τ 'αλλάζει με τίποτα στις σπάνιες photos με τη μαμά της

H Σοφία Καρβέλα μοιράστηκε νέα στιγμιότυπα με τους γιους της και αδημοσίευτες throwback φωτογραφίες με τη μητέρα της, Άννα Βίσση.

Η Σοφία Καρβέλα έχει βρει την απόλυτη ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής και αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο που διαθέτει τα Σαββατοκύριακα στην οικογένειά της.

Τα τελευταία χρόνια η γνωστή στυλίστρια μένει και εργάζεται στην Αμερική μαζί με τον σύζυγό της, Θανάση Πανουργιά και τους δύο γιους τους (Νίκο και Νέστορα).

Η γνωστή fashion stylist έχει καθημερινή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου μοιράζεται αγαπημένα της στιγμιότυπα με τους 117 χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους.

https://www.instagram.com/p/Cz1sqKKvOnx/

Οι νέες φωτογραφίες της Σοφίας Καρβέλα με τους γιους της

Πριν λίγες ώρες η Σοφία Καρβέλα και τα παιδιά της επισκέφθηκαν γνωστό ψυχαγωγικό πάρκο στο Brooklyn όπου δοκίμασαν αρκετά παιχνίδια και πέρασαν μια fun, χαλαρή Κυριακή μακριά από κάθε έγνοια και επαγγελματική υποχρέωση.

karvela5.jpg

Φορώντας casual ρούχα, μαμά και γιοι φωτογραφήθηκαν σε αυθόρμητες πόζες, με την Σοφία Καρβέλα να δημοσιεύει αργότερα τις λήψεις στο Instagram.

O 7χρονος Νέστορας και ο 10χρονος Νίκος Πανουργιάς έχουν μεγαλώσει αρκετά και όπως η ίδια έχει εξομολογηθεί δημόσια είναι οι μεγάλες της αδυναμίες.

karvela4.jpg

«Είμαι τρομακτικά καψούρα με τα παιδιά μου. Οι γιοι μου είναι φανταστικά άτομα. Γενικά είμαι καψουρογκόμενα. Απλά τους άντρες τους ξεπερνάω, ενώ τα παιδιά μου όχι. Αισθάνομαι ότι τα παιδιά μου νιώθουν εξαιρετικά ασφαλή. Από τη στιγμή που επιστρέφω στο σπίτι, ο χρόνος μου είναι αφιερωμένος σε αυτά. Την Παρασκευή το βράδυ όλες οι δουλειές σταματούν. Οι προτεραιότητες είναι άλλες. Και ο Θανάσης είναι εξαιρετικός πατέρας», έχει δηλώσει στο παρελθόν με ειλικρίνεια η Σοφία Καρβέλα.

karvela3.jpg

Λίγο πριν κυκλοφορήσει το νέο της τραγούδι η Άννα Βίσση εμφανίστηκε με πολύ μακριά μαλλιά

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή «Happy Day» η 40χρονη μίλησε για τη ζωή με την οικογένειά της στην Αμερική δηλώνοντας:

«Εγώ δεν οδηγώ, παίρνω το τρένο και για μένα είναι πιο εύκολο να μετακινούμαι. Εκεί γέννησα και μεγαλώνω τα παιδιά μου. Μου αρέσει ο τρόπος ζωής. Με βρίζουν στο Instagram ότι δε μιλάω ελληνικά στα παιδιά. Τους μιλάω και κάνουν και μάθημα ελληνικών δυο φορές την εβδομάδα».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της Σοφίας Καρβέλα με τους γιους της.

Οι σπάνιες throwback φωτογραφίες με την Άννα Βίσση

Πριν λίγες ώρες η Σοφία Καρβέλα δημοσίευσε δύο Instagram-stories στα οποία την βλέπουμε να ποζάρει σε παιδική ηλικία στο πλευρό της μητέρας της, Άννας Βίσση. Μαμά και κόρη είναι κυριολεκτικά αγνώριστες, με την Ελληνίδα σταρ να έχει μαύρα, μακριά και σγουρά μαλλιά.

karvela2.jpg

Στην throwback φωτογραφία η νεαρή Σοφία Καρβέλα χαμογελά στο πλευρό της μαμάς της και δεν θυμίζει σε τίποτα την σημερινή της εικόνα.

«Θέλω όλοι να ξέρετε ότι είχα τόση αυτοπεποίθηση όσο ποτέ τότε. Μετά όλα άλλαξαν», έγραψε η 40χρονη στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Στη δεύτερη φωτογραφία που μοιράστηκε η 40χρονη, μαμά και κόρη είχαν ποζάρει για γνωστό περιοδικό με τη Σοφία Καρβέλα να αναφέρει χιουμοριστικά στη λεζάντα: «Δεν ξέρω τι σκεφτόμουν εκεί».

karvela1.jpg

Μαμά και κόρη συνεργάζονται αφού η 40χρονη επιμελείται τις εμφανίσεις της μητέρας της, εντός αλλά και εκτός σκηνής. Η τραγουδίστρια έχει αναφέρει επανειλημμένα το πόσο πολύ εμπιστεύεται το γούστο και την κρίση της Σοφίας Καρβέλα σε θέματα μόδας.

Πηγή κεντρικής: ndp