Ξανθιά με καρέ! Το κοινό αντιδρά στην μεταμόρφωση της Kate Beckinsale με σχόλια που πληγώνουν

Πατούλια Κατερίνα
Ξανθιά με καρέ! Το κοινό αντιδρά στην μεταμόρφωση της Kate Beckinsale με σχόλια που πληγώνουν
AP

Δεν μπορούν ακόμα οι followers της να χωνέψουν τη μεγάλη αλλαγή στην εξωτερινή της εμφάνιση. Η Kate Beckinsale είναι απλά μια άλλη.

Στα 50 της χρόνια, η Kate Beckinsale ξέρει πώς να αφήνει άφωνο το κοινό της. Κι αυτή τη φορά, με αυτή την εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, τις εντυπώσεις δε έκλεψε κάποια hot τουαλέτα αλλά η αγνώριστη Kate.

Kate, ξανθιά και αγνώριστη στο κόκκινο χαλί

Βλέπεις στο γκαλά του The Hollywood Reporter για τις γυναίκες στην ψυχαγωγία, η Kate ντύθηκε στα κόκκινα αλλά ακόμα και οι παπαράτσι σάστισαν προσπαθώντας να την αναγνωρίσουν.

https://www.instagram.com/p/C0i-2Lyrf25/

24 ώρες πριν, η Beckinsale είχε μακριά καστανά μαλλιά, το σήμα κατατεθέν της και μπουμ, μέσα σε λίγες ώρες, η 50χρονη έγινε εντυπωσιακή ξανθιά με κοντό καρέ.

https://www.instagram.com/p/C0loOqmrTJ5/

Τις φωτογραφίες της μεγάλης αλλαγής, η Kate τις μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram και τα σχόλια ήταν πολλά. Κάποιοι δεν την αναγνώρισαν, κάποιοι είπαν ένα μεγάλο «όχι» στο τόσο ξανθό χρώμα επί κεφαλής και κάποιοι ρωτούν την 50χρονη αν το μαλλί αυτό είναι περούκα.

Μέσα στο καλοκαίρι άλλωστε, η ηθοποιός αναγκάστηκε να απαντήσει σε σχόλιο θαυμαστή της για το αν έχει κάνει πλαστική στη μύτη.

«Είμαι περίεργος, έκανες πλαστική στη μύτη;» ρώτησε fan την Kate και εκείνη απάντησε

«Όχι αλλά ευχαριστώ για την ερώτηση».

Κι όταν άλλος θαυμαστής σχολίασε αρνητικά το ύψος της, η Kate είπε:

«Η γωνία λήψης της φωτογραφίας σε κάνει να φαίνεσαι 1,80 μέτρα ψηλή. Στην πραγματικότητα είσαι περίπου 1,50», είπε ο fan με την Kate να λέει:

Μιλώντας για το πέρασμα του χρόνου, η ηθοποιός είχε πει χαρακτηριστικά:

«Νομίζω ότι οι άλλοι άνθρωποι φαίνεται να έχουν μεγάλη εμμονή με τη γήρανση μ' έναν τρόπο που εγώ δεν έχω. Με ρωτάνε συχνά γι’ αυτό. Είμαι ευτυχισμένη στα σαράντα μου απ' ότι ήμουν στα τριάντα μου».

Η Kate υπήρξε παντρεμένη με τον 50χρονο παραγωγό Len Wiseman ενώ έχει αποκτήσει μια 24χρονη σήμερα κόρη την Lily Mo Sheen από τη σχέση της με τον 54χρονο Michael Sheen που κράτησε από το 1995 ως το 2003.