Η Κατερίνα Στικούδη παραδέχθηκε ότι περιμένει αγοράκι με νέο look και την καλύτερη ατάκα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Κατερίνα Στικούδη παραδέχθηκε ότι περιμένει αγοράκι με νέο look και την καλύτερη ατάκα

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης θα ξαναγίνουν σύντομα γονείς. Η νέα βραδινή έξοδος του ζευγαριού και η αποκάλυψη για το φύλο του μωρού της.

Αντίστροφα μετρούν η Κατερίνα Στικούδη και ο σύζυγός της, Βαγγέλης Σερίφης για την ημέρα που θα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς.

Σε λιγότερο από τρεις μήνες το ζευγάρι θα υποδεχθεί το νέο μέλος και θα χαρίσει στον 2χρονο γιο του, Βύρωνα, ένα αδελφάκι.

Πριν από μερικές ημέρες η τραγουδίστρια είχε πραγματοποιήσει νυχτερινή έξοδο στο Κολωνάκι και μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες αποκάλυψε άθελά της το φύλο του μωρού που κυοφορεί λέγοντας: «Γιατί με εκνεύρισες τώρα εμένα και εκνευρίζεται κι αυτός και τρώω τις κλωτσιές μετά; Εγώ τι φταίω; Πες μου! Με αυτά που ακούει ο κακομοίρης, τι θέλει να κάνει και αυτός».

Η νέα βραδινή έξοδος Στικούδη-Σερίφη έφερε και την επίσημη ανακοίνωση για το φύλο του μωρού τους

Πριν λίγες ώρες η εγκυμονούσα και ο σύζυγός της, Βαγγέλης Σερίφης έδωσαν το παρών στο party γενεθλίων του Νεκτάριου Σκαμνάκη που διοργανώθηκε σε γνωστό bar-restaurant της Γλυφάδας.

Εμφανώς ευδιάθετο το ζευγάρι παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και απαντώντας σε ερωτήσεις παραδέχθηκε πως περιμένει έναν ακόμη Σερίφη στο σπίτι του.

Screenshot-2023-11-14-093240.png

«Ναι, είναι άντρας. Γι’ αυτό κανονίστε. Τέσσερις Σερίφηδες στη ζωή μου από εδώ και πέρα. Με το καλό δηλαδή να γίνουν τέσσερις», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στικούδη στις κάμερες επιβεβαιώνοντας ότι κυοφορεί αγοράκι.

Η τραγουδίστρια έχει μεγάλη αγάπη στον πεθερό της, Βύρωνα Σερίφη και με την παραπάνω δήλωση εννοούσε ότι θα περιτριγυρίζεται από τέσσερα αρσενικά: τον σύζυγο, τον πεθερό και τους δύο γιους της.

https://www.instagram.com/p/ChrvV9dt2bT/

Η Κατερίνα Στικούδη μας δείχνει για πρώτη φορά τη φουσκωμένη της κοιλιά στα γενέθλια του γιου της

Πρόσφατα η Κατερίνα Στικούδη ανέφερε ότι το δεύτερο παιδί της θα έρθει στη ζωή το νέο έτος λέγοντας: «Πρώτα ο Θεός μέσα στον Φεβρουάριο, αρχές. Θα είναι Υδροχόος».

https://www.instagram.com/p/Cznui3hMB4O/

To νέο hair look

Η 38χρονη φημίζεται για τις εκκεντρικές στυλιστικές της επιλογές και δεν διστάζει να φορά ό,τι την κάνει να αισθάνεται όμορφα και άνετα, ακόμα και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Για την περίσταση η τραγουδίστρια επέλεξε latex ολόσωμο σορτς σε ασημί χρώμα, λευκό πουκάμισο και ασημί κοσμήματα.

Το look ολοκλήρωσαν επιτυχώς τα glam αυτοκόλλητα προσώπου και η ξανθιά καρέ περούκα την οποία η Κατερίνα Στικούδη φαίνεται να έχει αγαπήσει. Η 38χρονη τολμά να πειραματίζεται με την εικόνα της και εμφανίζεται συχνά με περίτεχνα χτενίσματα και κουρέματα, τα οποία υποστηρίζει όπως καμία άλλη.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από την εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη.

Πηγή κεντρικής: stikoudikaterin