Η απάντηση της Jennifer Lawrence στις φήμες για τις πλαστικές που έχει κάνει ήταν σαφής

Η απάντηση της Jennifer Lawrence στις φήμες για τις πλαστικές που έχει κάνει ήταν σαφής

Η 33χρονη Jennifer Lawrence αποφάσισε να απαντήσει στα σχόλια που έχει δεχτεί για τις υποτιθέμενες πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει.

Η Jennifer Lawrence μπορεί να απαντά στα καυστικά σχόλια εις βάρος της, εξ' ίσου καυστικά.

Έχουμε συνηθίσει την Jennifer απτόητη και δυναική και έτσι θα συνεχίσει. Η 33χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό Interview και στην κουβέντα που είχε με την Kylie Jenner έβαλε τέλος στις φήμες περί πλαστικών επεμβάσεων. Σύμφωνα με την ίδια, το ελαφρώς αλλαγμένο πρόσωπό της, οφείλεται στον make up artist που έχει και στο γεγονός πως έχει χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης:

«Είναι εκπληκτικό το τι μπορεί να κάνει το μακιγιάζ και δουλεύω με τον Hun Vanngo που λατρεύει να βάφει τα χείλια λίγο πάνω από το φυσικό του περίγραμμα, εγώ τον αποκαλώ πλαστικό χειρουργό γιατί όλοι θεωρούν τους τελευταίους μήνες πως κάτι έχω κάνει στα μάτια μου. Και πάντα απαντά πως δεν έχω κάνει πλαστική αλλά σωστό μακιγιάζ».

Οι φήμες περί πλαστικών άναψαν ξανά μετά την εμφάνιση της JLAW στο σόου του Dior και όλοι μιλούν για αλλαγή στα χείλια και στη μύτη. Κι εκεί όμως η Jennifer έχει να πει πως είναι ο χρόνος εκείνος που αλλάζει το πρόσωπό της:

«Ξεκίνησα στα 19 και είμαι 30 και βλέπω ότι μεγάλωσα, έχασα τα κιλά που πήρα στην εγκυμοσύνη και στο πρόσωπό μου και φυσικά μεγαλώνω και το πρόσωπό μου αλλάζει, έχω ακριβώς την ίδια μύτη απλά τα μαγουλά μου έχουν μικρύνει».

Saks Fifth Avenue Holiday Windows Unveiling

Η Jenner, η έτερη της κουβέντας που κι αν έχει κατηγορηθεί για τις πλαστικές, διαβεβαίωσε την Lawrence πως δείχνει θαυμάσια και μίλησε και για την δική της εμπειρία:

«Κατέληξα με fillers στα χείλη αλλά το ίδιο ισχύει και στη δική μου περίπτωση. Βλέπω τις φωτογραφίες πριν και μετά και απορώ πώς συγκρίνουν το πρόσωπό μου, το σαγόνι μου και τα μάτια μου όταν ήμουν 12 ετών».

H Jennifer Lawrence μπήκε στον club των νέων μαμάδων τον Φεβρουάριο του 2022.

Αυτό είναι το πρώτο παιδί της ηθοποιού και του ιδιοκτήτη gallery συντρόφου της, με τον οποίο παντρεύτηκε τον Οκτώβριο του 2019. H σχέση της με τον Cooke Maroney είχε γίνει γνωστή τον Ιούνιο του 2018 μέσα από δημοσίευμα της Page Six.

Η ηθοποιός και ο σύζυγός της, Cooke Maroney, ονόμασαν τον γιο τους Cy, αναφορά στον αγαπημένο μεταπολεμικό ζωγράφο του Maroney, Cy Twombly.

Hunger Games Book Signing

Πριν κρατήσει το παιδί στην αγκαλιά της, η Lawrence δεν μπορούσε να φανταστεί πώς ακριβώς είναι το συναίσθημα μίας μαμάς ούτε και την υπέρμετρη αγάπη που νιώθει.

«Είναι τόσο τρομακτικό το να μιλάω για τη μητρότητα, γιατί είναι διαφορετική για την κάθε μία. Αν πω ότι ήταν καταπληκτική από την αρχή, κάποιοι άνθρωποι μπορεί να νιώσουν άσχημα. Δυστυχώς, έχω τόσες πολλές φίλες που ήταν ειλικρινείς. Που είπαν ότι είναι τρομακτικό. Μπορεί να μην ταυτιστείς αμέσως.

Μπορεί να μην ερωτευτείς αμέσως. Οπότε, ένιωσα τόσο έτοιμη για να συγχωρήσω. Θυμάμαι να περπατάω με μία από τις κολλητές μου όταν ήμουν 9 μηνών και να λέω ‘Όλοι λένε συνέχεια ότι θα αγαπάω το μωρό μου περισσότερο από τη γάτα μου. Αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Ίσως τον αγαπάω το ίδιο με τη γάτα μου;», είπε.

Για την Jennifer Lawrence, η ζωή ξεκίνησε από την αρχή όταν έγινε μαμά