Στο πρώτο ποστ της Χριστίνας Βραχάλη με το μωρό της, οι ευχές των celebs ξεχώρισαν

Στο πρώτο ποστ της Χριστίνας Βραχάλη με το μωρό της, οι ευχές των celebs ξεχώρισαν

H παρουσιάστρια και αθλητικογράφος του Open φρόντισε να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» και μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία της κόρης της.

Στις 20 Δεκεμβρίου 2023 η Χριστίνα Βραχάλη έφερε στον κόσμο την κόρη της και ξεκίνησε αυτό το τόσο ξεχωριστό κεφάλαιο της μητρότητας στη ζωή της.

Το αποτύπωμα του 2023...

Έτσι ξεκινούσε το πρώτο ποστ της νέας μαμάς στο Instagram με τα ευχαριστώ της σε όλους όσοι την βοήθησαν

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο γιατρό μου @stefanoschandakas και την μαία μου @tsiara_eleni που ήταν συνοδοιπόροι μου σε αυτό το απρόσμενο ταξίδι που η Ειρήνη αποφάσισε να της κρατώ εγώ το τιμόνι.
Το μαιευτήριο @mitera.gr για την οργάνωση, την αγάπη και τη φροντίδα που χρειάζεται κάθε μητέρα αυτές τις δύσκολες και σημαντικές ώρες...
Την ξαδέρφη μας @xenakigal που μου κρατούσε το χέρι και μου σκουπίζε τα δάκρυα σε όλη τη διάρκεια του τοκετού αλλά και μετά...

Την οικογένεια μου @eleana_vrachali @eirinizervouvrachali
@vrachalis @georgiabasta που είναι δίπλα μου σε όλες μου τις επιλογές με αγάπη, κατανόηση και υποστήριξη 🫂

Την άλλη μου "οικογένεια"
@stauroulapoll
@penny_in7
@vereniki @maria__karahaliou @danae_loukaki @eirini_dolucky @akis_karagiannis23_unofficial @panos_sourounis που έστησαν πάρτυ στο Μαρούσι. 🥳

Σε όλα μαζί... @agathialivizat @freedomaki @panagiot.babis

Άπειρη ευγνωμοσύνη @stavrosntinos την Αγγελικούλα και το "γιατρό" μου... Δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

Open family @linadrou @matina.papadea
#minakaramitrou @mairhgyg @giannis_rigos @fasoulakisofia @danikasdimitris @vaso_barka @christos.panagiotopoulos.1 για την πάντα "open" αγκαλιά

OPAP team @manolis.stavroulakis @patritsiaosen
@angel_ikca @m_tsigris @manoliskaramolegos
@left08 @valentinaphotogr @i_s_m_a_r_o γιατί αυτή η ομάδα με φροντίσε και μ' έκανε να νιώσω ασφαλής απ την πρώτη στιγμή της απόφασης μου!

Σε σένα, που με έκανες να πιστέψω ξανά σε ότι θεωρούσα "ματαιωμένο», έγραψε η παρουσιάστρια και έκλεισε με το ευχαριστώ στον κόσμο τονίζοντας:

Και σε όσους έστειλαν λίγη από την αστεροσκονη τους ετούτες τις ώρες...
Την έλαβα, τη χρειάζομαι και θα σας την επιστρέψω σύντομα πολλαπλάσια...

https://www.instagram.com/p/C1Oo2sisxHQ/

Εννοείται πως οι fans της νέας μαμάς, άφησαν ένα Like κι ένα σχόλιο την πρώτη πόζα κρατώντας τα χεράκια της κόρης της και δεν ήταν λίγοι οι celebs που έστειλαν τις ευχές τους όπως η Μαρία Αντωνά, ο Σάββας Πούμπουρας και η καλή φίλη της Χριστίνας, Δώρα Τσαμπάζη.

Μιλώντας για την κόρη της στην εκπομπή Switch της ΕΡΤ με την Ευγενία Σαμαρά, η Χριστίνα αποκάλυψε πως την κόρη της θα την λένε Ειρήνη.

vraxali1.jpg

«Αισθάνομαι πολύ καλά! Εντός ολίγων ημερών περιμένουμε! Είναι η Ειρήνη μου» είχε πει χαρακτηριστικά η ίδια αναφέροντας πως η εγκυμοσύνη της είναι το πιο «extreme sport» που έχει κάνει ποτέ.

https://www.instagram.com/p/C0eqvd-M0RG/

H αποκάλυψη της εγκυμοσύνης:

Με ένα ποστ στο μπλογκ της, η Χριστίνα είχε αποκαλύψει πως θα γίνει μαμά, ενώ αργότερα μίλησε και για την απόφαση να προχωρήσει με την εγκυμοσύνη παρότι είχε χωρίσει με τον πατέρα του παιδιού.

«Τον Φεβρουάριο του 2023, μετά τη δολοφονική ενέργεια στα Τέμπη που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο νέων παιδιών, ήμουν ίσως στην χειρότερη ψυχολογική κατάσταση που έχω υπάρξει τα τελευταία χρόνια… Με δάκρυα στα μάτια, και με έναν κόμπο στο στομάχι είχα γράψει με μεγάλη δυσκολία ένα κείμενο στο blog μου. Μεταξύ άλλων έλεγε: "Δεν έχω δικά μου παιδιά. Και κάτι τέτοιες στιγμές νιώθω μεγάλη «ανακούφιση». Λέω ευτυχώς… Ψιθυρίζω χρόνια μέσα μου "Μα, πού να σε φέρω να ζήσεις, παιδί μου; Σε ποια χώρα; Σε ποια κοινωνία; Πώς θα σε προστατέψω, κόρη μου; Πώς θα σε προφυλάξω, γιε μου;" Κάποιους μήνες μετά η ζωή αποφάσισε. Και περιμένω το πρώτο μου παιδί. Την κόρη μου. Τα συναισθήματα που έχω είναι ανάμεικτα» έγραφε στο κείμενό της, ενώ είχε προσθέσει στο τέλος: