Στην Άσπα και όχι στη Θοδώρα του Σασμού ο Γιώργος Γεροντιδάκης λέει το: «Χρόνια πολλά αγάπη» μου

Στην Άσπα και όχι στη Θοδώρα του Σασμού ο Γιώργος Γεροντιδάκης λέει το: «Χρόνια πολλά αγάπη» μου

Οι ευχές για τη γιορτή της πιο σημαντικής γυναίκας στη ζωή του Γιώργου Γεροντιδάκη. 

Οι «Άγριες Μέλισσες» για πάντα θα παραμείνουν σημαντικές στη ζωή του Γιώργου Γεροντιδάκη. Όχι μόνο γιατί εκεί μας έδειξε το μεγάλο του ταλέντο ως Μελέτης και γνώρισε μεγάλη επιτυχία, αλλά και γιατί στη σειρά ερωτεύτηκε το κορίτσι του. Σήμερα, της έκανε μία τρυφερή αφιέρωση, στην οποία εκείνη απάντηση με μία μόνο λέξη.

https://www.instagram.com/p/Cn1dmyVIyB6/

«Χρόνια πολλά αγάπη μου»

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης γνωρίστηκε με τη σύντροφό του Άσπα Κωνσταντοπούλου (εκείνη την εποχή υπεύθυνη μακιγιάζ στις Άγριες Μέλισσες) στα πλαίσια των γυρισμάτων και έγιναν πολύ σύντομα ζευγάρι.

https://www.instagram.com/p/CNaVyUbFEz_/

Αλλά για αρκετό διάστημα κράτησαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το πρώτο καλοκαίρι της σχέσης τους έκαναν κοινές διακοπές στην Αστυπάλαια, το νησί όπου διαθέτει και ένα εστιατόριο ο πατέρας του, αλλά στην ουσία την πρώτη τους φωτογραφία την δημοσίευσαν στο Instagram τον περασμένο Νοέμβριο στα γενέθλια του ηθοποιού και στα πλαίσια του μικρού πάρτι που έκαναν στο σπίτι τους.

1669311035500-144459463-gerodida.jpg

Κάποια στιγμή είχαν κυκλοφορήσει και σενάρια για τον γάμο τους, αλλά ο ηθοποιός τα είχε διαψεύσει μιλώντας στο Queen.gr

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης διαψεύδει τον γάμο του και ετοιμάζεται για διακοπές αλλά και...Σασμό

Σήμερα που είναι η γιορτή της αγαπημένης του, ο Γιώργος Γεροντιδάκης έκανε μία λιτή αλλά ουσιαστική αφιέρωση στο κορίτσι του. Λέγοντας απλά το: «Χρόνια πολλά αγάπη μου».

1693572195710-610759811-gerodidakis_aspa.jpg

Με την ίδια να κάνει repost και να απαντά με ένα hashtag #loveyou ανταποδίδοντας την αγάπη της ενώ προ ημερών είχε φωτογραφήσει τον αγαπημένο της την ώρα που είχε και εκείνος στρέψει τη φωτογραφική μηχανή πάνω της γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησης: «Όταν σε φωτογραφίζουν με αγάπη».

https://www.instagram.com/p/CwYco-ZLeFB/

Ο ηθοποιός έχει ήδη επιστρέψει στα γυρίσματα του τρίτου κύκλου του Σασμού και το ζητούμενο είναι το τι θα γίνει με την αγαπημένη του Θοδώρα (Δανάη Παππά ) και το πρώτο παιδί που περιμένουν. Τα spoilers μιλούν για καθυστέρηση στον γάμο τους και κάποιες επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της.

https://www.instagram.com/p/CuR-TURNdLE/