Τα 4 ζευγάρια του Σασμού που λάτρεψε το κοινό και το «αντίο» του Γιώργου Γεροντιδάκη

Κατερίνα Μπούσιου
Τα 4 ζευγάρια του Σασμού που λάτρεψε το κοινό και το «αντίο» του Γιώργου Γεροντιδάκη

Η δεύτερη σεζόν του Σασμού άλλαξε και τις προτιμήσεις του κοινού. 

Ο επίλογος της δεύτερης σεζόν του Σασμού εκτός από τις σεναριακές ανατροπές, είχε και αλλαγές στις προτιμήσεις που δείχνει το κοινό για τα αγαπημένα του ζευγάρια. Ποιο από αυτά έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση στα social media;

Οι fab 4 του κοινού

Το σενάριο του Σασμού έδωσε φέτος ένα μεγάλο αβαντάζ στη Μαρία Πρωτόπαππα και στον Δημήτρη Ήμελλο. Ο τηλεοπτικός τους γάμος ως Μαρίνα και Αντώνης , η δολοφονική απόπειρα εναντίον του, η ανάρρωση και ο έρωτας που έμεινε σταθερός και αδιαπραγμάτευτος, λατρεύτηκαν από τους τηλεθεατές. Η υποκριτική ποιότητα και των δύο ηθοποιών βοήθησε αρκετά σε αυτό.

Ο κρυφός γάμος του Αστέρη και της Αργυρώς στον Σασμό έφερε συγκίνηση και παράπονα στο κοινό

https://www.instagram.com/p/CuoyKXasT0d/

Στο πρωταγωνιστικό ζευγάρι του Αστέρη και της Αργυρώς ανήκει φέτος η σκηνή που έκανε τη μεγαλύτερη αίσθηση στη σειρά με την επανένωσή τους ως ζευγάρι και στη συνέχεια με την αποκάλυψη πως ο Πετράκης είναι γιος του. Δίκαια οι φανς ζητούν όλο και περισσότερες σκηνές με τον Ορφέα Αυγουστίδη και τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλλη, γιατί όποτε συμβαίνει αυτό, δημιουργείται αίσθηση.

https://www.instagram.com/p/CujHt6kohXi/

Ο Μαθιός και η Βασιλική, ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου δηλαδή, παραμένουν σταθερή αξία. Ο σημερινός επίλογος ήταν στηριγμένος πάνω τους, όπως και η αρχή της τρίτης σεζόν. Αν οι σεναριογράφοι αποφάσιζαν να στηρίξουν τις εξελίξεις που τους αφορούν με πιο έντεχνο τρόπο, θα είχαν ακόμη μεγαλύτερο αντίκτυπο στο κοινό.

https://www.instagram.com/p/CueAe8uotac/

Το 4ο ζευγάρι, πέρασε δια πυρός και σιδήρου μέχρι να καταλήξει ευτυχισμένο και να περιμένει σε λίγους μήνες και το παιδί του. Ο Λευτέρης και η Θοδώρα, ο Γιώργος Γεροντιδάκης και η Δανάη Παππά έδωσαν το ξεχωριστό τους στίγμα και ήταν από τους ηθοποιούς που αγαπήθηκαν και συμπονέθηκαν από τους τηλεθεατές. Αυτό το δεύτερο συναισθηματικό χαρακτηριστικό δημιουργεί μία ιδιαίτερη σχέση με τη σειρά.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης μετά την μετάβασή του από τον εμβληματικό του ρόλο ως Μελέτης στις Άγριες Μέλισσες, βρήκε στον Σασμό ένα φιλόξενο καλλιτεχνικό περιβάλλον και είπε το δικό του «αντίο» λίγες ώρες πριν τους τίτλους τέλους.

Και όπως έγραψε: «Σήμερα τελευταίο επεισόδιο. Μια χρονιά γεμάτη με πολλά συναισθήματα και στιγμές που μας ενώνουν, μας ωριμάζουν και και μας κάνουν να είμαστε έτοιμοι για μια καινούργια συναρπαστική χρονιά. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά και των δυο συνεργείων θα το λέω πάντα ότι είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές της σειράς. Και φυσικά ευχαριστώ τους συναδέλφους μου για την υπέροχη συνεργασία. Ώρα για ξεκούραση».

https://www.instagram.com/p/CuolMoJob9R/