Η απόλυτη «night out» ανανεωμένη εμφάνιση της Βασιλικής Τρουφάκου & η δέσμευσή της για το Famagusta

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η απόλυτη «night out» ανανεωμένη εμφάνιση της Βασιλικής Τρουφάκου & η δέσμευσή της για το Famagusta

Η Σοφία από τον Γιατρό ως καλεσμένη του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Night Out μιλάει για τον έρωτα αλλά και το Famagusta, την νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου που θα πρωταγωνιστεί.

H Βασιλική Τρουφάκου έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο το 2014 στη σειρά «Κάτω Παρτάλι», ενώ έχει παίξει και στις σειρές Daddy Cool, Παρουσιάστε, Ψέματα, Στοργή, Αόρατοι. Φέτος ωστόσο με την συμμετοχή της στον Γιατρό, στο πλευρό του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, ως Σοφία, έχει κερδίσει την καρδιά του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο παρακολουθεί την δύσκολη συνθήκη που έχει βρεθεί η ηρωίδα που υποδύεται με τον άνθρωπο που αγαπά να έχει χάσει τη μνήμη του.

https://www.instagram.com/reel/Cx20aO9N6V_/

Ο Γιατρός Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης λίγο πριν το τέλος βιώνει την προδοσία αλλά και τη δικαίωση

Πέρα όμως από τον Γιατρό, η Βασιλική Τρουφάκου θα πρωταγωνιστεί και στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, το Famagusta, το oποίο πρόκειται να ξεκινήσει να προβάλλεται στις αρχές του Ιανουαρίου.

Για να μιλήσει λοιπόν, για όλα αυτά που κάνει στην υποκριτική αλλά και για να την γνωρίσουμε καλύτερα η Βασιλική Τρουφάκου θα βρεθεί καλεσμένη στις 18 Δεκεμβρίου στην εκπομπή Night Out του Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Η «night out» εμφάνιση της Βασιλικής Τρουφάκου και η αλλαγή στα μαλλιά της

Όπως θα δεις λοιπόν και από τις φωτογραφίες της με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη από το γύρισμα της εκπομπής, η Βασιλική Τρουφάκου επέλεξε το απόλυτο φόρεμα για βραδινή έξοδο αλλά και για την περίοδο των γιορτών. Η ηθοποιός λοιπόν, έδειχνε ιδιαίτερα λαμπερή μέσα στο κρεμ maxi φόρεμά της με τις γυαλάδες και τις κάθετες ρίγες σε διάφορα pastel χρώματα, το οποίο συνδύασε με μπότες σε μεταλλιζέ χρυσή απόχρωση.

Παράλληλα, όπως θα πρόσεξες από τις φωτογραφίες η ίδια έκανε μια μικρή αλλαγή στα μαλλιά της «φωτίζοντάς» τα με κάποια baby lights σε μια πιο ψυχρή απόχρωση του ξανθού. Άλλωστε, η ίδια αν ρίξεις και μια ματιά στο προφίλ της στα social media θα δεις πως πάντα κάνει μικρές αλλαγές στα υπέροχα καστανόξανθα μαλλιά της, είτε αυτό σημαίνει πως έχει αφήσει τη ρίζα της πιο σκούρα είτε το ότι οι ανταύγειες της είναι πιο μελί ή πιο ξανθές.

Το δέσμευση για το Famagusta και ο έρωτας στη ζωή της

Σύμφωνα με το treiler της εκπομπής του Θεοχάρη Ιωαννίδη που κυκλοφόρησε η Βασιλική Τρουφάκου αναφέρθηκε στο Famagusta, τη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου που είναι εμπνευσμένη από την τραγωδία της Κύπρου αλλά και στον έρωτα.

Όπως ανέφερε σχετικά με τον νέο της ρόλο: «Όταν διάβασα τις αφηγήσεις από αληθινές μαρτυρίες στο σενάριο, πήρα τηλέφωνο τον Αντρέα Γεωργίου και του είπα θα ραγίσουν οι οθόνες», λέγοντας στον Θεοχάρη Ιωαννίδη πως «δεσμεύεται» γι' αυτό το αποτέλεσμα που θα έχει η σειρά.

Από την άλλη η ίδια αναφέρθηκε και στον έρωτα, λέγοντας πως δεν θα «αντάλλασσε» με κανένα χρηματικό ποσό, έναν καλό σύντροφο, αφού σύμφωνα με την ίδια «ένας καλός σύντροφος είναι όλα τα λεφτά».

Η ηθοποιός έχει επιλέξει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, είχε αναφέρει σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! τον Νοέμβριο πως προτιμάει να κάνει σχέσεις με άτομα που βρίσκονται εκτός του καλλιτεχνικού χώρου.

«Είχα σχέση με έναν ηθοποιό, αλλά γενικά δεν ένιωσα ιδιαίτερη έλξη και ζεστασιά στο να κάνω σχέση με άτομα μέσα από αυτό τον χώρο. Μετά τις πρώτες εμπειρίες μου, επιλέγω να κάνω σχέση με ανθρώπους εκτός χώρου. Με ξεκουράζει. Ξέρεις, έχει καημό η δουλειά μας, δυσκολία, διαρκές άγχος. Θα μου πεις «όλες οι δουλειές έχουν δυσκολίες». Ναι, αλλά δεν ψάχνεις δουλειά ανά τρίμηνο. Εμείς είμαστε νομάδες. Όταν είσαι με έναν άλλο ηθοποιό, έχεις την αλληλεγγύη και τη συνενοχή ενός κοινού πεδίου, αλλά όταν ο σύντροφός σου είναι εκτός χώρου, έχεις μια άλλου είδους προστασία, ξεκούραση και απόσταση. Νιώθεις ότι μιλάς με φυσιολογικούς ανθρώπους» είχε πει χαρακτηριστικά.

Η αγάπη της για τα ταξίδια

Αν κάτι ξέρουμε πάντως για την Βασιλική Τρουφάκου πέρα από το πόσο καλή ηθοποιός είναι, είναι πως αγαπάει πολύ τα ταξίδια, όπως φαίνεται και από τις αναρτήσεις της στα social media.