Η Paris Hilton έκανε μια επική μεταμόρφωση για να ψωνίσει incognito τα χριστουγεννιάτικα δώρα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Paris Hilton έκανε μια επική μεταμόρφωση για να ψωνίσει incognito τα χριστουγεννιάτικα δώρα

H Paris Hilton και ο Carter Reum είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Τα πρώτα Χριστούγεννα με τα παιδιά τους και η incognito εμφάνιση στα μαγαζιά.

Τα ωραιότερα Χριστούγεννα της ζωής της θα περάσει φέτος η Paris Hilton, έχοντας στο πλευρό της όλα όσα ονειρευόταν: ένα τρυφερό σύζυγο και δύο υπέροχα παιδιά.

Τον Ιανουάριο η «χρυσή κληρονόμος» και ο Carter Reum έγιναν για πρώτη φορά γονείς ενός κοριτσιού (μέσω παρένθετης μητέρας) και τον Νοέμβριο ανακοίνωσαν την απόκτηση του γιου τους, ξαφνιάζοντας τους πάντες.

Έκτοτε το ερωτευμένο ζευγάρι απολαμβάνει τη νέα του καθημερινότητα και δεν σταματά να περνά ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά του. Hilton και Reum δημοσιεύουν συχνά οικογενειακές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χαρίζοντάς μας τρυφερά στιγμιότυπα.

H Paris Hilton μεταμφιέστηκε για να ψωνίσει τα χριστουγεννιάτικα δώρα

Πριν λίγα 24ωρα η 42χρονη και ο σύζυγός της πήγαν στα μαγαζιά για να ψωνίσουν τα χριστουγεννιάτικα και η Hilton επέλεξε να μεταμφιεστεί ώστε να μην γίνει αντιληπτή από τον κόσμο.

Η τηλεπερσόνα εντοπίστηκε από τους φωτογράφους κατά τη διάρκεια της βόλτας της στο Rodeo Drive του Beverly Hills και όπως θα δεις παρακάτω ήταν κυριολεκτικά αγνώριστη. Φορώντας μια μακριά, μαύρη περούκα η Paris Hilton προσπάθησε να περάσει απαρατήρητη ανάμεσα στο πλήθος ωστόσο η προσπάθειά της δεν στέφθηκε με επιτυχία.

Πριν λίγες εβδομάδες η Paris Hilton μίλησε στο People για τη μητρότητα και περιέγραψε με απόλυτη ειλικρίνεια τα συναισθήματά της.

«Είμαι ενθουσιασμένη που η μικρή μας πριγκίπισσα είναι εδώ! Η ζωή μου είναι τόσο ολοκληρωμένη, έχοντας το αγοράκι μου και τώρα το κοριτσάκι μου», εξομολογήθηκε η Paris Hilton.

https://www.instagram.com/p/C1PsjwjR0hX/

H Paris Hilton μίλησε με ειλικρίνεια για τη μαγεία της μητρότητας και τον ερχομό της κόρης της

Και πρόσθεσε: «Η Ημέρα των Ευχαριστιών ήταν τόσο ξεχωριστή, ξάφνιασα τους πάντες με την άφιξη της London και έδωσα στον Phoenix το Χριστουγεννιάτικο δέντρο για πρώτη φορά. Βλέποντας τα μάτια του να φωτίζουν και να βλέπεις το θαύμα στα μάτια του, είναι τόσο μαγική εμπειρία. Ανυπομονώ για τα πρώτα μας Χριστούγεννα μαζί ως οικογένεια. Οι διακοπές ήταν πάντα ξεχωριστές για μένα, αλλά τώρα είναι ακόμα πιο ξεχωριστές τώρα που έχω μια οικογένεια με την οποία να τις μοιραστώ».

Πηγή κεντρικής: parishilton