Το μόνο πιο ωραίο από τη νέα φωτογραφία της Κλέλιας Ρένεση, το μήνυμα που θέλησε (ξανά) να περάσει

Το μόνο πιο ωραίο από τη νέα φωτογραφία της Κλέλιας Ρένεση, το μήνυμα που θέλησε (ξανά) να περάσει
Instagram

«Να βλέπετε και λίγο, μην κοιτάτε μόνο», λέει η Κλέλια και ακόμα μία φορά «τσακίζει» με τα λόγια της. 

Διεθνής Ημέρα Βουνού σήμερα και η Κλέλια Ρένεση μοιράστηκε μία υπέροχη φωτογραφία της από πεζοπορία που πραγματοποίησε. Η αγάπη της για τη φύση είναι τεράστια και το χαμόγελό της στη νέα φωτογραφία που μοιράστηκε μαρτυρά πως νιώθει υπέροχα σε αυτό το παραμυθένιο σκηνικό.

Το μόνο πιο ωραίο από τη νέα αυτή φωτογραφία της, είναι το σπουδαίο μήνυμα που θέλησε να περάσει και έχει κάνει με υπαρξιακά ζητήματα τα οποία καταλήγουν να ερμηνεύουν -όπως πάντα- το πραγματικό νόημα. Με δυναμισμό, θάρρος, αντισυμβατικότητα, κέρασε κάποιες μεγάλες αλήθειες στο προφίλ της στο Instagram.

Η πρωταγωνίστρια στο σπίτι της Κλέλιας Ρένεση είναι η κόρη της, Κοραλία- Νέα πλάνα με τον στολισμό

«Μην πέφτετε στους έρωτες σαν νταμιτζάνα σε ελεύθερη πτώση, περιμένοντας ο θεός του ρομάντζου να σας σώσει απ' το σίγουρο στραπάτσο. Μην ρίχνεστε στη μάχη «της δικαιοσύνης» χωρίς να μπορείτε να διακρίνετε πίσω απ΄ την ομίχλη, απλά για να πείτε πως «κάτι κάνατε κ σήμερα». Μην αρπάζετε φωτιά σαν σπιρτάκια στο σπιρτόκουτο, μοιραία αναφλεγόμενα επειδή το να είναι δίπλα στο άλλο για να μην κρυώνει.
Μην συμπερασματολογείτε ακατάπαυστα για εξωτερικά κ αλλονών δρώμενα, τη στιγμή που δυσκολεύεστε να ερμηνεύσετε έστω το ένα δέκατο της δικής σας συμπεριφοράς κ δράσης. Να είστε φτερό που χαϊδεύει, πριν πιάσει. Μιλιά που πίνεται σαν δροσερό νερό πριν φωνάξει. Να βλέπετε και λίγο, μην κοιτάτε μόνο. Με αγάπη❤️», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός αποσπώντας πολύ θετικά σχόλια τόσο για το βαθύτερο νόημα όσο και για την πένα της.

https://www.instagram.com/p/C0toKwTIqYJ/

Όλες οι αλλαγές που έχει κάνει η Κλέλια Ρένεση στα μαλλιά της τα τελευταία 10 χρόνια

Η Κλέλια Ρένεση έχει βρει το νόημα & αποθεώθηκε (ξανά) για τον τρόπο που μεγαλώνει την κόρη της

Η Κλέλια Ρένεση έχει πάντα δίπλα της την καλύτερη παρέα που δεν είναι άλλη από την κόρη της. Η ταλαντούχα ηθοποιός, μεγαλώνει με αξίες την Κοραλία δείχνοντάς της τί εστί πραγματικό νόημα σε τούτη τη fast food εποχή.

Τα ταξίδια στη φύση με τη μικρή Κοραλία και οι φωτογραφίες τους, αποτυπώνουν όλα όσα προαναφέραμε και το προφίλ της στο Instagram είναι πάντα μία καλή ιδέα για ενδυνάμωση, αγάπη, γυναικεία αλληλεγγύη.

Η Κλέλια Ρένεση απέδειξε και πάλι ότι είναι αχώριστη με την κόρη της - Τα νέα πλάνα από τη Γαύδο

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η γνωστή ηθοποιός εξερευνάει την αγαπημένη της Γαύδο και τη γενικότερη Περιφέρεια της Κρήτης. Πριν από λίγες ώρες, η Κλέλια ανέβασε ακόμα μια ανάρτηση που αποτελεί ύμνο στην απλότητα στην παράδοση και στα έθιμα. Μάλιστα, σε ένα από τα πλάνα του καρουζέλ, βλέπουμε την 4χρονη Κοραλία να χορεύει αποτυπώνοντας όλα όσα της μαθαίνει η μητέρα της περί αξιών.

«Τα μέρη είναι οι άνθρωποι που συναντάμε! Δεν υπάρχει διακοπή χωρίς νέο ξεκίνημα. Πλούτισα παραπάνω αφήνοντας με στα χέρια των νησιών κ των ανθρώπων. Γαύδος κ Κρήτη πάντα με αφήνουν άναυδη! Μαγικοί τόποι κ μαγικοί άνθρωποι! Γεια σου Πορταλιο, παρεάκι μου με τις λιχουδιές σου, τα ψαράκια σου κ τη διάσημη μους σοκολάτας 😂😋 @xelonagavdos, στα καρεκλάκια σου ξέχασα για λίγο ποια είμαι κ πού πάω, γεια σου Μάνο @manosvynichakis μου για τα γούστα που βγάλαμε κ για την όμορφη παρέα, μερακλής απ' τους λίγους, γεια σου Giorgos Matheakis καπετάνιε μου με τις κακαβιές σου κ το φιλόξενο καΐκι σου, Βασίλη γιατρέ σ' ευχαριστώ κ γω κ το ποδαράκι μου, καπετάν-Αντρέα μαζί σου ταξιδεύω κ με εξάρι Δυτικό 😜 , παρεάκι της παραλίας σ αγαπώ, σαρακηνικο μου κ κεδρε μου σ ευχαριστώ για όλα, τις σκιές τις βουτιές τα εύκολα τα δύσκολα τους βοριάδες τους δυτικούς, τα γλέντια, Νίκος Στρατάκης @stratakis_nikos_ , τις ιστορίες, την συντροφιά.. Γαύδος , το μεγάλο σχολείο.. Φεύγοντας άφησα λίγο από μένα εκεί κ πήρα πολύ από εκεί μαζί μου να 'χω να πορεύομαι.. Κρήτη μαγική όλους τους δρόμους ανοίγεις κ κει που με πιάνει λάστιχο, μπροστά μου βουλκανιζατέρ, δίπλα ιατρείο για το πόδι μου κ φίλη μου βρίσκει το τελευταίο διαθέσιμο δωμάτιο, απαραίτητο για το επόμενο πέρασμα μου από Κίσσαμο για Κύθηρα,.. κ σαν θαύμα βρέθηκα στο Regina Hotel Chania ❤️ @regina_hotel_chania σε μια υπέροχη φιλοξενία, αναπάντεχη κ εντελώς απαραίτητη! Αέρα στα πανιά μας!!!», έγραψε χαρακτηριστικά η Κλέλια στην υπέροχη ανάρτηση που θα δεις παρακάτω.

Η Κλέλια Ρένεση ανέβασε νέα φωτογραφία με την κόρη της και τα λόγια της είναι ύμνος στη μητρότητα

https://www.instagram.com/p/CwLS11JoT6j/