«Έχει δίκιο ο Αστέρης ή η Βασιλική;» Για τον Σασμό ξέσπασε μία άνευ προηγουμένου διαμάχη στα social

Κατερίνα Μπούσιου
«Έχει δίκιο ο Αστέρης ή η Βασιλική;» Για τον Σασμό ξέσπασε μία άνευ προηγουμένου διαμάχη στα social

Οι φανς δεν είναι ευχαριστημένοι με την αλλοίωση στον χαρακτήρα των πρωταγωνιστών του Σασμού και ένας καβγάς ήταν αρκετός για να το αποδείξει. 

Το κοινό που πιστά παρακολουθεί μία τηλεοπτική σειρά, συχνά παρασύρεται συναισθηματικά με κάθε αλλαγή που βλέπει στους ήρωες που συμπαθεί. Αυτός άλλωστε είναι ο στόχος των δημιουργών και η δράση του μέσου. Χθες το βράδυ όμως «ξέσπασε» μία έντονη διαμάχη στο Twitter/Χ για τον Σασμό, μετά από έναν διάλογο που είχε ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου η οποία σήμερα αναμετριέται με τον δολοφόνο του γιου της, για το πόσο πολύ έχουν αλλάξει οι χαρακτήρες τους.

https://www.instagram.com/p/C0L6GHoozxn/

Ο μαραθώνιος μίας δολοφονίας και ο δίχως συμπόνοια Αστέρης

Τον ρόλο του Ορφέα Αυγουστίδη στον Σασμό, το σεναριακό team τον έχει «βασανίσει» αδιάκοπα εδώ και 3 χρόνια. Άλλοτε δικαιολογημένα, άλλοτε εντελώς άστοχα. Τώρα βρισκόμαστε στη φάση του σκληρού και άκαμπτου στις ηθικές αξίες Αστέρη. Ο οποίος όχι μόνο δεν δέχεται να συγχωρέσει τον αδελφό του για τον φόνο του Στεφανή, αλλά έχει κόψει κάθε επαφή και με τη μητέρα του και τη νύφη του Βασιλική.

Ο πρωταγωνιστής είναι στην ώριμη φάση του γιατί είναι πια πατέρας και σύζυγος (έστω και χωρίς γάμο) και εξαιτίας των πράξεων της οικογένειάς του, έχασε μεγάλο χρονικό διάστημα από τη γυναίκα που αγαπούσε και τον γιο τους.

Η σειρά τις τελευταίες ημέρες, υποτίθεται ότι έχει προχωρήσει τον χρόνο αρκετούς μήνες μετά και όλο αυτό το διάστημα τίποτε δεν έχει αλλάξει. Για αυτό και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου ως Βασιλική, προσπάθησε να τον συναντήσει για να τον μεταπείσει και για να ξαναμιλήσει στον αδελφό του.

Ούτε τις δικαιολογίες της δέχθηκε ο Αστέρης, πως ο φόνος έγινε γιατί ο πρώην σύζυγός της την κακοποιούσε, ούτε της έδωσε άλλοθι που το ήξερε και τον κάλυψε. Η δική του άρνηση στα όρια του θυμού αλλά και η μεταστροφή του ρόλου της Βασιλικής, έφερε τα μέλη του φαν κλαμπ της σειράς αντιμέτωπα.

Οι αντιδράσεις ήταν εξίσου δυναμικές. Και δικαιολογημένες γιατί έχουμε συχνά απορίες για το πώς γίνονται οι μεγάλες αλλαγές στο σενάριο. Κάπως γρήγορα και κάπως άτσαλα. Τουλάχιστον όχι με τον κρητικό τρόπο, με τα ήθη του νησιού. Προς το παρόν και ενώ κάποιοι θύμωσαν και με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου, ζούμε τον μαραθώνιο της εκδίκησής της.

Φόνο ακούμε και φόνο δε βλέπουμε. Εντάξει, θα το δούμε σήμερα. Τον φόνο - ατύχημα και την προσπάθεια του Μαθιού να παραδοθεί για τον λάθος φόνο και πάλι και όχι για εκείνον του Στεφανή Όλα λάθος;

Η αποκάλυψη του πιο μεγάλου μυστικού στον Σασμό οδηγεί τον Βασίλη Μπισμπίκη στην «καταστροφή»