Η Sarah Jessica Parker μετακομίζει στη Βρετανία και οι Λονδρέζοι ανυπομονούν να τη δουν στο θέατρο

Τζένη Ντεμιράι
Η Sarah Jessica Parker μετακομίζει στη Βρετανία και οι Λονδρέζοι ανυπομονούν να τη δουν στο θέατρο

Η Sarah Jessica Parker έρχεται στην Ευρώπη για έναν σημαντικό σκοπό και αυτό έχει ενθουσιάσει τους fans της!

Η Sarah Jessica Parker λίγο πριν πει αντίο στο 2023, αποχαιρετά τη Νέα Υόρκη και ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στην καριέρα της, μακριά από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Η θρυλική Carrie Bradshaw έρχεται μαζί με τον σύζυγό της, Matthew Broderick στην Ευρώπη με σκοπό να πραγματοποιήσει παραστάσεις στο Savoy Theatre του Λονδίνου.

Η απόφαση πάρθηκε μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το έργο «Plaza Suite» του Neil Simon στην Αμερική.

Το έργο, που σκηνοθετεί ο βραβευμένος με Tony Award John Benjamin Hickey, θα βρεθεί για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων στο Savoy Theatre από τις 17 Ιανουαρίου 2024 έως τις 31 Μαρτίου 2024.

Λόγω αυτού, λοιπόν, το ζευγάρι θα μείνει για τουλάχιστον τρεις μήνες στο Λονδίνο και το icon του Sex And The City θέλησε να μοιραστεί μερικές σκέψεις για τη μετακόμιση με τους διαδικτυακούς του ακολούθους.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 21 Δεκεμεβρίου η Parker ανέβασε ένα instagram post με τρεις φωτογραφίες από τη Νέα Υόρκη.

Στην περιγραφή της ανάρτησής της έγραψε: «Επιστροφή στις πρόβες για το λονδρέζικο @plazasuitebway. Ο ορίζοντας όπως τον βλέπω κάθε μέρα. Από τα στούντιο πρόβας μας στο @mtc_nyc. Σύντομα νέοι ορίζοντες, νέο όμορφο θέατρο @savoytheatreldn, νέα κοινά και νέες αναμνήσεις. "Μαζεύοντας τις αποσκευές λα λα λα... ” Αντίο Νέα Υόρκη, γεια σου Λονδίνο».

https://www.instagram.com/p/C1FKLsGuPKU/

Η ενημέρωση, όμως, δε σταμάτησε εκεί, αφού λίγες ώρες αργότερα η Parker ανέβασε ακόμα μία φωτογραφία, με τη βαλίτσα και τη γάτα της, Lotus.

Στην περιγραφή έγραψε μεταξύ άλλων «Το πακετάρισμα συνεχίζεται. Με λίγη "βοήθεια" από την Lotus. Βεβαιώνομαι ότι δεν ξεχνάω κανένα από τα βασικά».

https://www.instagram.com/p/C1H5Jy0uLK5/

Ενθουσιασμένοι οι Λονδρέζοι!

Οι αναρτήσεις της φαίνεται να ενθουσίασαν τους θαυμαστές που την ακολουθούν στο Instagram και ιδιαίτερα όσους από αυτούς μένουν στο Λονδίνο, οι οποίοι έδειξαν να ανυπομονούν να έχουν την ευκαιρία να δουν την παράσταση «Plaza Suite» αλλά και την αγαπημένη ηθοποιό από κοντά.

Ένας από αυτούς έγραψε «Πήρα τα εισιτήριά μου και ανυπομονώ να σας δω μαζί με την καλύτερή μου φίλη», ενώ κάποιος άλλος σχολίασε «Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε και τους δύο»!

Ποια είναι η υπόθεση του έργου «Plaza Suite»

Το έργο «Plaza Suite» είναι μια ξεκαρδιστική ιστορία για την εξερεύνηση της αγάπης και του γάμου. Οι δύο παγκοσμίου κλάσης ερμηνευτές Sarah Jessica Parker και Matthew Broderick υποδύονται τρία ξεχωριστά ζευγάρια, τα οποία βρίσκονται το καθένα σε απρόσμενες καταστάσεις μέσα σε ένα εμβληματικό δωμάτιο ξενοδοχείου: Τη σουίτα Plaza.

Ανάμεσα σε αυτούς τους ενδιαφέροντες χαρακτήρες είναι η Karen και ο Sam, ένα παντρεμένο ζευγάρι που βρίσκεται αντιμέτωπο με την πιθανότητα του χωρισμού.

Η Muriel και ο Jesse, από την πλευρά τους είναι πρώην ζευγάρι που θέλει να παρατείνει λίγο ακόμα την παραμονή στο ξενοδοχείο

Την ίδια στιγμή, οι γονείς μίας νύφης, Norma και Roy, παλεύουν με την πρόκληση να πείσουν την κόρη τους να βγει από το μπάνιο για να γιορτάσει τον επικείμενο γάμο της.

Μήπως θες να κλείσεις κι εσύ εισιτήρια για Λονδίνο μετά από όλα αυτά; Εμείς πάντως ναι!

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP