Η Χριστίνα Μπόμπα έχει γίνει zen και αυτό οφείλεται στη yoga και τις δίδυμες κόρες της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Χριστίνα Μπόμπα έχει γίνει zen και αυτό οφείλεται στη yoga και τις δίδυμες κόρες της

Η Χριστίνα Μπόμπα μοιράστηκε στιγμιότυπα από το χαλαρό weekend της. Η αγάπη για τη yoga και οι νέες τρυφερές φωτογραφίες με τα δίδυμα Τανιμανίδη.

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έχουν φέτος έναν ακόμα λόγο για να περιμένουν με ανυπομονησία τις γιορτές αφού όπως αποκάλυψαν πρόσφατα, θα ταξιδέψουν για πρώτη φορά στο εξωτερικό μαζί με τις δίδυμες κόρες τους.

Πριν λίγες ημέρες η γνωστή influencer-επιχειρηματίας απάντησε στις ερωτήσεις των followers της στο Instagram και αποκάλυψε ότι σύντομα θα πραγματοποιήσουν οικογενειακή απόδραση εκτός συνόρων χωρίς ωστόσο να αναφέρει τον προορισμό.

Το ζευγάρι βρίσκεται σε διαδικασία μετακόμισης αφού εδώ και αρκετούς μήνες ανακαινίζουν ριζικά το σπίτι τους με στόχο το νέο έτος να επιστρέψουν στον ανανεωμένο τους χώρο.

H Χριστίνα Μπόμπα ανακάλυψε το ζεν μέσω της yoga

Πριν από μερικές ώρες η 35χρονη έκανε μια νέα ανάρτηση στο Instagram και μοιράστηκε μερικές υπέροχες φωτογραφίες από τη βόλτα της στη θάλασσα όπου έκανε yoga.

H influencer ήταν ανέκαθεν αθλητικός τύπος και μετά την εγκυμοσύνη έχει επιστρέψει στις καλλίγραμμες αναλογίες της προσπαθώντας να ξαναβρεί τη φόρμα της στο 100%. Χαλαρή και ευδιάθετη η Χριστίνα Μπόμπα έστρωσε την πετσέτα της σε παραλία της Αττικής και δοκίμασε αγαπημένες της ασκήσεις με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

Λίγο αργότερα μοιράστηκε τα υπέροχα στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους και έγραψε: «Μοιράζομαι μερικά zen vibes από το Σαββατοκύριακο».

https://www.instagram.com/p/C0ZNabEqEqv/

Το post της Χριστίνας Μπόμπα για τα γενέθλια της μαμάς της «πρόδωσε» το προφίλ της στο Instagram

https://www.instagram.com/reel/Cy1Kl0RMPUK/

Οι νέες τρυφερές φωτογραφίες με τα δίδυμα Τανιμανίδη

Πριν από λίγες ώρες η Χριστίνα Μπόμπα και οι κόρες της έφτιαξαν ένα όμορφο παζλ και η τρυφερή μαμά δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για το επίτευγμα των διδύμων.

1701625369549-274029176-chrismpo3.jpg

Οι μικρές Αριάνα και Φιλίππα είναι η no1 προτεραιότητα στη ζωή των γονιών τους με τον παρουσιαστή και την influencer να προσπαθούν να περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί τους.

Σε όσους την κατηγορούν κατά καιρούς για υπερπροβολή της προσωπικής της ζωής η Χριστίνα Μπόμπα είχε απαντήσει μέσα από το «Πρωινό» αναφέροντας: «Σίγουρα αυτό θέλουμε, αυτό κάνουμε και ο καθένας πρέπει να κάνει αυτό που θέλει κι αυτό που αισθάνεται, εφόσον δεν προσβάλλει και δεν ενοχλεί κάποιον άλλον, δεν έχει λόγο να ακούσει τον άλλον… Ο καθένας έχει άποψη για εμένα, για τον Σάκη, για εσάς, για όλους… Αυτό που θεωρεί υπερπροβολή κάποιος για μένα δεν είναι υπερπροβολή, αλλά μία φυσιολογική χρήση των social media ενός ζευγαριού που είναι ενεργό. Όταν δηλαδή είμαι όλη μέρα με τα μωρά μου, θα δείξω τα μωρά μου. Όταν ήμουν όλη μέρα στη δουλειά μου, θα δείξω τη δουλειά μου. Είναι μία συνέχειά μου, ένας τρόπος έκφρασης, έχω άμεση επικοινωνία με τον κόσμο που με ακολουθεί».

Πηγή κεντρικής: chrismpo