Πάμε για MasterChef All Star; Η ανάρτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και το βίντεο με τον νικητή

Πάμε για MasterChef All Star; Η ανάρτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και το βίντεο με τον νικητή

Ο νικητής του MasterChef 6 Πάνος Κουμουνδούρος έκανε επίσκεψη στη Φάρμα και η ανάρτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου δημιούργησε απορίες. 

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εδώ και ένα μήνα είναι «ταγμένος» στη Φάρμα, σε ένα νέο project το οποίο όχι μόνο το έχει αγαπήσει από την πρώτη στιγμή, αλλά φαίνεται πως του ταιριάζει. Φυσικά και δεν έχει ξεχάσει το MasterChef το οποίο θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2024 και με τη δική του συμμετοχή. To repost όμως που έκανε σε ανάρτηση του νικητή του έκτου κύκλου Πάνο Κουμουνδούρο, μας έβαλε σε σκέψεις.

https://www.instagram.com/reel/CxDWr1Pomj4/

«Πιάσε τσάπα πάμε για τα άλλα 50 χιλιάρικα»

Ο Πάνος Κουμουνδούρος μετά τη νίκη του στο MasterChef ξεκίνησε το δικό του μαγειρικό του ταξίδι συνεργαζόμενος με μεγάλα εστιατόρια εντός και εκτός Αθηνών. Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα βρίσκεται στη Σίφνο, όπου στο εστιατόριο υπάρχει και ένα μικρό μποστάνι, για να χρησιμοποιούνται φρέσκα υλικά για τις παρασκευές. Εκεί, άρχισε να προμοτάρει τον επόμενο κύκλο του μαγειρικού διαγωνισμού.

panos.koumoundouros_355849631_742910641169087_5491226120296812324_n.jpg

Και απευθυνόμενος στον φίλο του που τραβούσε το βίντεο μίλησε για την αύξηση του επάθλου για τον νικητή του επόμενου κύκλου ο οποίος θα παίρνει πλέον 100 χιλιάδες ευρώ και όχι πενήντα όπως εκείνος. Η τελευταία του όμως πρόταση, κάπως μας μπέρδεψε.

«Αγχώθηκα και πιέστηκα»: Η ατυχία της Μαρίας Μπέη μετά το MasterChef και το πρόβλημα υγείας

«Φίλε είναι τρελοί στο MasterChef. Δίνουν εκατό χιλάρικα. Πάμε για τα άλλα πενήντα. Άσε κινητό και πιάσε τσάπα».

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκανε repost το story του νικητή. Δεν είναι ωστόσο σίγουρο αν στο επόμενο κύκλο δούμε All Star εκδοχή. Είναι ελάχιστες οι πιθανότητες, γιατί μη ξεχνάς ότι και στον προηγούμενο κύκλο, όχι μόνο είχαμε παλαιότερη παίκτρια ως νικήτρια, τη Μαρία Μπέη, αλλά είχαμε και την είσοδο αρκετών παλαιών παικτών.

Εκτός αν γίνει ξεχωριστό challenge μόνο για νικητές.