H Κατερίνα Στικούδη ξανά στο επίκεντρο αρνητισμού στα social media λόγω «χαμηλής μουσικής ποιότητας»

Τζένη Ντεμιράι
H Κατερίνα Στικούδη ξανά στο επίκεντρο αρνητισμού στα social media λόγω «χαμηλής μουσικής ποιότητας»

Αρκετοί χρήστες της πλατφόρμας του TikTok σχολιάζουν τις αναρτήσεις της Κατερίνας Στικούδη.

Με σκοπό να προμοτάρει το νέο της single με τίτλο «Πολύ Πολύ Πολύ», η Κατερίνα Στικούδη αναρτά βιντεάκια στο TikTok, στα οποία άλλες φορές χορεύει κι άλλες φορές έχουν χιουμοριστική διάθεση.

Τις τελευταίες μέρες ανέβασε ένα βίντεο με χριστουγεννιάτικη διάθεση, στο οποίο φυσικά ακούγεται το τραγούδι της όσο εκείνη και μία φίλη της τρώνε ένα γλυκό φορώντας σκουφάκια του Αγίου Βασίλη.

«Μία λιγούρα την έχω χειμώνα καλοκαίρι», έγραψε στην περιγραφή της ανάρτησης της.

Τα σχόλια για το «επίπεδο» του κομματιού

Αρκετοί χρήστες της πλατφόρμας του TikTok θέλησαν να σχολιάσουν την ανάρτηση της Στικούδη. Όμως ένα σχόλιο ήταν εκείνο που κέντρισε το ενδιαφέρον μας.

Συγκεκριμένα, το σχόλιο ανέφερε: «Τις μέρες αυτές ακούγεται πολύ ο κύριος Καρράς...και ξαφνικά ακούγονται αυτά τα τραγούδια...και είναι τόσο στενάχωρη η εξέλιξη.... Όπως και να χει καλές γιορτές».

tiktok-stikoudi.png

Κάποιος άλλος χρήστης του TikTok θέλησε να απαντήσει στο συγκεκριμένο σχόλιο, με σκοπό να υπερασπιστεί την Κατερίνα Στικούδη, γράφοντας: «δεν ξέραμε να ακούμε μόνο Καρρά επειδή πέθανε και να μην ακούμε αλλά τραγούδια».

«Δε καταλάβατε καθόλου τι είπα... προφανώς..... Επίσης όπως σχολιάζουμε θετικά μπορούμε να πούμε και ότι κάτι δε μας αρέσει. Δε χρειάζεται να ακούτε Καρρά και προφανώς δεν ακούτε», συνέχισε η γυναίκα που έκανε το πρώτο σχόλιο.

Screenshot-2023-12-29-094648.png

Η αλήθεια είναι πως το σχόλιο που αποτέλεσε αφορμή για την παραπάνω συζήτηση δεν είναι κακοπροαίρετο, ωστόσο, η Κατερίνα Στικούδη είναι από τους καλλιτέχνες που δέχονται συχνά πολύ αρνητικά σχόλια. «Χαμηλού επιπέδου», έγραψε κάποιος, ενώ ένας ακόμα αρκέστηκε στο «Κούρασες».

Screenshot-2023-12-29-094222.png

Παρά το γεγονός ότι πολλοί celebrities θα έμπαιναν στη διαδικασία να διαγράψουν τέτοιο είδους σχόλια, η Κατερίνα Στικούδη δε μοιάζει με εκείνους που πτοούνται από την έλλειψη ενσυναίσθησης, αφού δεν μπαίνει στη διαδικασία να πατήσει το «delete».

Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια

Από τον πρώτο καιρό που έγινε γνωστή η είδηση της δεύτερης εγκυμοσύνης της η Κατερίνα Στικούδη δέχθηκε αρκετά αρνητικά σχόλια - λανθασμένα - όσον αφορά τα ρούχα που επιλέγει για τις εμφανίσεις της, αλλά και το ότι συνεχίζει τα live της και να χορεύει παρότι είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Η ίδια έχει συνηθίσει όμως, όπως ανέφερε και μόνη της τα αρνητικά σχόλια που δέχεται από την αρχή της καριέρας της κι έτσι απάντησε αναλόγως σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε στο πάρτι γενεθλίων του συζύγου της, Βαγγέλη Σερίφη.

«Δεν έχω να απαντήσω τίποτα. Πρόωρη σύνταξη δεν πρόκειται να πάρω. Το ότι δεν σβήνω σχόλια κάτι σημαίνει. Άρα δεν με ενοχλεί τίποτα. Αφήνω εκεί τη σαπίλα να φαίνεται, να τη βλέπουμε, τι άνθρωποι είμαστε» είπε χαρακτηριστικά εκείνη.