Justin Theroux και Nicole Brydon Bloom έκαναν τη σχέση τους Instagram official με μια σπάνια photo

Τσακιρίδου Χριστίνα
Justin Theroux και Nicole Brydon Bloom έκαναν τη σχέση τους Instagram official με μια σπάνια photo
©2023 Evan Agostini

O Justin Theroux και η Nicole Brydon Bloom ζουν τον έρωτά τους και όλα δείχνουν πως το επόμενο βήμα στη σχέση τους δεν αργεί.

Στα καλύτερά του δείχνει τελευταία ο Justin Theroux ο οποίος πέντε χρόνια μετά το χωρισμό από τη Jennifer Aniston έχει ξαναβρεί τον απόλυτο έρωτα στο πρόσωπο της 29χρονης συντρόφου του.

Ο 52χρονος σταρ της μεγάλης οθόνης είναι εδώ και λίγους μήνες σε σχέση με την ηθοποιό, Nicole Brydon Bloom και όπως φαίνεται δεν θα αργήσει πολύ να κάνει το επόμενο βήμα μαζί της.

Η Nicole Brydon Bloom δημοσίευσε την πρώτη κοινή φωτογραφία με τον Justin Theroux

Πριν από λίγα 24ωρα ο Justin Theroux συνόδευσε την αγαπημένη του στο γάμο της δίδυμης αδελφής της, Chrissy, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη.

Με αυτή την κίνηση ο ηθοποιός απέδειξε ότι η σχέση τους γίνεται ολοένα και πιο σοβαρή, πυροδοτώντας τις φήμες που τους θέλουν να την επισημοποιούν στο άμεσο μέλλον.

https://www.instagram.com/p/C1H40K7u7C4/

«Chrissy, είσαι η πιο εξαίσια νύφη στον κόσμο (με φωνή αγγέλου!). Αγαπώ εσένα και τον Patrick περισσότερο από όσο μπορούν να περιγράψουν οι λέξεις. Τα καλύτερα Χριστούγεννα μέχρι τώρα», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα του post της.

Στο καρουζέλ φωτογραφιών με backstage στιγμιότυπα από τον γάμο της αδερφής της ηθοποιού οι λίγο πιο παρατηρητικοί εντόπισαν την πρώτη κοινή φωτογραφία με τον Justin Theroux.

theroux19.jpg

Το ζευγάρι προφυλάσσει τη σχέση του από τα media και απολαμβάνει τρυφερές στιγμές εν μέσω εορτών.

Σχεδόν 2 μήνες μετά τον θάνατό του Matthew Perry η Jennifer Aniston έκανε μια αποκάλυψη

Ποια είναι η Nicole Brydon Bloom

Η Nicole Brydon Bloom αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Elon και το τμήμα υποκριτικής το 2017. Αρχικά μπήκε στο κολέγιο με όνειρο μια καριέρα στη δημοσιογραφία, αλλά άλλαξε γνώμη όταν είδε μια παραγωγή του Elon.

https://www.instagram.com/p/CyHD6Ieu9_-/

«Με ενθάρρυναν τόσο πολύ να παίρνω ρίσκα ως ηθοποιός. Ο Elon ήταν τόσο καλός στο να δώσει έμφαση στο να βρει έναν τρόπο να κάνει τον χαρακτήρα δικό σου αντί για αυτό που νομίζεις ότι θα έπρεπε να είναι».

https://www.instagram.com/p/BXGMSHvgyqG/

Η νεαρή ηθοποιός έχει εμφανιστεί σε μεγάλες παραγωγές όπως: «Law & Order: Special Victims Unit», «The Affair» και «1BR». Σε ηλικία 9 ετών η Bloom έχασε τον μπαμπά της, David Bloom, ο οποίος ήταν γνωστός δημοσιογράφος του NBC News. Ο μπαμπάς της ηθοποιού πέθανε τον Απρίλιο του 2003 καθώς κάλυπτε τον πόλεμο στο Ιράκ, βυθίζοντας την οικογένειά του σε πένθος.

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες της 29χρονης ηθοποιού.

Η γνωριμία και ο γάμος της Jennifer Aniston με τον Justin Theroux

Η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux γνωρίστηκαν το 2007 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Tropic Thunder». Στην αρχή της σχέσης τους κράτησαν πολύ χαμηλούς τόνους και πραγματοποίησαν την πρώτη δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι το 2011.

https://www.instagram.com/p/BXbjAnHlbx3/

Το 2012 ανήμερα των 41ων γενεθλίων της Aniston ο Theroux της έκανε πρόταση γάμου και τρία χρόνια αργότερα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο σπίτι τους στο Bel Air. Ο γάμος τους δεν άντεξε στο χρόνο με τους Χολυγουντιανούς stars να παίρνουν χωριστούς δρόμους το 2018, διατηρώντας ωστόσο άριστες σχέσεις.

Πηγή κεντρικής: apimages.com