Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ποζάρει με τις «Μουρμούρες» του & όλοι πρόσεξαν την αλλαγή της Λαμπρόγιαννη

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ποζάρει με τις «Μουρμούρες» του & όλοι πρόσεξαν την αλλαγή της Λαμπρόγιαννη

Βλαδίμηρος Κυριακίδης και Έφη Μουρίκη έκαναν πρεμιέρα στο θέατρο και πόζαραν με αγαπημένα τους πρόσωπα. Οι λαμπερές παρουσίες και το νέο hair look της «Μαρίνας» από τη Μουρμούρα. 

Επίσημη πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας (04/12) η παράσταση «Ο Θάνατος του εμποράκου» στο θέατρο Ζίνα με πρωταγωνιστές τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη και την σύζυγό του, Έφη Μουρίκη.

Πλήθος κόσμου από το καλλιτεχνικό στερέωμα έδωσε το παρών ανάμεσά τους οι: Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Παρθένα Χοροζίδου, Χάρις Αλεξίου, Γιώργος Κωνσταντίνου, Ρένος Ρώτας, Ναταλία Γερμανού, Παναγιώτα Βλαντή, Ναταλία Αργυράκη, Εβελίνα Νικόλιζα, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Κωνσταντίνος Καζάκος, Τζένη Καζάκου κ.ά.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ποζάρει με τις «μουρμούρες» του

Mετά το τέλος της παράστασης οι συντελεστές φωτογραφήθηκαν με συναδέλφους και αγαπημένους φίλους και έδειχναν πολύ χαρούμενοι για το νέο τους θεατρικό ξεκίνημα.

Δύο εκ των παρτενέρ του Βλαδίμηρου Κυριακίδη στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», η Δάφνη Λαμπρόγιαννη και η Παρθένα Χοροζίδου βρέθηκαν στις πρώτες σειρές του κατάμεστου θεάτρου και έσπευσαν να συγχαρούν το ζευγάρι για την ερμηνεία του.

«Στα γυρίσματα περνάμε πολύ ωραία. Η Παρθένα έχει την ίδια αφοσίωση με μένα στη δουλειά. Είναι πάντα διαβασμένη, οργανωμένη και ξέρει τι έχει να κάνει. Περνάμε καλά και γελάμε πολύ, αλλά έχουμε και απίστευτη πειθαρχία στη δουλειά μας», δήλωσε πρόσφατα o ηθοποιός στο περιοδικό mytv για την Παρθένα Χοροζίδου.

Για την αποχώρηση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη από τη σειρά ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είχε σχολιάσει: «Προσωπικά δεν με προβλημάτισε καθόλου. Αυτό είχε συμβεί μία φορά, με την αποχώρηση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη. Είχαμε προβληματιστεί τότε, αλλά συζητώντας με τον αείμνηστο Δημήτρη Κοντομηνά αποφασίσαμε να συνεχίσει η σειρά και δεν πέσαμε έξω. Βρήκαμε την Κλέλια Ρένεση και όλα πήγαν περίφημα. Τώρα ήρθε η Παρθένα Χοροζίδου και νομίζω ότι θα συμβεί το ίδιο».

Tο νέο look της Δάφνης Λαμπρόγιαννη

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη υιοθέτησε πρόσφατα νέο hair look που της ταιριάζει πολύ και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια η ηθοποιός έχει αγαπήσει τα πιο κοντά κουρέματα, και τις καστανόξανθες αποχρώσεις μαλλιών.

https://www.instagram.com/p/CyqTPLuoS9t/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Κυριακίδης και Μουρίκη αποτελούν #couplegoals της εγχώριας showbiz

Οι δύο ηθοποιοί έχουν συμπληρώσει 35 χρόνια κοινής πορείας και κάθε τους συνέντευξη μας δίνει να καταλάβουμε πόσο ταιριαστοί και αγαπημένοι παραμένουν στο πέρασμα του χρόνου.

Πριν από λίγους μήνες, ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη γυναίκα της ζωής του ομολογώντας: «Δεν είναι άθλος τα 34 χρόνια γάμου, θέλει δουλειά. Πιστεύω στον έρωτα και όχι στην αγάπη. Θέλω να είμαι ερωτευμένος με την ίδια μου τη ζωή. Με τη γυναίκα μου κατάλαβα τι σημαίνει να μάθεις να αγαπάς. Δεν μου δημιουργήθηκε η ανάγκη για τη δημιουργία οικογένειας, ίσως να πέρασε σαν σκέψη. Με τη γυναίκα μου είμαστε ελεύθεροι να ρισκάρουμε όσο θέλουμε. Στα 34 χρόνια έχουμε κάνει πάρα πολλές τρέλες».

Πηγή κεντρικής: ndp