Η αποκάλυψη του πιο μεγάλου μυστικού στον Σασμό οδηγεί τον Βασίλη Μπισμπίκη στην «καταστροφή»

Κατερίνα Μπούσιου
Η αποκάλυψη του πιο μεγάλου μυστικού στον Σασμό οδηγεί τον Βασίλη Μπισμπίκη στην «καταστροφή»

Δεν είναι αυτός που νομίζει ότι είναι, ο Ανδρέας Βρουλάκης και αυτό από μόνο του στον Σασμό δημιουργεί ένα άνευ προηγουμένου μπέρδεμα. 

Εν αναμονή μίας πολύ ενδιαφέρουσας συνέχειας βρισκόμαστε στον Σασμό, γιατί αυτό συμβαίνει κάθε φορά που έχουμε μία δολοφονία. Εν προκειμένω την εκδίκηση που παίρνει η Βασιλική για τη δολοφονία του παιδιού της. Όμως όσα προκύψουν μετά θα σε βάλουν σε σκέψεις, γιατί θα έχουμε και άλλες απώλειες, πολύ σημαντικές. Όλα ξεκινούν όταν το μεγάλο μυστικό του Ανδρέα Βρουλάκη - Βασίλη Μπισμπίκη , βγει στην επιφάνεια.

Από τα φαντάσματα στα δράματα

Στα τελευταία επεισόδια έχει τρολαριστεί πολλές φορές το φαινόμενο του Νικηφόρου που εμφανίζεται ως φάντασμα στη ζωή του Μανώλη, του Μαθιού και της μητέρας του στον Σασμό. Η τελευταία εμφάνιση άλλωστε, πυροδότησε και την απόφαση της Βασιλικής να βρει και να τιμωρήσει μόνη της τον δολοφόνο του παιδιού της.

Σήμερα θα τη δεις να ανακαλύπτει τον Λάζαρο, να τείνει το όπλο μπροστά του για να την πυροβολήσει και προσπαθώντας εκείνος να την αφοπλίσει, θα πέσει σε μία πέτρα και το χτύπημα θα είναι μοιραίο. Όλη αυτή η σκηνή θα μονοπωλήσει το σημερινό και τα αυριανό επεισόδιο.

https://www.instagram.com/reel/C0C4jRsInN9/

Σε έχω ήδη ενημερώσει πως η Βασιλική αρχικά θα παραδοθεί στην αστυνομία, αλλά θα αφεθεί ελεύθερη αφού πρόκειται για ατύχημα. Για να αποφύγει την εκδίκηση όμως των Βρουλάκηδων και ειδικά του Ανδρέα, ο Μαθιός θα παραδοθεί επίσης λέγοντας στον αστυνόμο πως αυτός ευθύνεται για τον θάνατο του Λάζαρου.

Λάλος και Μπισμπίκης στην τελική αναμέτρηση στον Σασμό: Το σχέδιο δολοφονίας στη φυλακή

Ο Ανδρέας Βρουλάκης - Βασίλης Μπισμπίκης ετοιμάζει το σχέδιο δολοφονίας του Μαθιού στη φυλακή το οποίο ωστόσο θα αποτύχει.

Αφού τελειώσει αυτή η φάση και θα ψάχνει ωστόσο αφορμές για να τον σκοτώσει ξανά. Ενδιάμεσα όμως θα «σκάσει» η μεγάλη αποκάλυψη.

Έχεις δει τις αναφορές που έχει κάνει για τη μητέρα του στη γιαγιά Ειρήνη. Ως γνωστόν εκείνη αγαπούσε τον Τζανή Σταματάκη, εκείνος (σύμφωνα με τη δική του εκδοχή) τη χώρισε στα ξαφνικά και τότε οι γονείς της την ανάγκασαν να παντρευτεί τον πατέρα του. Αλλά ο καημός της, την οδήγησε στην αυτοκτονία στο κτήμα των Σταματάκηδων. Αυτό είναι και το μεγάλο παιδικό τραύμα του Ανδρέα που τροφοδότησε και το μίσος του προς εκείνους.

Μόνο που η μητέρα του δεν του είπε ότι είναι παιδί του Τζανή και όχι εκείνου που θεωρούσε πατέρα του.

Το μυστικό αυτό το γνωρίζουν μόνο η γιαγιά Ειρήνη και ο παπάς (σύμφωνα και με δημοσίευμα του TV24) και εκείνος θα τον νουθετήσει να σταματήσει τον πόλεμο εναντίον όλων και κυρίως κατά της δεύτερης οικογένειάς του. Τη συνέχεια του άγνωστου παρελθόντος του θα την πει η θεία του.

https://www.instagram.com/p/CzirFEZLpAn/

Αυτό όμως, θα τον οδηγήσει στην καταστροφή, παρά στην ηρεμία. Και μην απορήσεις αν ο Ανδρέας θελήσει να διεκδικήσει αποδείξεις αλλά και περιουσιακά στοιχεία της μητέρας του.

Η πιο μεγάλη του κόντρα στη συνέχεια, δεν θα είναι με την Εύα. Θα είναι με τον Παύλο. Και μην απορήσεις αν σταθεί και μοραία.

Οι δύο μεγάλες ανατροπές του Σασμού: Το μυστικό που μαθαίνει ο Αστέρης και η αποχώρηση Μπισμπίκη