To εντυπωσιακό 60's look της Τζένης Καζάκου στον γάμο της και η femme fatale Χρύσα Μιχαλοπούλου

Κατερίνα Μπούσιου
To εντυπωσιακό 60's look της Τζένης Καζάκου στον γάμο της και η femme fatale Χρύσα Μιχαλοπούλου

Οι δύο πρωταγωνίστριες του Παράδεισου των Κυριών έκαναν εντυπωσιακές εμφανίσεις. Η Τζένη Καζάκου στον τηλεοπτικό της γάμο και η Χρύσα Μιχαλοπούλου, στα πρώτα της πλάνα συμμετοχής της στη σειρά. 

Η δεύτερη σεζόν του Παράδεισου των Κυριών στον Alpha, έχει αρκετά new entry ηθοποιών και εκτός από τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο, έχουμε και την guest εμφάνιση σε λίγες ημέρες της Χρύσας Μιχαλοπούλου. Ο γάμος της Γεωργίας και του Πάρη ήταν το μεγάλο γεγονός της εβδομάδος και βρήκαμε το υπέροχο νυφικό look της Τζένης Καζάκου . Τα πρώτα όμως πλάνα της Χρύσας Μιχαλοπούλου, έδειξαν και τη μεγάλη αλλαγή που έκανε και εκείνη στο δικό της look.

Το cocktail dress της Καζάκου και η femme fatale Μιχαλοπούλου

Μετά από ταλαιπωρίες σεναριακές και δυσκολίες, ο Πάρης και η Γεωργία στον Παράδεισο των Κυριών κατάφεραν τελικά να δώσουν αίσιο τέλος στον έρωτά τους με τον γάμο τους. Γιατί όλοι πια καταλαβαίνουν ότι ο ένας συμπληρώνει τον άλλον. Από αυτό τον γάμο που παρακολουθήσαμε στο σημερινό επεισόδιο, ξεχώρισε το look του ζευγαριού. Προσαρμοσμένο στην εποχή που διαδραματίζεται η σειρά.

alphatv_1701949523_3252510661337425022_1434752480.jpg

Η Τζένη Καζάκου δεν έβαλε ένα κλασσικό νυφικό της εποχής, αλλά επέλεξε ένα ρομαντικό φόρεμα σε ροζ και γαλάζιες αποχρώσεις. Το συγκεκριμένο coctail dress είναι αυθεντικό vintage φόρεμα, το οποίο υπάρχει μόνο σε βεστιάριο με ρούχα εποχής.

kazakou.jpg

Τα πρώτα πλάνα και την πρώτη μεγάλη αλλαγή στο look της, είδαμε και στην περίπτωση της Χρύσας Μιχαλοπούλου, η οποία στο επεισόδιο λίγο πριν τα Χριστούγεννα, θα εμφανιστεί στη σειρά. Femme fatale και άκρως εντυπωσιακή.

https://www.instagram.com/reel/C0g7lc7C4J9/

Η ηθοποιός όπως ήδη σε έχω πληροφορήσει θα υποδυθεί τη Νέλλυ Μπλανς, ηθοποιό σε περιοδεύοντα θίασο. Θα βρεθεί στην Αθήνα και θα βρεθεί στη ζωή του Πάρη, τον οποίο θα προσπαθήσει να βλάψει ανεπανόρθωτα. Είναι ένα νέο σχέδιο του Σίμου ο οποίος εκτός από την καταστροφή του Ντίνου Παπακώστα επιδιώκει και την εξόντωση του ξαδέλφου του Δες αναλυτικά όσα θα συμβούν.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου δεν έρχεται για καλό στον Παράδεισο των Κυριών και βάζει στόχο τον Πάρη