Νέα πλάνα από το παραδοσιακό σπίτι της Στικούδη στο οποίο σε δύο μήνες θα υποδεχθεί το νέο μέλος

Γεωργία Βλαχοπούλου
Νέα πλάνα από το παραδοσιακό σπίτι της Στικούδη στο οποίο σε δύο μήνες θα υποδεχθεί το νέο μέλος

Το στολισμένο σπίτι που μένει με τους άντρες της ζωής της. 

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης σε λίγους μήνες θα κρατούν στα χέρια τους το δεύτερο παιδί τoυς, το οποίο είναι και πάλι αγοράκι σύμφωνα με την αποκάλυψη που έκανε η ίδια κατά λάθος μπροστά στους δημοσιογράφους. Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2009, είναι παντρεμένοι εδώ και 5 χρόνια, ενώ έχουν αποκτήσει και τον μικρό Βύρωνα, ο οποίος είναι 2 χρονών.

Η Κατερίνα Στικούδη παραδέχθηκε ότι περιμένει αγοράκι με νέο look και την καλύτερη ατάκα

Αυτή τη δεύτερη εγκυμοσύνη της η Κατερίνα Στικούδη τη βιώνει σίγουρα τελείως διαφορετικά από την πρώτη. H ίδια δείχνει πολύ πιο άνετη τώρα κι αυτό είναι φυσικό, αφού δεν υπάρχει το άγχος της πρώτης εγκυμοσύνης. Μόνη της αποκάλυψε το ευτυχές γεγονός, όταν ήταν στον 4ο μήνα και μάλιστα την ώρα που ολοκλήρωσε την εμφάνισή της στη συναυλία της Christina Aquilera, σε αντίθεση με την πρώτη φορά που το είχε παραδεχτεί λίγο πριν γεννήσει.

Παράλληλα, η ίδια νιώθει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση με το σώμα της, γι' αυτό και σε αυτή την εγκυμοσύνη, όπως θα δεις κι από φωτογραφίες που δημοσιεύει στα social media της δείχνει περήφανα την κοιλίτσα της, αγκαλιάζοντας έτσι την θηλυκότητά της.

Το cozy σπίτι της Κατερίνας Στικούδη και του Bαγγέλη Σερίφη

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης ή αλλιώς Dj Rico από την αρχή της σχέσης τους είχαν αποφασίσει να συγκατοικήσουν κι έτσι από τότε το μεγάλο με παραδοσιακά στοιχεία σπίτι τους είναι αυτό που στεγάζει την ευτυχία τους. Νέα προσθήκη σε αυτό, τα τελευταία 2 χρόνια είναι τα πολλά παιχνίδια του ενός έτους γιου τους, Βύρωνα, τα οποία θα «ενισχυθούν» και με την άφιξη του δεύτερου γιου τους σε 3 μήνες από τώρα.

Η αγάπη τους για την τέχνη έχει αποτυπωθεί και στο σπίτι τους, το οποίο είναι γεμάτο με κλασικούς πίνακες. Από την άλλη στην «αγαπημένη γωνιά» της Κατερίνας Στικούδη, υπάρχουν δύο πιάνα, ενώ η βιβλιοθήκη τους είναι γεμάτη βιβλία. Το ξύλο πρωταγωνιστεί και κάνει ακόμη πιο ζεστό το σπίτι ενώ τα χαλιά, αλλά και η πέτρα προσθέτουν cozy vibes.

https://www.instagram.com/p/Bbt1kpWjjLc/

Τα vintage στοιχεία δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το διαμέρισμα των καλλιτεχνών γι' αυτό υπάρχει ένα ρετρό τηλέφωνο, μια τεράστια συλλογή δίσκων και φυσικά πολλές αφίσες στο playroom του ζευγαριού.

https://www.instagram.com/p/B_uNfcFAHvD/

Όσον αφορά την κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού αυτή είναι ολόλευκη, τόσο όσον αφορά στα έπιπλα και τα φωτιστικά όσο και τα υφάσματα, βοηθώντας το ζευγάρι να νιώσει ηρεμία και γαλήνη μετά από μια κουραστική μέρα.

Screenshot-(827).png

Από την άλλη η κουζίνα της Κατερίνας Στικούδη μπορεί να έχει λευκά ντουλάπια, οι τοίχοι της όμως είναι ροζ, ενώ ο απορροφητήρας έχει το χρώμα της μέντας. Αυτά τα pastel χρώματα έρχονται σε απόλυτη αρμονία με τη vintage αισθητική του υπόλοιπου σπιτιού.

stikoudikaterin_1700492804_3240290954220234364_206341927.webp

Και το ευρύχωρο μπάνιο τους, όμως έχει πιο vintage χαρακτήρα αφού ο τοίχος δίπλα στη μπανιέρα είναι διακοσμημένος με ιδιαίτερα καφέ πλακάκια.

386848634_810156054242705_7810930088592125819_n.jpg

Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός με κόκκινο μαγιό

Η Κατερίνα Στικούδη και ο σύζυγός της στόλισαν για τα Χριστούγεννα πάντως από τα μέσα του Νοέμβρη με εκείνη να φοράει ένα κόκκινο μαγιό, αφού ο καιρός δεν ήταν και τόσο χειμωνιάτικος.

«Απ' ό,τι φαίνεται με μαγιό θα υποδεχτούμε φέτος τα Χριστούγεννα .. #hot
#summervibes☀️ Δεν άντεξα , στόλισα νωρίς να τα χαρώ 2 μήνες » έγραψε η ίδια, αφού αναμένεται να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της στα τέλη περίπου του Ιανουαρίου.

https://www.instagram.com/p/CzszjKPA85k/