Η Κατερίνα Στικούδη κατάφερε αυτό που όλες είχαμε ευχηθεί με τις κολλητές μας όταν ήμασταν μικρές

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Κατερίνα Στικούδη κατάφερε αυτό που όλες είχαμε ευχηθεί με τις κολλητές μας όταν ήμασταν μικρές

Η Κατερίνα Στικούδη διανύει τον 7ο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της αλλά δεν είναι η μόνη, όπως αποκάλυψε στο TikTok της.

H Kατερίνα Στικούδη διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της, αφού όχι μόνο συνεχίζει πολύ δυναμικά με το τραγούδι έχοντας κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα δύο νέα τραγούδια - ένα χριστουγεννιάτικο με τον μικρό Στράτο Κερασίδι κι ένα δικό της - αλλά περιμένει σε δύο μήνες και το δεύτερο παιδί της με τον Βαγγέλη Σερίφη, το οποίο θα είναι κι αυτό αγοράκι.

https://www.instagram.com/p/C0eYEdgNxVg/

Η Κατερίνα Στικούδη και η κολλητή της έμειναν ταυτόχρονα έγκυες

Η ίδια όμως έχει ακόμα έναν λόγο να χαίρεται, αφού με την κολλητή της φίλη Σίσσυ Ζιακούλη είναι έγκυες στον ίδιο μήνα όπως αποκάλυψε με ένα βίντεο στο TikTok της, όπου οι δυο τους χροεύουν έχοντας βάλει στις κοιλίτσες τους, η μεν Κατερίνα Στικούδη το σύμβολο των αγοριών και η δε φίλη της το σύμβολο των κοριτσιών, αφού θα γεννήσει κοριτσάκι.

Και δεν είναι μόνο το ότι οι δύο φίλες έμειναν ταυτόχρονα έγκυες, είναι πως ρίχνοντας μια ματιά στο προφίλ της φίλης της της Σίσσυς στο Instagram προσέξαμε πως και για εκείνη είναι επίσης το δεύτερο παιδί και μάλιστα θα είναι κορίτσι όπως ήταν το πρώτο της. Όπως ακριβώς συνέβη και στην Κατερίνα Στικούδη δηλαδή, που το πρώτο της παιδί είναι αγόρι (σ.σ ο μικρός Βύρωνας) και περιμένει πάλι αγοράκι.

Φυσικά το βίντεο αυτό και η αποκάλυψη που έκανε η Κατερίνα Στικούδη για εκείνη και την κολλητή της φίλη δεν συγκίνησε μόνο εμάς - aφού κι εμείς είχαμε αυτό το όνειρο με την κολλητή μας όταν πηγαίναμε σχολείο - αλλά και τις followers της, οι οποίες της άφησαν κάποια πολύ όμορφα μηνύματα κάτω από το συγκεκριμένο βίντεο.

Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια

Από τον πρώτο καιρό που έγινε γνωστή η είδηση της δεύτερης εγκυμοσύνης της η Κατερίνα Στικούδη δέχθηκε αρκετά αρνητικά σχόλια - λανθασμένα - όσον αφορά τα ρούχα που επιλέγει για τις εμφανίσεις της, αλλά και το ότι συνεχίζει τα live της και να χορεύει παρότι είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Η ίδια έχει συνηθίσει όμως, όπως ανέφερε και μόνη της τα αρνητικά σχόλια που δέχεται από την αρχή της καριέρας της κι έτσι απάντησε αναλόγως σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε στο πάρτι γενεθλίων του συζύγου της, Βαγγέλη Σερίφη.

«Δεν έχω να απαντήσω τίποτα. Πρόωρη σύνταξη δεν πρόκειται να πάρω. Το ότι δεν σβήνω σχόλια κάτι σημαίνει. Άρα δεν με ενοχλεί τίποτα. Αφήνω εκεί τη σαπίλα να φαίνεται, να τη βλέπουμε, τι άνθρωποι είμαστε» είπε χαρακτηριστικά εκείνη.