H Paris Hilton μίλησε με ειλικρίνεια για τη μαγεία της μητρότητας και τον ερχομό της κόρης της

H Paris Hilton μίλησε με ειλικρίνεια για τη μαγεία της μητρότητας και τον ερχομό της κόρης της

H Paris Hilton είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Τα νέα στιγμιότυπα της 42χρονης με τα παιδιά της και οι τρυφερές δηλώσεις.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Paris Hilton η οποία πριν από λίγα 24ωρα απέκτησε το δεύτερο παιδί της μέσω παρένθετης μητέρας. Η χρυσή κληρονόμος και ο σύζυγός της, Carter Reum έχουν ήδη έναν 11μηνο γιο, τον Phoenix Barron και έχουν αφιερωθεί πλήρως στην ανατροφή του γιου και της νεογέννητης κόρης τους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι ανυπομονεί να περάσει τις γιορτές οικογενειακά και μετά τον ερχομό του μωρού τους νιώθουν απόλυτα ολοκληρωμένοι.

Paris Hilton: «Η ζωή μου είναι τόσο ολοκληρωμένη»

Πριν λίγα 24ωρα η Paris Hilton μίλησε στο People για τη μητρότητα και περιέγραψε με απόλυτη ειλικρίνεια τα συναισθήματά της.

«Είμαι ενθουσιασμένη που η μικρή μας πριγκίπισσα είναι εδώ! Η ζωή μου είναι τόσο ολοκληρωμένη, έχοντας το αγοράκι μου και τώρα το κοριτσάκι μου», εξομολογήθηκε η Paris Hilton.

Και πρόσθεσε: «Η Ημέρα των Ευχαριστιών ήταν τόσο ξεχωριστή, ξάφνιασα τους πάντες με την άφιξη της London και έδωσα στον Phoenix το Χριστουγεννιάτικο δέντρο για πρώτη φορά. Βλέποντας τα μάτια του να φωτίζουν και να βλέπεις το θαύμα στα μάτια του, είναι τόσο μαγική εμπειρία. Ανυπομονώ για τα πρώτα μας Χριστούγεννα μαζί ως οικογένεια. Οι διακοπές ήταν πάντα ξεχωριστές για μένα, αλλά τώρα είναι ακόμα πιο ξεχωριστές τώρα που έχω μια οικογένεια με την οποία να τις μοιραστώ».

Όπως η ίδια εξήγησε, μαζί με τον σύζυγό της νιώθουν απέραντη ευγνωμοσύνη και χαρά για το νέο τους ρόλο.

«Είναι συναρπαστικό να περνάμε τις πρώτες μας γιορτές ως γονείς», τόνισε η Hilton.

https://www.instagram.com/p/Czmq3yKvTIt/

Σύντομα οι θαυμαστές της Hilton θα παρακολουθήσουν την 42χρονη ως μαμά στις οθόνες τους αφού μέσα από το «Paris In Love», η χρυσή κληρονόμος θέλει να δείξει στον κόσμο μια άλλη, πιο τρυφερή πλευρά της.

«Είμαι απλά ενθουσιασμένη που οι θαυμαστές μου θα δουν αυτό το επόμενο στάδιο της ζωής μου, το να είμαι σύζυγος και μαμά. Θα γνωρίσουν μια άλλη μου πλευρά και θα δουν πόσο διασκεδαστική είμαι», δήλωσε η Paris Hilton.

Ο ερχομός της London Reum

Ανήμερα του Thanksgiving (Ημέρα των Ευχαριστιών) η Paris Hilton ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την άφιξη της κόρης που απέκτησε με τον σύζυγό της, Carter Reum μέσω παρένθετης μητέρας.

Με μια άκρως girly ανάρτηση η 42χρονη δεν δίστασε να αποκαλύψει το όνομα της μικρούλας, η οποία θα ονομαστεί London. H Hilton ικανοποίησε την επιθυμία της και χάρισε στην κόρη της το συγκεκριμένο όνομα, που αγαπά τόσο πολύ.

https://www.instagram.com/p/C0BFLysukuk/

«Ευγνώμων για το κοριτσάκι μου», έγραψε η Paris Hilton στην ανάρτησή της.

Λίγο αργότερα η Hilton δημοσίευσε ένα πολύ τρυφερό video στο TikTok όπου βλέπουμε τον γιο της, Phoenix να δείχνει ενθουσιασμένος για την άφιξη της αδερφής του.

Σε παλαιότερο podcast της την 1η Μαρτίου η 42χρονη είχε πει ότι είχε διαλέξει το όνομα London αν ποτέ αποκτούσε κόρη πριν από δέκα χρόνια.

https://www.instagram.com/p/C0FbrXPygP5/

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη που ο Phoenix θα αποκτήσει μια μέρα μια αδελφούλα που θα ονομάζεται London. Είναι η αγαπημένη μου πόλη και πάντα ήθελα να ονομάσω την κόρη μου… Λονδίνο. Είχα επιλέξει αυτό το όνομα εδώ και πολύ καιρό, ίσως πάνω από 10 χρόνια. Πάντα ήθελα το London. Λατρεύω αυτό το όνομα για την κόρη μου», ανέφερε η Hilton.

Λίγες ημέρες μετά το bullying η Paris Hilton με τον γιο της έκαναν την πιο γλυκιά μεταμφίεση

Πηγή κεντρικής: parishilton