Η 35χρονη Ηρώ Μπέζου μοιράζεται με τον πατέρα της άλλη μια «αγάπη», αυτήν για το τραγούδι

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η 35χρονη Ηρώ Μπέζου μοιράζεται με τον πατέρα της άλλη μια «αγάπη», αυτήν για το τραγούδι
NDP PHOTOS

Η κόρη του Γιάννη Μπέζου και της Ναταλίας Τσαλίκη μαζί με την υποκριτική ασχολείται πλεόν και με το τραγούδι μέσω της μπάντας που συμμετέχει, ένα ταλέντο που κληρονόμησε από τον μπαμπά της.

Ο Γιάννης Μπέζος και η Ναταλία Τσαλίκη πέρα από ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι που μετρά 39 χρόνια κοινής πορείας, είναι και δύο πολύ περήφανοι γονείς και αιτία είναι η κόρη τους Ηρώ - Ελένη.

Η κόρη των δύο ηθοποιών που λίγο πριν αλλάξει η χρονιά έκλεισε τα 35, έχει τραβήξει τον δικό της δρόμο στην υποκριτική και όχι μόνο, αφού πλέον ασχολείται και με το τραγούδι κάνοντας διάφορα live με την μπάντα «Rast Hitzaz», όπως έκανε πρόσφατα στο «Ηuman Comfort Food and Cocktails», το εστιατόριο - μπαρ που διατηρεί στο κέντρο της Αθήνας η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη.

Μπεκιάρη-Μπισμπίκης: Οι ευχές στον Μιχαλιώ τους και η σπάνια φωτογραφία από τη βάφτισή του

Άλλωστε, η ίδια όπως θα είδες και στα στιγμιότυπα πιο πάνω με τους γονείς της, η Ηρώ έχει βρεθεί στην ίδια μουσική σκηνή και μαζί με τον μπαμπά της, ο οποίος αν και ηθοποιός έχει πολύ ωραία φωνή και γι' αυτό πολλές φορές στις σειρές που συμμετείχε θα τον δεις να τραγουδάει, ενώ παρουσίαζε και την .

Η Ηρώ Μπέζου και η επιτυχημένη πορεία της στο θεατρικό σανίδι

Η κόρη του Γιάννη Μπέζου και της Ναταλίας Τσαλίκη έχει καταφέρει μόνη της, παρά το νεαρό της ηλικίας της, να διαγράψει μια πολύ επιτυχημένη πορεία μέχρι τώρα στο θέατρο με συμμετοχές σε πολλές παραστάσεις, όπως . Μάλιστα, το 2019 η ίδια κέρδισε το θεατρικό βραβείο «Μελίνα Μερκούρη» για την ερμηνεία της στην παράσταση «Το Φιντανάκι» του Παντελή Χορν σε σκηνοθεσία Ανέστη Αζά, στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου.

«Ειλικρινά δεν το περίμενα. Δεν ήμουν προετοιμασμένη γι' αυτό το βραβείο. Θα ήθελα να το μοιραστώ με δύο ανθρώπους που έχουμε συμπορευτεί μαζί όλα αυτά τα χρόνια, τον Χάρη Φραγκούλη και τον Γιάννη Παπαδόπουλο. Δεν έχω αποσαφηνίσει την έννοια της βράβευσης ειδικά στη δική μας τέχνη, το θέατρο. Αλλά αν κάτι έχει σημασία, είναι ότι η πλειοψηφία των μελών της κριτικής επιτροπής είναι ηθοποιοί και είναι πολύ κολακευτικό και συγκινητικό να σε τιμούν συνάδελφοι», είπε η Ηρώ Μπέζου παραλαμβάνοντας την καρφίτσα της Μελίνας Μερκούρη.

1703764840208-554872969-201903201054330.7688_IRO_MPEZOY_1932019.jpg

Η σχέση της με τον μπαμπά της μέσα από τα «μάτια» του

Η Ηρώ Μπέζου φαίνεται πως είναι ακρετά αγαπημένη με τους γονείς της, με τους οποίους πολύ συχνά παρακολουθούν διάφορες θεατρικές παραστάσεις. Ωστόσο, ο Γιάννης Μπέζος μιλώντας στο Πρωινό τον περασμένο Οκτώβριο, κάνοντας την αυτοκριτική του ως πατέρας αναφέρθηκε στην Ηρώ λέγοντας πως όσο εκείνη ήταν μικρή εκείνος δεν «ασχολήθηκε» όπως θα έπρεπε μαζί της.

«Μέχρι τα 18 της χρόνια δεν άκουγα την κόρη μου. Έκανα την αυτοκριτική μου, γι’ αυτό και απολογήθηκα και σε εκείνη, διότι με πήρε από κάτω ένας τρόπος ζωής και η δουλειά.Και δεν την άκουγα, όχι γιατί δεν ήθελα να την ακούσω, όσο και αν φανεί περίεργο, δεν είχα τον χρόνο να ασχοληθώ μαζί της και είναι βέβαια η ευθύνη δική μου. Θα μπορούσα να τον έχω, δε είναι δικαιολογία αυτή. Όταν έχεις ένα παιδί στην εφηβεία, μέσα του γίνεται ένας σεισμός, με πολλές αναζητήσεις, πολλές ανασφάλειες. Πρέπει το παιδί κάπου να αναφέρεται, στον γονιό. Δεν πιστεύω ότι οι γονείς πρέπει να είναι φίλοι με τα παιδιά, πρέπει να είναι γονείς. Δεν το αφουγκράστηκα όταν έπρεπε εκείνη την ώρα. Βεβαίως αργότερα υπήρξα πολύ μαζί της, της μίλησα και προσπάθησα κατά κάποιο τρόπο να βελτιώσω αυτήν την κατάσταση και νομίζω ότι τη βελτίωσα» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στον Γιώργο Λιάγκα.

1703768890339-546498255-201806131258110.4729_IRO_MPEZOY_GIANIS_MPEZOS_12062018.jpg