Στην ερώτηση της Δανάης Παππά στο αν μοιάζει με τη μαμά της έλαβε την πιο γλυκιά απάντηση

Κατερίνα Μπούσιου
Στην ερώτηση της Δανάης Παππά στο αν μοιάζει με τη μαμά της έλαβε την πιο γλυκιά απάντηση

Η κυρία Κατερίνα Παππά είναι η γλυκύτατη μαμά της Δανάης Παππά την οποία και μας παρουσιάζει για πρώτη φορά. 

Τις τελευταίες ώρες και επειδή τα Χριστούγεννα είναι όπως και να το κάνουμε η γιορτή της αγάπης, στα social media θα δεις αναρτήσεις γνωστών μας προσώπων με τα μέλη των οικογενειών τους, από το τραπέζι του ρεβεγιόν. Και αυτά τα στιγμιότυπα είναι πολύ γλυκά. Ειδικά όταν βάζουν και τους followers σε διαδικασία να σχολιάσουν ή να απαντήσουν σε καίρια ερωτήματα. Όπως στην περίπτωση δηλαδή της Δανάης Παππά, η οποία μας παρουσίασε για πρώτη φορά τη μαμά της.

https://www.instagram.com/p/CzB10JvtZY5/

Η πρώτη της μαμάς Παππά και η καίρια ερώτηση

Η Δανάη Παππά αυτά τα Χριστούγεννα αποφάσισε να μείνει στην Αθήνα και να μην ταξιδέψει στο εξωτερικό όπως συνηθίζει και όπως της αρέσει να κάνει μαζί με τον επί πέντε χρόνια σύντροφό της Λάμπρο Λάζαρη. Το Instagram account της, είναι άλλωστε full από στιγμιότυπα που μας χαρίζει από τα ταξίδια της.

Η ηθοποιός έχει φέτος επαγγελματικό λόγο που την κρατά στην Αθήνα και δεν είναι μόνο τα γυρίσματα του Σασμού, καθώς πρωταγωνιστεί και με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, την Μαρία Αντουλινάκη και τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο στην παράσταση των Ρέππα - Παπαθανασίου «Για μία ζωή».

Η Δανάη Παππά είναι πέντε χρόνια ερωτευμένη και μετρά τις μέρες που περνά με τον Λάμπρο Λάζαρη

Την ημέρα των Χριστουγέννων ωστόσο η Δανάη την πέρασε μαζί με την οικογένειά της. Και μας χάρισε ένα σπάνιο στιγμιότυπο με τη μαμά της Κατερίνα. Μας έθεσε βέβαια στην ανάρτησή της και το καίριο ερώτημα για το αν μοιάζουν. Φαινομενικά όχι, αλλά αν παρατηρήσεις λεπτομέρειες χαρακτηριστικών θα δεις ομοιότητες, όπως για παράδειγμα στο χαμόγελο.

https://www.instagram.com/p/C1SCd-NCSyr/

Οι followers της ωστόσο έκαναν μία πολύ ωραία παρατήρηση και έδωσαν και την πιο απρόσμενη απάντηση και τελικά η ομοιότητα μεταξύ τους δεν έχει καμία σημασία. Σημασία έχει πως είναι μία μαμά, περήφανη για την κόρη της.

pappasxolio.jpg

Όπως βλέπεις την αγκαλιάζει με στοργή - όπως κάθε μαμά θα έκανε - και αυτό είναι και δείγμα της τρυφερής τους σχέσης, καθώς από μικρή, την ενθάρρυνε σε όλα της τα όνειρα. Από την εποχή που αρχικά ήθελε να σπουδάσει αρχιτέκτων, στη συνέχεια με τον χορό και τέλος με την υποκριτική. Είναι η μεγαλύτερή της θαυμάστρια και πιστή τηλεθεάτρια του Σασμού.

Παρεπιπτόντως, από τη νέα χρονιά η ζωή της ως Θοδώρα αλλάζει, καθώς μετά τον χωρισμό της, θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της και αυτή τη φορά θα είναι περισσότερο ήρεμη και πιο κατασταλαγμένη. Προς το παρόν τα spoilers που κυκλοφορούσαν ότι θα βρει τραγικό θάνατο, δεν επιβεβαιώνονται.

https://www.instagram.com/p/Cz9OSAkiTgc/

Η Δανάη όμως, μετά από την μακροχρόνια σχέση της με τον σύντροφό της είναι έτοιμη να γίνει και εκείνη μαμά, όπως είχε δηλώσει πριν από μερικούς μήνες σε συνέντευξή της: ««Έχω σκεφτεί τη μητρότητα. Θα ήθελα πολύ να γίνω μητέρα. Δε ξέρω πως θα έρθουν τα πράγματα. Με τη δουλειά είναι πρόκληση πιστεύω».

Στην οικογένεια της Δανάης υπάρχει και ο μικρότερος αδελφός της Γιώργος ο οποίος είναι στην εφηβεία. Και πρόσφατα μας τον παρουσίασε σε μία φωτογραφία, όταν εκείνος ήταν λίγα χρόνια μικρότερος.

https://www.instagram.com/p/C0caIUciD_G/