Τα τοξικά σχόλια της μητέρας της Αριστέας στο Fame Story μπορεί και να της στερήσουν τη νίκη

Τζένη Ντεμιράι
Τα τοξικά σχόλια της μητέρας της Αριστέας στο Fame Story μπορεί και να της στερήσουν τη νίκη

Ο τελικός του Fame Story θα γίνει απόψε το βράδυ στις 21:00 στο Star. 

Viral έχει γίνει τα τελευταία 24ωρα η συζήτηση που είχε στο Fame Story η Αριστέα Αλεξανδράκη με τη μητέρα της, όταν εκείνη βρέθηκε μέσα στην Ακαδημία λίγες μέρες πριν από τον αποψινό τελικό και σχολίασε με «τοξικό», κατά τα λεγόμενα πολλών, τρόπο την παρουσία της κόρης μέσα στον διαγωνισμό.

Συγκεκριμένα, η μητέρα της Αριστέας είπε την φιναλίστ του show ότι «έχει ξεφύγει» καθώς επίσης και ότι «δεν της πάνε τα μαλλιά της έτσι όπως τα έχει».

«Έχουν καταγραφεί όλα, έχεις ξεφύγει. Το να είσαι 22 και να είσαι μια κοπέλα που δεν είχες ποτέ σου καμία σχέση ξέρεις πόσες κοπέλες υπάρχουν στον κόσμο σαν εσένα; 5. Είναι φανταστικό, είναι μια δύναμη που σπάει τοίχους. Αυτό το ζηλεύουν πάρα πολλοί» της είπε μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά.

Τα σχόλια της προβλημάτησαν έντονα του χρήστες του διαδικτύου και έγιναν αφορμή για να ανοίξει μία συζήτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης σχετικά με την τοξικότητα των γονέων και το πόσο αυτή μπορεί να επηρεάσει τα παιδιά.

Πολλοί κάτω από το σχετικό βίντεο που ανήρτησε ο επίσημος λογαριασμός του Fame Story στο Instagram έγραψαν πολύ αρνητικά σχόλια για τον τρόπο με τον οποίο μίλησε στην Αριστέα η μαμά της.

«Πόσο κακιά, τοξική, αρνητική, πιεστική και θέλει να κάνει κουμάντο και "έχει" νομίζει πάντα δίκιο, απαράδεκτη η γυναίκα», σχολίασε κάποιος, ενώ ένας ακόμα έγραψε: «Έχω κόρη στην ηλικία της Αριστέα και την αφήνω να πάρει μόνη της τις αποφάσεις που την αφορούν. Το παιδί το μεγαλώνεις και το αφήνεις ελεύθερο να ζήσει τη ζωή του. Δεν σου ανήκει! Θα είμαι εκεί όταν χρειαστεί συμβουλές και βοήθεια αλλά δεν θα παρέμβω ποτέ με αυτόν τον τρόπο και ειδικά λίγες μέρες πριν τον τελικό».

Η 22χρονη κοπέλα προβληματίστηκε ιδιαίτερα όταν η μητέρα της εξέφρασε την άποψή της για τη σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα σε εκείνη και τον Τίτο, ο οποίος είναι και εκείνος ανάμεσα στους 4 φιλαλίστ του τελικου (οι άλλοι δύο είναι η Άννα και ο Φειδίας).

Τα σχόλια της μητέρας της, μάλιστα, την επηρέασαν τόσο πολύ, που η Αριστέα αμέσως μετά άνοιξε μία κουβέντα μαζί του για όλα όσα την έχουν ενοχλήσει.

Η απάντηση της μητέρας της Αριστέας

Λόγω της έκτασης που πήρε η παρουσία της στο Fame Story αλλά και των αρνητικών σχολίων που δέχτηκε σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη συμπεριφορά της, η μητέρα της Αριστέας θέλησε να τοποθετηθεί για το ζήτημα.

«Έχετε πάρα πολύ δίκιο. Ήμουν απαίσια. Όλο αυτό που έχω ζήσει τρεις μήνες, με όλη αυτή την τοξικότητα, με τα μηνύματα που έχω λάβει εναντίον της Αριστέας, αντί να τα φιλτράρω, απλά τα είπα και με ένα ύφος απαίσιο. Έχετε απόλυτο δίκιο. Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να στεναχωρήσω το παιδί μου, δε στεναχωρήθηκε η Αριστέα τόσο γιατί στο τέλος κατάλαβε όσα της είπα. Απλά δεν τα είπα με ωραίο τρόπο. Απλώς ήθελα να τα πω δημόσια, για να τα ακούσουν όλοι. Γιατί έχω λάβει πάρα πολλά μηνύματα εναντίον της Αριστέας όσον αφορά τη σχέση με τον Τίτο, όλα αυτά που είπα και είχα φοβηθεί. Είχα φοβηθεί για το παιδί μου. Αλλά δεν έπρεπε να τα πω έτσι. Βγήκα πάρα πολύ σαν Frau, δεν είμαι έτσι εγώ. Όποιος με ξέρει είμαι μες στην τρελή χαρά. Απορώ με τον εαυτό μου. Λατρεύω τα παιδιά μου, την Αριστέα την λατρεύω», είπε χαρακτηριστικά.

Στην πραγματικότητα, δεν έχει τόση σημασία αν όσα είπε η μητέρα της 22χρονης κοπέλας αποτελούν μία αφιλτράριστή αλήθεια ή είναι ένα «διλητηριασμένο» ψέμα. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι μία τέτοια συμπεριφορά, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό μπορεί να έχει επηρεάσει σημαντικά την Αριστέα και να της στερήσει τη νίκη.