Να βρείτε φίλους από τη δουλειά που να σας προσέχουν όπως ο Παπακαλιάτης με τον Μαρκουλάκη

Να βρείτε φίλους από τη δουλειά που να σας προσέχουν όπως ο Παπακαλιάτης με τον Μαρκουλάκη
NDP Photo Agency

Μια μεγάλη φιλία, μια νέα κοινή πόζα και πολλά vibes «Να με Προσέχεις»!

Ο ένας 47, ο άλλος 53. Και οι δύο γόηδες της μικρής οθόνης και πρωταγωνιστές του θεάτρου. Η τηλεοπτική τους συνάντηση, εκείνη η επική, στο «Να με προσέχεις» του Mega το 2000, έχει μείνει στην τηλεοπτική ιστορία και η φιλία τους έχει αντέξει στα χρόνια. Παπακαλιάτης και Μαρκουλάκης, Μαρκουλάκης και Παπακαλιάτης βρέθηκαν ξανά μαζί στην πρεμιέρα της Κλέλιας Ανδριολάτου στο Θέατρο του Νέου Κόσμου και στην παράσταση «Ο εραστής».

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης 22 χρόνια μετά το «Να με προσέχεις» λύνει το γρίφο του φινάλε

Ο Χριστόφορος και ο Κωνσταντίνος πόζαραν μαζί με τη νέα μούσα του Παπακαλιάτη στο Μaestro, Κλέλια Ανδριολάτου και οι τρεις μαζί δεν έκρυψαν την χαρά τους στον τηλεοπτικό φακό του NDP.

Να με προσέχεις 23 χρόνια μετά:

Στην τηλεοπτική ιστορία με τα δύο αδέρφια και την Έλλη, τη γυναίκα- μήλον της έριδος, ανάμεσά τους, έκανε τον Μαρκουλάκη να μείνει αξέχαστον με την ατάκα «Ποιανού είναι το παιδί».

Σε αυτή, ο Χριστόφορος απάντησε και το 2022, σε συνέντευξή του στο Down Town, τρολάροντας:

https://www.instagram.com/p/B6OMAMVBkC8/

«Φυσικά και ήταν δικό μου το παιδί, αλλά ήταν τέτοιος ο ψυχολογικός πόλεμος που είχα φάει από τον συμπρωταγωνιστή μου (δηλαδή εσένα!) που έκανα πίσω και έγραψα ότι ήταν δικό σου. Είκοσι χρόνια έχουν περάσει. Ξεπέρασε το. Εγώ τη γνώρισα πρώτος… Ώχου!», απάντησε με χιούμορ ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης!

Παπακαλιάτης- Μαρκουλάκης μαζί σε όλα

Κατά καιρούς, οι δύο ηθοποιοί συναντιούνται, σε κοινές παρέες, σε εξόδους με πολλούς συναδέλφους τους, όπως η Μαρία Σολωμού ή η Σμαράγδα Καρύδη.

papakaliatis.jpg

Βαλέρια Χριστοδουλίδου: Τι κάνει το κορίτσι του Μαρκουλάκη 23 χρόνια μετά το «Να με προσέχεις»

Όσο για την original - πέτρα του σκανδάλου, την ηθοποιό Βαλέρια Χριστοδουλίδου, εκείνη την είδαμε

Η δημοφιλής ηθοποιός που γεννήθηκε το 1969 στην Κέρκυρα είναι αναμφίβολα μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στον χώρο του θεάματος.

valeria1.jpg

Η γυναίκα που λάτρεψαν Παπακαλιάτης- Μαρκουλάκης στο Να με Προσέχεις: Πώς είναι σήμερα!

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την ηθοποιό στην πρεμιέρα του 29ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας και η λάμψη της είναι ακόμα τέτοια που σε συγκλονίζει.